- 26 Mayıs 2022
- 307
- 284
- 36
Gece 4 gibi uyanıyor emmek için emip yatıyor. Doktora hiç sormadım onu. Bir sonraki ay gittiğimde sorayım.Peki gece emziren var mı doktor demişti ki yaşından sonra artık gece emzirmek yok büyüme hormonunu etkiliyormus
Zaten emzirip yatırıyorum ama çok sık kalkıyor gece 2 kere emziriyorumdur alışana kadar yandık biz bi süre o zaman
Eger uyumadan muhallebi yedirirseniz tok olur ,gecede uyanmaz ,Peki gece emziren var mı doktor demişti ki yaşından sonra artık gece emzirmek yok büyüme hormonunu etkiliyormus
Zaten emzirip yatırıyorum ama çok sık kalkıyor gece 2 kere emziriyorumdur alışana kadar yandık biz bi süre o zaman
Kadın doğum doktoru kesmemi soyledi, dedi zaten artık süt değil hormon hem erken doğuma sebep oluyor dedi,çocuk doktoru da riskli gebelik değilse emzirmeni öneriyoruz dedi,bende karnını doyurmaya çalışıyorum tok olunca sadece uyumak için emiyor yada bağ kurmak için emdigini düşünüyorum,aslında emmemesi daha iyi sizin işinizi bebeginiz kolaylaştirmis.hangi mamayı günde kaç ml veriyorsunuz? Ben bıberonsuz nasıl verebilirim?Evet maalesef biberona alıştırsan bi türlü alıştırmasan bi türlü, benimki zaten emmiyordu biberona kullanmamamıza rağmen sonra biberonla mamaya geçtik öyle alıştı tabi o zaman 2.5 aylıktı. Benimde oğlumda çok kaka yapıyor 1-3 kez yapması normalmiş dil çıkarma sürecinde kakası artıyor günde 5 6 yı buluyor bazen bende şaşıyorum naısl bu kadar çok kaka yapıyor diye, bu arada bende gebeyim emmeyi kendi kendine bıraktı
Aldım evet dediğiniz arı mama dan inşallah işe yarar ,öncesinde kendim yapıyordum biraz da bu şekilde yedireyim teşekkür ederim.Arı mama var eskilerden pirinçli pişirerek yapıyorsun muhallebi gibi oluyor tadı güzel. Bir de hero baby pirinçli muzlu var gece kaşık mama ondan yapıyorum. Pirinçli olduğu için kilo aldırıyor. İştah açmak istersen ocean demir şurubu aldım iştahı açıldı. Doktora sor dene istersen. Balık yağı da veriliyor ancak tadı çok kötü.
Benim kadın doğumcumda emzirebilirsin ama zamanla sütün tadı değişecek kendi içmek istemeyecek dedi ki sanırım öyle oldu zorla emziriyordum sonra bi baktım bırakmışKadın doğum doktoru kesmemi soyledi, dedi zaten artık süt değil hormon hem erken doğuma sebep oluyor dedi,çocuk doktoru da riskli gebelik değilse emzirmeni öneriyoruz dedi,bende karnını doyurmaya çalışıyorum tok olunca sadece uyumak için emiyor yada bağ kurmak için emdigini düşünüyorum,aslında emmemesi daha iyi sizin işinizi bebeginiz kolaylaştirmis.hangi mamayı günde kaç ml veriyorsunuz? Ben bıberonsuz nasıl verebilirim?
