2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bebeğim 5 ay 6 günlük. Yaklaşık iki hafta önce tadımlara başladık, 3 gün kuralı ile ilerledik. Havuç, kabak, patates ve yoğurt verdim. Ama verdiklerinin hemen sonrasında kustu hep. O yüzden bı kaç gündür bı şey vermedim kontrolde doktorumuza sorup öyle devam edeceğim. Sizin bebeklerinizde de kusma oldu mu?
Tadimlara başlamanızı doktorunuz mu önerdi acaba biz 5.ay kontrolumuzde Dr 6.ay ek gıda geçişine başlarız ufaktan dedi burda okuyunca biz mi geç kaldık diyorum

Biraz erken ayda başlamışsınız sanırım gerçi bebeğin durumuna göre doktor uygun görmüş ki başlamışsınız. İlk zamanlar tam püre yapın derim hiç pürtük olmasın, miktarı az olsun 4-5 mama kaşığı gibi. tolere ettiğini gördükten sonra hafif pürtüklere başlarsınız 🙏🏻
Çok teşekkür ediyorum 🌸

Kitaplara göre bebekler hep yatıyo ama normal hayatta olmuyo ya
1 haftadır saat başı uyanıyo 3 4 kere kalkıyosam 6 oldu yani yine bir uyku gerilemesi dönemiymiş sanırım ben kundağı bıraktık diye sanıyodum 🥴
Seninde atak uyku gerilemesi dönemi sanırım ataklarda 1 ay sürüyo nasıl şey anlamadım ben yani bende her huysuzluğu dişe bağlıyorum am değil cnm buda bir süreç yani
Bebekler geliştikçe biz mahvolduk

Ya kızlar benim yoğurt taş gibi olmadı ya ahajaj aslında 7 saati dolunca çıkarmadım o sıra dışardaydık fazla mı bekledi acaba 🤔 fazla dediğim de 1 saat falan, gelir gelmez çıkardım soğudu dolaba koydum ağzı açık bi şekilde, cıvıkla normal yoğurt arası gibi bişey olmuş NewMamaa NewMamaa Melikeben Melikeben
Hangi marka süt ile yaptın?

Arkadaşlar grupta globber alan birileri vardı memnun musunuz acaba. Şuan indirim var bende almak istiyorum ama çevremde hiç kimsede yok memnuniyet derecesi nasıl o fiyatı hak eder bir ürün mü yoksa yine influserlar çok paylaştığı için mi popüler oldu merak ediyorum

Bebeğim 5 ay 6 günlük. Yaklaşık iki hafta önce tadımlara başladık, 3 gün kuralı ile ilerledik. Havuç, kabak, patates ve yoğurt verdim. Ama verdiklerinin hemen sonrasında kustu hep. O yüzden bı kaç gündür bı şey vermedim kontrolde doktorumuza sorup öyle devam edeceğim. Sizin bebeklerinizde de kusma oldu mu?
Bende sadece bi kez kustu o da havuçta dikloron dikloron Ben blw yapıyorum agırlıklı olaral kasıga koyarsam onu da eline veriyorum tam püre kıvamında vermedim hiçbir şeyi, brokoliyi de pek yemedi.
Tadimlara başlamanızı doktorunuz mu önerdi acaba biz 5.ay kontrolumuzde Dr 6.ay ek gıda geçişine başlarız ufaktan dedi burda okuyunca biz mi geç kaldık diyorum
Eğer kafasını dik tutabiliyorsa, minimum destekle belli süre dik oturabiliyorsa, bir şeyleri kavrayıp agzına götürebiliyorsa ve yemeklere işgisi varsa sizi izliyor cigneme hareketini taklit etmeye ya da uzanmaua vs calısıyorsa baslayın diyorlar bunlar takribi 6 aylıkken oluyor tıpkı her dogumun 40. Haftada gerçekleşmemesi gibi her bebek de farklı zamanda hazır olır diyorlar
Arkadaşlar grupta globber alan birileri vardı memnun musunuz acaba. Şuan indirim var bende almak istiyorum ama çevremde hiç kimsede yok memnuniyet derecesi nasıl o fiyatı hak eder bir ürün mü yoksa yine influserlar çok paylaştığı için mi popüler oldu merak ediyorum
globber danışma hattı ddlklc ddlklc septembrmom septembrmom

Arkadaşlar mavi goonu denedim bu arada, sarıdan daha ince, iç dokusu öok farklı hiç goon gibi değil, idrar çizgisi yarım. Ama taşma ve pişik yok. Bencr kalıbı da biraz daha dar. Ama iç dokusu sıradan karbon çinko pillere benziyor hiç goon kullanıyomuşum gibi değil 😅 ddlklc ddlklc ama taşma olmamaso harşka tabi bazen şu zıbının kenarlarına cıkarıtor cok az renk o kadar beni idare eder 7 kg olana kadar

İndirim nerede

Arkadaşlar grupta globber alan birileri vardı memnun musunuz acaba. Şuan indirim var bende almak istiyorum amna çevremde hiç kimsede yok memnuniyet derecesi nasıl o fiyatı hak eder bir ürün mü yoksa yine influserlar çok paylaştığı için mi popüler oldu merak ediyorum
Ben aldım ama daha kurmadım bile indirimden 7100 küsürlü bir fiyata almıştım. Açıkçası 5 yaşına kadar kullanımının olması beni baya cezbetti. Yorumlarıda baya iyiydi hergün fiyatlar artıyor diye aldım. Muadilleri de var aslında daha uygun fiyatlı ama en çok içime sinen globber oldu

Kızlar dün 6. Ay aşımızı olduk bugün akşama doğru ateşi 38.5 oldu. Aşıdan mı acaba arada hapşırıyor üşütür mü bilemedim ki .calpol verdim bir kere

Kızlar dün 6. Ay aşımızı olduk bugün akşama doğru ateşi 38.5 oldu. Aşıdan mı acaba arada hapşırıyor üşütür mü bilemedim ki .calpol verdim bir kere
Genelde aşı bizde hep ertesi gün ateş yapıyordu ama 6.ay aşıları yapmadı hiç, üşütmüşte olabilir bi takip et bakalım iyi yapmışsın calpol vermekle

Genelde de hapşırmıyor mu? Bizimki gün içinde çok hapşırır

X