2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar merhaba, benim kan değerleri çok yavaş yükseliyor sizce neden kötü mü🥺 bata2 gün kala: 23,52 2 gün sonra: 39,11 bugün de 65,64 çıkmış çok moralim bozuldu :KK43:

Arkadaşlar benim dün ve bugün inanılmaz bir mide bulantısı başladı daha 3+4hamileliğim ama bu kadar erken olması normal mi?
Bir de tatlı görünce bile midem bulanıyor devamlı ekşi ve tuzlu şeyler yemek istiyorum ve normalde çok fazla çay içerdim ama artık bir yudum bile çay içemiyorum midemi bulandırıyor o da bu kadar olması normal mi acaba

Arkadaşlar benim dün ve bugün inanılmaz bir mide bulantısı başladı daha 3+4hamileliğim ama bu kadar erken olması normal mi?
Bir de tatlı görünce bile midem bulanıyor devamlı ekşi ve tuzlu şeyler yemek istiyorum ve normalde çok fazla çay içerdim ama artık bir yudum bile çay içemiyorum midemi bulandırıyor o da bu kadar olması normal mi acaba
Benim bugün 4+4 daha hiç bir şey yok. Kalp atışı duyulduktan sonra başlar diyorlar aslında ama bilemedim.

Benim bugün 4+4 daha hiç bir şey yok. Kalp atışı duyulduktan sonra başlar diyorlar aslında ama bilemedim.
Benim dün ile bugün böyle oldu ve kasık ağrım da var bana da çok erken geldi ama sormak istedim böyle bir durum yaşayan var mı bu kadar erken diye

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-09-2023

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Yok mu tablo yapacak bir cengaver arkadaşlar :) Ben anlasam yapacam ama yok :)

Benim de bildiğim 7 . hafta civarı başlıyor bulantılar. Kitaplar doktorlar genelde öyle yazmış ama herkes bir birey. Yaşananlar da kişiden kişiye değişiyor. Ben ilk öğrengiğimde 3'ler de yani bir şey yiyince midem rahatsız olup afedersiniz geğirme isteği oluyordu. (hala var ama bir tık azaldı) Bulantım henüz yok inşallah olmaz :)

Ben su an 6+0 dayım yarin kontrol var bi turlu o gün gelmedi kesenin içini göreceğiz dedi heyecanliyim 🥰 13 ocakta kalp atışı duyarız dedi bende hic mide bulantisi cok sukur yok sadece iki gündür canim hep biber kızartması istiyor aslında hiç aramam :) dun de ilk defa cok sevdiğim bir yiyecegi yiyemedim koktu bana yarın size guzel ultrason fotimiz ile gelirim inşallah 🥰😍

Benim adete 1-2 gün kala başladı karın ağrısı ishal mide bulantısı. Ve günlerce devam etti. Şu an sadece karnım çok şiş gaz ağrısıyla kasık ağrısı karışık ağrılar oluyor sabaha karşı da midem bulandı uyuyamadım.

Benim adete 1-2 gün kala başladı karın ağrısı ishal mide bulantısı. Ve günlerce devam etti. Şu an sadece karnım çok şiş gaz ağrısıyla kasık ağrısı karışık ağrılar oluyor sabaha karşı da midem bulandı uyuyamadım.
Ya canım al benden de o kadar gece 4 te mide bulantısından bi uyandım uyuyamadım ✨

Selam arkadaşlar benimde son adet tarihim 2 aralıktı. Şuan 5+3 deyim geçen cuma ultrason da keseyi gördük.
29 ocak hamilelikte testiyle öğrendim akşam hemen kan verdim 247 diydi değerim 2 gün sonra aynı saate verdim tekrar 720 çıkmıştı. 5 gün sonra kese gözüktü doktorum zayıf olduğun için daha erken görme şansımız olduğunu söyledi vajinadan bakmaya gerek kalmadı.
İkimizin ayniymis bende bugun 5+3 2 arakik son adet tarihi ayni gün keseyi gormusuz 😊 kalp atisi icin ne zaman cagirdi

X