Diş jeli . Calpol.. hakiki zeytinyağı karanfil buzdolabında beklettim damaklarına sürdüm .Bizimki diş çıkarıyor galiba dün gece ateşlendi hala hafif ateş devam ediyor ve çok mızmız. Bugün doktor muayene etti diş dedi. Tecrübeli anneler neler yaptınız bu süreçte bebeği rahatlatmak için acaba?
Ben Nurse Harvey’s Dentigel sürüyorum, rahatlatıyor.Bizimki diş çıkarıyor galiba dün gece ateşlendi hala hafif ateş devam ediyor ve çok mızmız. Bugün doktor muayene etti diş dedi. Tecrübeli anneler neler yaptınız bu süreçte bebeği rahatlatmak için acaba?
Emiyor beni kaşık mama verirsem tok tutuyor.Acıktığı için kalkmıyor ki alışkanlık . Sizin ki emiyor mu ? Ben akşamları yatırırken mama yapıyorum içiyor yatıyor ama yok yine uyumuyor . Sizin ki emmiyor ise kaşık mama işe yarabilir . Ama ben tok tutsun diye 1saat önceden pirinç ununa mama yaptım gene aynı .
Hmm bende deneyeyim pirinç unundan yapayım bariEmiyor beni kaşık mama verirsem tok tutuyor.
Hayırlı bayramlarHepinizin bayramı kutlu mutlu olsun kızlar ve miniklerr iyi bayramlaar bol harçlıklarv
Nasıl yaptığınızla ilgili güzel bir tarif bulabilirseniz yazar mısınız? Bende deneyeceğim çok fazla uyanıyor oğlumHmm bende deneyeyim pirinç unundan yapayım bari
2 tatlı kaşığı pirinç ununu üzerini geçecek kadar su ile pişiriyorum zaten yoğunlaşıyor . Sonra içine muzu çatalla ezip koyıyorum ben dün 2 tane de bebek bisküvisi koydum .Nasıl yaptığınızla ilgili güzel bir tarif bulabilirseniz yazar mısınız? Bende deneyeceğim çok fazla uyanıyor oğlum
Günde 1 kere yapıyor bazen 2 günde bir oluyorKızlar
Bebekleriniz gunde kac kere kaka yapiyor?
Demir ilaci kullaniyor mu, ek gidalara gecti mi, ozellikle de meyvelere?Günde 1 kere yapıyor bazen 2 günde bir oluyor
Benimki de yumurtayı sevmiyor. Beyazıyla karışık verince de öğürüyorKizlar benim bebişim bazı şeyleri yerken artık sevmiyor mu istemiyor mu öğürüyor öksürüyor mesela avokado yumurta sizlerde de böyle tepkiler var mı
Benimki de genelde günde bir veya 2 günde bir yapıyor. Demir ilacı kullanıyoruz ek gıdaya da geçtik çoktan. Şimdiye kadar yediği meyveler avokado muz elma armut. Muz ve avokadoyu neredeyse her gün yiyor.Demir ilaci kullaniyor mu, ek gidalara gecti mi, ozellikle de meyvelere?
Yani hic kakasiz gunleri de var degil mi?Benimki de yumurtayı sevmiyor. Beyazıyla karışık verince de öğürüyor
Benimki de genelde günde bir veya 2 günde bir yapıyor. Demir ilacı kullanıyoruz ek gıdaya da geçtik çoktan. Şimdiye kadar yediği meyveler avokado muz elma armut. Muz ve avokadoyu neredeyse her gün yiyor.
Demir ilacı kullanıyoruz ocean microfer , ek gıda geçtik ama daha çok anne sütü meyve olarak muz avokado elma armut ve daha ileride verilmesi gerekiyormuş ama 3-4 çay kaşığı portakal sıkıp verdik limon olmazsa olmaz babalar çok meraklı o yüz illa eksiyecek şimdilik böyle ilerliyoruzDemir ilaci kullaniyor mu, ek gidalara gecti mi, ozellikle de meyvelere?
Kıvam su gibi değil ama çok sert te değil gıdalar başlandıktan sonra yediği ürüne göre renkleniyor gibi mesela havuç yediğinde biraz turuncu ya da avokado sonrası yeşilimsi gibiYani hic kakasiz gunleri de var degil mi?
Kivami nedir peki? Rengi nasil...
Benim kizin kaka olayi abartili olmaya basladi da doktora danismadan bir buralari yoklayim dedim.
Kıvam su gibi değil ama çok sert te değil gıdalar başlandıktan sonra yediği ürüne göre renkleniyor gibi mesela havuç yediğinde biraz turuncu ya da avokado sonrası yeşilimsi gibi
Bende mesela yapmadiginda çok telaslaniyorum hatta she yazmıştı eğer kabız olursa gün kurusu kaynat ez ver diye bir kere onu da yaptım ise yaradı
Aslında 1 hafta yapmasa normal diyorlar ama bana normal gelmiyor bari 2 gün olsun sanki onu rahatsız edecek gibi hissediyorum
Yumurta sadece sarısını verdim üstelik , avokado ilk verdigimde 3 kaşık o da yemedi bile baktım rahatsız ediyor eziyet sonra veririm dedim ilk verdigimde avokado yumurta sarısı labne karıştırdım hiç sevmedi avokado tek verdim bu sefer hoşuna gitti ama yumurta sarısı ile henüz barisamadik azar azar deneyeceğimBenimki de yumurtayı sevmiyor. Beyazıyla karışık verince de öğürüyor
Benimki de genelde günde bir veya 2 günde bir yapıyor. Demir ilacı kullanıyoruz ek gıdaya da geçtik çoktan. Şimdiye kadar yediği meyveler avokado muz elma armut. Muz ve avokadoyu neredeyse her gün yiyor.
Yumurta sadece sarısını verdim üstelik , avokado ilk verdigimde 3 kaşık o da yemedi bile baktım rahatsız ediyor eziyet sonra veririm dedim ilk verdigimde avokado yumurta sarısı labne karıştırdım hiç sevmedi avokado tek verdim bu sefer hoşuna gitti ama yumurta sarısı ile henüz barisamadik azar azar deneyeceğim