Kivi, çilek alerjik dedi doktor sonra verilecekmiş. Şimdi verilmiyor.Ya kivi veren var mı ? Bana doktor 1 yaş dedi sanki .. diğerlerin hepsini tattırdım ben . Tadım bitti çorba kısmına karışık kısmına bile geçtim ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kivi, çilek alerjik dedi doktor sonra verilecekmiş. Şimdi verilmiyor.Ya kivi veren var mı ? Bana doktor 1 yaş dedi sanki .. diğerlerin hepsini tattırdım ben . Tadım bitti çorba kısmına karışık kısmına bile geçtim ..
Benimki de ısırıyor maalesef. Lansinoh krem sürüyordum, gümüş kapak kullanıyordum. Doktora sordum. Lansinoh sürme işe yaramaz gümüş kapak olur. Madecasol krem sür dedi. Evde vardı kullandım iyi geldi. Meme ucunu geçirdi.Benim hatun emzirirken ısırmaya başladı iki dişli tavşan kızım aşırı can yakıyor
Benimki de gece sık uyanmaya başladı. Ben doymadığını düşündüm.Akşamları kaşık mama verdim. Şimdi daha iyi uyuyor. Hero baby sütlü meyveli tahıllı veriyorum. Aynı marka sütlü elmalı tahıllı var. Onu da yeni aldım. Öbürü bitince başlayacağım.Ya kızlar benim bebem 2 saatte bi kalkıyor acıkıyor mu alışkanlık mı bilmiyorum . Az önce kalkmayayım dedim kendi kendine uyusun yok mızmızlandı sonra sustu baktım olmuyo emzik verdim uykuya döndüreyim dedim o da olmadı emzirdim şimdi uyuyo cidden yoruldum artık .. gündüzleri böyle değil ..
Beni de aile hekimliğinden aradılar bilgi verdiler. Kızamık vakaları sık görüldüğünden 12. Ay vurulan kızamık kabakulak aşılarını 9. Aya çekmişler. Çocuk doktorumuza sordum. Doğru dedi biz 9. Ay gelince yaptıracağız.Yaa ne diyosun bizde geçen hafta cuma günü yaptırdık 6.ay aşılarını 9. Ay da gel kkk aşısı var dedi sağlık bakanlığı kampanya aşısı koydu 9.aya dedi pek kafama yatmadı zaten12. Ayda olacaklar mecburen. Bilmiyorum kafam karıştı büyük olasılıkla yaptırmicam 9.ay da olanı sizler ne düşünüyorsunuz kızlar
Hero baby kaşık maması yapıyorum sütlü elmalı tahıllı gece yatmadanYa kızlar benimki 6 aylık . Ek gıda sürecindeyiz tabi ben ara Ara ara öğünde veriyorum mama da yapıyorum fln ama sütüm yetmiyor herhalde geceler sık sık uyanıyor yada alışkanlık bilmiyorum
Siz akşam yatırırken nasıl besliyorsunuz ? Mama yada sadece anne sütü mü ?
Benim ki gece 01:30 kalkıyor kaçta yatarsa yatsın
Doktorumuz göz muayenesinin 12. Ayda yapılacağını söyledi bize.Bu arada bana 3 ay kontrolünde, 6 aylıkken de muayene edilecek göz kasları gelişince dendi.
Kardeşim de uyarmıştı.
Size nasıl demediler ya
Bizimki de çok ağladı bugün 2.günümüz ciğerim yanıyor hala bugün sabah eski rutinine döndü ama akşam vakti pansumanı düştü sargı yapmadık sadece antibiyotik kremini sürdük üstüne altını bağladım ama beze temas olunca çok çok ağladı calpol verdim hemen, iyileşmesi için açık kalması gerekiyor , pet bardak bırakacaktım sakinleşince bırakmadım. Şu an uyuyor ama korkudan kımıldayamıyor keşke daha küçükken yaptırsaydımKızlar Cuma günü sünnet ettirdik. Başından sonuna ağladı çok yıpratıcı geçti doktor acıdan değil yabancı ortamı algıladığı için ağladığını söyledi. Bizden sonra giren bebeğin de videosunu gördük o hiç ağlamamış. İşlem sonrası baya bir şişlik oldu normalmiş. Sızıntı vs de normalmiş sadece şakır şakır kanama olursa hemen bildirin dedi doktor. Bugün ikinci gün şişlik hafifledi. Bebeğim pansuman dışında sıkıntı yaşamıyor ama pansumanda ağlıyor tabi. Yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz.
