Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa bak bunları da ben bilmiyofum belki de ozelligidir ben de oyle dusunuyorum darbeyi dagıtmakniçin falan mı diye ama anakucahım aynı cukurda duruyor ve onun guvenlik puanı daha yuksekti ya da benzer bi modelin ben alma demem acıkcası sadece sallandıgını bil yeter gkgYoyko sponsor olmuştur sonra kendileri en iyisini almıştır
Evet haklısınız şuan joielerde var ama bakalım yetişebilirsek güzel olur
Çok teşekkür ederimm belki da bizim sorun dediğimiz şey özelliğidir? Yüksek oluşu çok hoşuma gitti.
Yatma pozisyonunun da az olması yine güvenlik önlemiymiş. Ne kadar çok yatarsa o kadar güvenlik açığı oluyormuş. Rabbim korusun.
Benim ilk seçeneğim joie bakalım.
Benim kızım 1 bucuk 2 saatte bir emiyor hala ama azar azarKızlar ek gıdaya başladıktan sonra bebeğiniz günde kaç kez memeyi emiyor kaçar saat aralıkla besleniyor
Benimki dönebiliyor evetKizlar bu konu konuşuldu mu bilmiyorum kaçırdım mi sizin bebisler dönmeye başladı mı
Biz de aynı aslında ben hata yaptigimi fark ettim oturduğumuz odada hep ana kucaginda nasıl dönsün o yüzden yere battaniye serip bırakıyorum öyle oynuyoruzBenim 5 buçuk aylık dönmüyor ara ara dönme hareketleri yapıyoruz ama tık yok
Maşallah maşallah bizim daha var galiba bakalım çalışıyoruzEvet 2 3 haftadır tam olarak dönmeye başladı, şimdi sırt üstü durmuyor sürekli döndürüyor kendini ve dün gece ilk defa uykudayken tam yüz üstü döndü ellerini de almış ağzına totosunu kaldırmıştı
Bizimde öyle, bugün havuç verdim hiç sevmedi yaBuda üç tatlı kaşığı yiyio
Bi anda döner hiç merak etmeyin, ben şimdi asla yalnız bırakamıyorum koca yatakta bile sürüne sürüne yer değiştiriyorMaşallah maşallah bizim daha var galiba bakalım çalışıyoruz
Haklısınız yalnız birakmaya gelmez aman Allah korusun bizde önlemli olmalıyız tabiBi anda döner hiç merak etmeyin, ben şimdi asla yalnız bırakamıyorum koca yatakta bile sürüne sürüne yer değiştiriyor
Havucu buharda pişirip çatalla ezip öyle mi veriyorsunuz acabaBizimde öyle, bugün havuç verdim hiç sevmedi ya
Evet, ilkinde biraz pütürlü yaptım ve patatesle verdim sevmedi, ikincisinde daha bi ezdim tek verdim yine sevmediHavucu buharda pişirip çatalla ezip öyle mi veriyorsunuz acaba
Benimki 4 ay 10 günlük Ken dinmeye başladı .biseyi basarincada sürekli yapmak istiyorlarKizlar bu konu konuşuldu mu bilmiyorum kaçırdım mi sizin bebisler dönmeye başladı mı
Benimkide geri geri gitmeyi öğrendi kafası ve poposuyla yer harici hiç bir yerde bırakamıyorumBi anda döner hiç merak etmeyin, ben şimdi asla yalnız bırakamıyorum koca yatakta bile sürüne sürüne yer değiştiriyor
Kendi sütün veya mama birde az zeytinyağı koyabilirsiniz dedi bizim doktorumuz birde öyle dene istersenEvet, ilkinde biraz pütürlü yaptım ve patatesle verdim sevmedi, ikincisinde daha bi ezdim tek verdim yine sevmedi
Bu arada ben blw da deniyorum, havucu parmak gıda olarak verdim aldı ısırdı lokmaları geri çıkardı ama eşimin aklı çıktı bi daha böyle verme diyo
Biraz erken ayda başlamışsınız sanırım gerçi bebeğin durumuna göre doktor uygun görmüş ki başlamışsınız. İlk zamanlar tam püre yapın derim hiç pürtük olmasın, miktarı az olsun 4-5 mama kaşığı gibi. tolere ettiğini gördükten sonra hafif pürtüklere başlarsınızBebeğim 5 ay 6 günlük. Yaklaşık iki hafta önce tadımlara başladık, 3 gün kuralı ile ilerledik. Havuç, kabak, patates ve yoğurt verdim. Ama verdiklerinin hemen sonrasında kustu hep. O yüzden bı kaç gündür bı şey vermedim kontrolde doktorumuza sorup öyle devam edeceğim. Sizin bebeklerinizde de kusma oldu mu?
Bir de püreyi vermeden önce tam olarak aç olduğuna emin olun derim.Bebeğim 5 ay 6 günlük. Yaklaşık iki hafta önce tadımlara başladık, 3 gün kuralı ile ilerledik. Havuç, kabak, patates ve yoğurt verdim. Ama verdiklerinin hemen sonrasında kustu hep. O yüzden bı kaç gündür bı şey vermedim kontrolde doktorumuza sorup öyle devam edeceğim. Sizin bebeklerinizde de kusma oldu mu?
Maşallah kesinlikle katılıyorum bir şey başlayınca onların da hoşuna gidiyor tekrar tekrar yapmak istiyorlar deneye deneye öğreniyorlarBenimki 4 ay 10 günlük Ken dinmeye başladı .biseyi basarincada sürekli yapmak istiyorlar
Ben daha tadimlara başlamadım da hem merak ediyorum hem heyecanlıyım bir yandan korku telaş sarıyor anne olmak çok şey olmakmisEvet, ilkinde biraz pütürlü yaptım ve patatesle verdim sevmedi, ikincisinde daha bi ezdim tek verdim yine sevmedi
Bu arada ben blw da deniyorum, havucu parmak gıda olarak verdim aldı ısırdı lokmaları geri çıkardı ama eşimin aklı çıktı bi daha böyle verme diyo