Toplam 1 gün için 4 ölçek değil mi,hipp aldım ama balik yağı varya sevmedi,Aptamil deneyeceğim bir de inşallah sever.cok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinBenim kadın doğumcumda emzirebilirsin ama zamanla sütün tadı değişecek kendi içmek istemeyecek dedi ki sanırım öyle oldu zorla emziriyordum sonra bi baktım bırakmış
Mamamız Hipp marka günde 4 defa 120 cc yani 4 ölçek veriyordum ama şu an devam sütüne de başladım, günde 2 defa mama 1 2 defa da devam sütü veriyorum , o gün yoğurdu iyi yediyse devam sütünü vermiyorum
Biberon almıyorsa kaşık biberonlar var onlardan alabilirsiniz ucu kaşık gibi oluyor ya da pipetle içebiliyorsa pipetle verebilirsiniz en kötü ihtimal bardakla içermeyi deneyebilirsiniz
Hayır hayır her öğünde 4 ölçekToplam 1 gün için 4 ölçek değil mi,hipp aldım ama balik yağı varya sevmedi,Aptamil deneyeceğim bir de inşallah sever.cok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için
Bizimki en son 7 buçukta akşam yemeği yiyor 10 gibi uyuyor gece 3te acikiyor bir gece vermedim kalktı oturdu sabah gibi mama yaptım bende içti uykuya devam bir defa içiyoruz illla kiBi an önce kesmelisin, ben gece hiç mama vermedim uyandığında emziriyordum sonra emmeyi kendi bıraktı uyandığı zamanda mamasını vermedim gece beslenmesi bitmiş oldu, sadece uyumadan önce mamasını veriyorum onu da artık her zaman vermiyorum çünkü yatana kadar bişeyler yiyor sürekli
Gece bazen çok kalkıyor bazen 3 kez ama hiç muhallebi falan vermemiştim olabilir aslında , kalkmasından ziyade emzirmemek gerekiyormuş yaEger uyumadan muhallebi yedirirseniz tok olur ,gecede uyanmaz ,
Masallah inşallah böyle devam eder .benimki diş zorluyor iyice istahtan düştü ,birkaç gündür de diliyle sıyırıp tukurmeyi öğrendi mama elimde kaldi hiç veremiyecegim. Eskiden yine agzindakini yutardi şimdi üst baş birakmiyor, hayırlısı olsun en iyisi takmamak , doğuma kadar belli kiloya getirmeye uğraştım çünkü yenidoğan bebek ve lohusalık beni zorlayacak , kızım ihmale gelecek Allah yardımcımız olsunHayır hayır her öğünde 4 ölçekbazen 5 veriyorum, 4 ölçek 120 ml e denk geliyor.Mamaların genel olarak tadı kokusu çok kötü zaten benim oğlan bayılıyor mamasına nasıl bi damak tadıysa
Oy adaşımız Alparslana afiyet olsun yarasınHayır hayır her öğünde 4 ölçekbazen 5 veriyorum, 4 ölçek 120 ml e denk geliyor.Mamaların genel olarak tadı kokusu çok kötü zaten benim oğlan bayılıyor mamasına nasıl bi damak tadıysa
Çok sağol canımOy adaşımız Alparslana afiyet olsun yarasınsenin kaç haftalık oldu nasıl gidiyor hamilelik
Oy yolu yarılamışsın hareketlenmiştirÇok sağol canım22 haftalık olduk iyiyiz çok şükür, sen napıyosun adaşımız nasıl?
Ayy şimdi daha beterOy yolu yarılamışsın hareketlenmiştirsağlıcakla gelsin minnoş biz de aynı 2 çocukla koşturmaca bitmiyor benim alparslan yürümeye başladı fıldır fıldır geziyor başına iş açmasın diye hep peşindeyim. Bir de tek uyku uyumak istiyor onun sıkıntısını yaşıyoruz Seninkinin videosunu hatırlıyorum ana kucağında zıpzıp zıplıyordu hala aynı fırıldak mı
Aaa alem çocuk daha 1 yaşında yaptığı işlere bak kimin aklına gelirAyy şimdi daha beter1 dk durmuyor yerinde , geçen binayı birbirine katmış elinde ne olsa balkondan aşağı atıyor kimsenin aklına biz gelmemişiz komşular birbirini suçlamış ahajaja bizde sürekli peşindeyiz evde girmedik yer bırakmıyor
Bizimki de gece uykusu sorunlu gündüz 2 uyku yapıyor 3 4 saat totalde, sağlı sollu 2 azı dişi çıkıyor aynı anda ondan gece uykuları haramsaçını başını yoluyor yavrum ağrıdan ya onun dışında iyiyiz şükür
Kesin diştir biizmkinin de iştah azalmasında bi de kulağını saçını kaşıyıp kanatmasından anlıyorum diş çıkardığını da öyle bakıyorumAaa alem çocuk daha 1 yaşında yaptığı işlere bak kimin aklına gelirbenim Alparslan da kuduruk bunların hepsi aynı sanırım Allah kolaylık versin hepimize
Maşallah gündüz iyi uyuyormuş dişi hemen çıkar da gecede rahatlar inşallahbenimkinin gece düzeldi gündüz de düzelse süper olcak. 1 saat anca uyuyor iştahı da kesildi belki yeni diş geliyordur çok bakamıyorum
Sizin demir kaç çıktı acabaSıkıntı yoksa yaptırmak zorunda değilsin. Ben yaptırdım 11 ayı biraz geçmişti. Demir’i düşük çıktı. Damla vermişti doktor. Şurup içirmeye başladık. 3 ay sonra bakarız değeri yükseldi mi diye dedi doktor