Osman gönülal önemli olan ferritin değil hemoglobin değeridir dedi o kaç çıktı?Kizlar kan degerlerine göre bizim ferritin çok düşük 10.4 çıkmış yarın doktorla gorusecegiz de merak ettim düşük cikan var mı ne diyorlar
Hcb olan sanırım o da 10.8 olması gereken değer 12-16Osman gönülal önemli olan ferritin değil hemoglobin değeridir dedi o kaç çıktı?
Sınırda evet, 11 üstü istiyorlar genelde.Kan damlası kullanıyorsanız devam ettirir muhtemelenHcb olan sanırım o da 10.8 olması gereken değer 12-16
Newvit ve ocean microfer kullanıyoruz halbuki hep düzenli kullandım zaten Dr da demişti d vitamini 2 yasa kadar kesin kullanılıyor ama demir kan değerine göreSınırda evet, 11 üstü istiyorlar genelde.Kan damlası kullanıyorsanız devam ettirir muhtemelen
Maalesef yeterli gelmiyor zaten çok düşük durumlarda daha etkili olan şurupları öneriyorlar, benim oğlumun dmeir ilacına alerjiisi var biz hiç kullanmıyoruz düşünNewvit ve ocean microfer kullanıyoruz halbuki hep düzenli kullandım zaten Dr da demişti d vitamini 2 yasa kadar kesin kullanılıyor ama demir kan değerine göre
Hamileliğin kaçıncı ayında bıraktı bebeğiniz emmeyiBenim kadın doğumcumda emzirebilirsin ama zamanla sütün tadı değişecek kendi içmek istemeyecek dedi ki sanırım öyle oldu zorla emziriyordum sonra bi baktım bırakmış
Mamamız Hipp marka günde 4 defa 120 cc yani 4 ölçek veriyordum ama şu an devam sütüne de başladım, günde 2 defa mama 1 2 defa da devam sütü veriyorum , o gün yoğurdu iyi yediyse devam sütünü vermiyorum
Biberon almıyorsa kaşık biberonlar var onlardan alabilirsiniz ucu kaşık gibi oluyor ya da pipetle içebiliyorsa pipetle verebilirsiniz en kötü ihtimal bardakla içermeyi deneyebilirsiniz
3 aylık hamileyken bıraktı, kendi de 10 aylıkkenHamileliğin kaçıncı ayında bıraktı bebeğiniz emmeyi
İnşallah gelmiştir canım yaMaalesef yeterli gelmiyor zaten çok düşük durumlarda daha etkili olan şurupları öneriyorlar, benim oğlumun dmeir ilacına alerjiisi var biz hiç kullanmıyoruz düşünmama aldığı için sınırdaydı değeri ama şimdi mamayı da azalttık, beslenmesi iyi ama yeterli gelmiş midir bilmiyorum
Bizim demir 46 çıkmıştı 60 olması gerekiyormuş en alt. Ocean damla kullanıyorduk. Ocean şurup alın onun demir miktarı daha yüksek 3 ay sonra tekrar bakarız dedi doktor. Önce başka marka aldık demir şurubu ama çok kötü idi tadı içmedi. Ocean şurup iyi bayılarak içiyorKizlar kan degerlerine göre bizim ferritin çok düşük 10.4 çıkmış yarın doktorla gorusecegiz de merak ettim düşük cikan var mı ne diyorlar
Ferritin farklı imiş bu arada o 23 çıkmış bizdeOsman gönülal önemli olan ferritin değil hemoglobin değeridir dedi o kaç çıktı?
Ferritin farklı imiş bu arada o 23 çıkmış bizde
Hemoglobin 10.4 normal sınırda görünüyor aralığı 9.8-13.7 arasında imişHcb olan sanırım o da 10.8 olması gereken değer 12-16
Çok teşekkürler biraz içim rahatladi evet internette de araştırdım doktor da bugün yazdı kan değerleri düşük demire devam diye neyse dikkat edeceğiz napalimHemoglobin 10.4 normal sınırda görünüyor aralığı 9.8-13.7 arasında imiş
Evet merak ettik seniKızlar ya selam uzun zaman oldu tatildi falan derken (bebekle 1 yaş ilk tatil) giremedim bayadır . Biz daha diş yeni çıkardık tabi ki tatile denk geldi aksi olsa şaşardım
Geceleri baya uyanıyor ya Emince uyuyor tekrardan . Siz gece emmeyi n’aptınız ? Kesti iseniz nasıl kestiniz ?
Bizimki hala yürümüyor sıralıyor tırmanıyor emekliyor day day duruyor 1 yaş 25 günlük şuan bakalım ne zaman yürüyecekHanımlar bebeği yürümeye başlayan var mı? Normalde kaç aylıkken yürümesi beklenir?
Biberon candır ya ben verdim arada bilsin diye şuan geceleri artık sütüm yetmiyor yatmadan önce bişeyler yapıp veriyorumMaşallah 10 kilo olması çok iyi,keşke on kilo olsa daha düşük ağırlıklı, yeryemez bakıyorum afedersiniz hemen kaka yapıyor, bazen fazla yemediği halde bile çok kaka yapıyor ,gebe kalmam da etkiledi galiba sütüm yapıyor diye düşündüm,mama aldım hipp in onu da bı turlu biberonla veremedim ,biberona alismayan bebek zor oluyormus, yenidogdugunda bıberon vermeyin alışır dediler vermedim daha sonrasında da biberon tutmayınca ayrıca zorlanıyorum.
Pipet denediniz mi hiçKadın doğum doktoru kesmemi soyledi, dedi zaten artık süt değil hormon hem erken doğuma sebep oluyor dedi,çocuk doktoru da riskli gebelik değilse emzirmeni öneriyoruz dedi,bende karnını doyurmaya çalışıyorum tok olunca sadece uyumak için emiyor yada bağ kurmak için emdigini düşünüyorum,aslında emmemesi daha iyi sizin işinizi bebeginiz kolaylaştirmis.hangi mamayı günde kaç ml veriyorsunuz? Ben bıberonsuz nasıl verebilirim?
Canım nasılsınız kaç haftalık oldu bebiş cinsiyeti belli oldu mu3 aylık hamileyken bıraktı, kendi de 10 aylıkken
Mekanda olduEvet merak ettik senidoğum günü planların vardi dışarda kutlayacaktiniz mekan falan ayarlamistin
Biz hala devam nasıl birakicaz bilmiyorum çok sık kalkıyor ve bi kere pispislesem 2.de emziriyorum
Canım nasılsınız kaç haftalık oldu bebiş cinsiyeti belli oldu mu