2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Yoyko sponsor olmuştur 😂😂 sonra kendileri en iyisini almıştır 😀🤫

Evet haklısınız şuan joielerde var ama bakalım yetişebilirsek güzel olur 😍

Çok teşekkür ederimm 😍💕 belki da bizim sorun dediğimiz şey özelliğidir? Yüksek oluşu çok hoşuma gitti.
Yatma pozisyonunun da az olması yine güvenlik önlemiymiş. Ne kadar çok yatarsa o kadar güvenlik açığı oluyormuş. Rabbim korusun.
Benim ilk seçeneğim joie bakalım. 🥰👍🏻
Aa bak bunları da ben bilmiyofum belki de ozelligidir ben de oyle dusunuyorum darbeyi dagıtmakniçin falan mı diye ama anakucahım aynı cukurda duruyor ve onun guvenlik puanı daha yuksekti ya da benzer bi modelin ben alma demem acıkcası sadece sallandıgını bil yeter gkg
Kızlar ek gıdaya başladıktan sonra bebeğiniz günde kaç kez memeyi emiyor kaçar saat aralıkla besleniyor
Benim kızım 1 bucuk 2 saatte bir emiyor hala ama azar azar
Kizlar bu konu konuşuldu mu bilmiyorum kaçırdım mi sizin bebisler dönmeye başladı mı
Benimki dönebiliyor evet

Havucu buharda pişirip çatalla ezip öyle mi veriyorsunuz acaba
Evet, ilkinde biraz pütürlü yaptım ve patatesle verdim sevmedi, ikincisinde daha bi ezdim tek verdim yine sevmedi 😅

Bu arada ben blw da deniyorum, havucu parmak gıda olarak verdim aldı ısırdı lokmaları geri çıkardı ama eşimin aklı çıktı bi daha böyle verme diyo 😅

Ya kızlar benim yoğurt taş gibi olmadı ya ahajaj aslında 7 saati dolunca çıkarmadım o sıra dışardaydık fazla mı bekledi acaba 🤔 fazla dediğim de 1 saat falan, gelir gelmez çıkardım soğudu dolaba koydum ağzı açık bi şekilde, cıvıkla normal yoğurt arası gibi bişey olmuş NewMamaa NewMamaa Melikeben Melikeben

Evet, ilkinde biraz pütürlü yaptım ve patatesle verdim sevmedi, ikincisinde daha bi ezdim tek verdim yine sevmedi 😅

Bu arada ben blw da deniyorum, havucu parmak gıda olarak verdim aldı ısırdı lokmaları geri çıkardı ama eşimin aklı çıktı bi daha böyle verme diyo 😅
Kendi sütün veya mama birde az zeytinyağı koyabilirsiniz dedi bizim doktorumuz birde öyle dene istersen

Kızlar bebişin kulağı delinince ilk hangi küpeyi takacak yani eczaneye bizim götürdüğümüz küpe mi takılacak

Bebeğim 5 ay 6 günlük. Yaklaşık iki hafta önce tadımlara başladık, 3 gün kuralı ile ilerledik. Havuç, kabak, patates ve yoğurt verdim. Ama verdiklerinin hemen sonrasında kustu hep. O yüzden bı kaç gündür bı şey vermedim kontrolde doktorumuza sorup öyle devam edeceğim. Sizin bebeklerinizde de kusma oldu mu?

Bebeğim 5 ay 6 günlük. Yaklaşık iki hafta önce tadımlara başladık, 3 gün kuralı ile ilerledik. Havuç, kabak, patates ve yoğurt verdim. Ama verdiklerinin hemen sonrasında kustu hep. O yüzden bı kaç gündür bı şey vermedim kontrolde doktorumuza sorup öyle devam edeceğim. Sizin bebeklerinizde de kusma oldu mu?
Biraz erken ayda başlamışsınız sanırım gerçi bebeğin durumuna göre doktor uygun görmüş ki başlamışsınız. İlk zamanlar tam püre yapın derim hiç pürtük olmasın, miktarı az olsun 4-5 mama kaşığı gibi. tolere ettiğini gördükten sonra hafif pürtüklere başlarsınız 🙏🏻

Bir de püreyi vermeden önce tam olarak aç olduğuna emin olun derim.

Ben daha tadimlara başlamadım da hem merak ediyorum hem heyecanlıyım bir yandan korku telaş sarıyor anne olmak çok şey olmakmis 😍
Eşler zaten bizden de panik 😂 iyi şeylerde de takdir edici geri bildirimleri bekliyorum diyorum benin eşim de en ufak bir şey de bak orası kızarmış burası nolmus sanki ben yaptım hep fırça 😄

X