Amin inşallah. Pansuman için sprey ve krem sürüyoruz. Günde 4-5 kez spreyi hem pipi ucuna hem de derisini sıyırıp dikiş yerlerine sıkıyoruz ve kremi sürüyoruz. Bunu yapmazsak yapışma riski olurmuş. Geçme süresi için aslında 3. günde epey toparlandı, şişlik indi pansuman sırasındaki ağlaması da azaldı. Bugün yıkandı da. 4 gün daha pansumana devam edecekmişiz.Maşallah Allah damatligini göstersin inşallah , geçmiş olsun pansuman nasıl yapıyorsunuz ve kaç güne gececekmis
İlk gittiğimiz doktor krem + fitil vermişti ama bu doktorumuz sadece krem verdi. Sünnetten 1 saat önce sürüyorsunuz. Sünnet sırasında da 4 tane iğne yapıp uyuşturdu.Bir de uyusturmayi nasıl yaptı fitil veriyorlar diye duydum doğru mudur?
Kıyamam ya insan hiç dayanamıyor. Bizde sargı yoktu, doktor isterseniz karton bardak koyabilirsiniz dedi ilk 2 gün kesip koyduk 3. gün koymadık. Her geçen gün iyileşiyor merak etmeyin.Bizimki de çok ağladı bugün 2.günümüz ciğerim yanıyor hala bugün sabah eski rutinine döndü ama akşam vakti pansumanı düştü sargı yapmadık sadece antibiyotik kremini sürdük üstüne altını bağladım ama beze temas olunca çok çok ağladı calpol verdim hemen, iyileşmesi için açık kalması gerekiyor , pet bardak bırakacaktım sakinleşince bırakmadım. Şu an uyuyor ama korkudan kımıldayamıyor keşke daha küçükken yaptırsaydım
Öneri için teşekkürler cici bebe gerçekten çok tatlı hippi marka aldım güzelmiş mamma da deneyeyimCici bebe çok şekerli diye artık doktorlar önermiyorlar. Gerçi biz hep cici bebe ile büyümüşüz. Ben e Bebek’ten mamma bebek bisküvisi aldım şekersiz elma suyu ile tatlandırılıyor. Onu deneyebilirsiniz.
Size de çok geçmiş olsun oldu bitti maşallah Allah damatligini göstersin inşallah bı ben mi kaldım yau bayramdan sonra bizde inşallahBizimki de çok ağladı bugün 2.günümüz ciğerim yanıyor hala bugün sabah eski rutinine döndü ama akşam vakti pansumanı düştü sargı yapmadık sadece antibiyotik kremini sürdük üstüne altını bağladım ama beze temas olunca çok çok ağladı calpol verdim hemen, iyileşmesi için açık kalması gerekiyor , pet bardak bırakacaktım sakinleşince bırakmadım. Şu an uyuyor ama korkudan kımıldayamıyor keşke daha küçükken yaptırsaydım
Acıktığı için kalkmıyor ki alışkanlık . Sizin ki emiyor mu ? Ben akşamları yatırırken mama yapıyorum içiyor yatıyor ama yok yine uyumuyor . Sizin ki emmiyor ise kaşık mama işe yarabilir . Ama ben tok tutsun diye 1saat önceden pirinç ununa mama yaptım gene aynı .Benimki de gece sık uyanmaya başladı. Ben doymadığını düşündüm.Akşamları kaşık mama verdim. Şimdi daha iyi uyuyor. Hero baby sütlü meyveli tahıllı veriyorum. Aynı marka sütlü elmalı tahıllı var. Onu da yeni aldım. Öbürü bitince başlayacağım.
İnşallah ya bugünü de atlatırsak daha iyi olacakKıyamam ya insan hiç dayanamıyor. Bizde sargı yoktu, doktor isterseniz karton bardak koyabilirsiniz dedi ilk 2 gün kesip koyduk 3. gün koymadık. Her geçen gün iyileşiyor merak etmeyin.
Çok teşekkürler. Size de şimdiden geçmiş olsunSize de çok geçmiş olsun oldu bitti maşallah Allah damatligini göstersin inşallah bı ben mi kaldım yau bayramdan sonra bizde inşallah
Bizde varız daha yageç kaldık galiba birazSize de çok geçmiş olsun oldu bitti maşallah Allah damatligini göstersin inşallah bı ben mi kaldım yau bayramdan sonra bizde inşallah
Cok geçmiş olsun özel de mi yaptırdınızBizimki de çok ağladı bugün 2.günümüz ciğerim yanıyor hala bugün sabah eski rutinine döndü ama akşam vakti pansumanı düştü sargı yapmadık sadece antibiyotik kremini sürdük üstüne altını bağladım ama beze temas olunca çok çok ağladı calpol verdim hemen, iyileşmesi için açık kalması gerekiyor , pet bardak bırakacaktım sakinleşince bırakmadım. Şu an uyuyor ama korkudan kımıldayamıyor keşke daha küçükken yaptırsaydım
İçim aldım cnmLabne ne marka almıştınız?
Bayramdan sonra inşallah oluruzBizde varız daha yageç kaldık galiba biraz