2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bu gidişle kraft spin safe alacağım galiba :s onda da adac ve i size yok.. keşke i size'lı olan bulabilsel 0 36 da olur

Bu yoyko çok modaydı bir ara tüm insta bunla doluydu. Sonra birden hepsi besafe'çi oldu valla

Teşekkür ederim yanıtınız için, mağazaya tekrar gidip alıcı gözüyle bi bakıp karar vericez artık
Hadi hayırlısı olsun şimdiden, zaten biliyorsunuzdur ama yine de yazayım e bebek ten alacaksaniz kesinlikle indirim kovalayin aldığım bir şeyin fiyatı düşerse ben çok üzülürüm beklerim siz de eğer acele değilse begendikten sonra fiyata göre degerlendirin

Niye 0-36 kg almıyorsun
Onların adac testi de yok genelde
Yoykonun yok ya, nuna, joie, romer, besafe, cybex, maxicosi diye hatırlıyorum adaclı ve trde olan markaları
Bu sallamalar kronik sorunu mu acaba ya birkaç yorum okumuştum aynı yatış pozisyonu nasıl yeterli mi?
Kronik sorunu cunku oyle bi yorum var ama dedigi gibi cukurlarda sallanıyo ya da kasislerde fslan yoksa normalde bişey yok bebegim de rahat ediyo içinde uzun yola da gitti sorun olmadı, soyle 6 kademesi var biraz dik kalıyor en yatan hali bişe sana ozelden atayım fotograaflsrı

hmmm ben 0_36 aldımda bilemiyorum hiç bakmadım 9-36’a

Yoyko sBu yoyko çok modaydı bir ara tüm insta bunla doluydu. Sonra birden hepsi besafe'çi oldu valla
Yoyko sponsor olmuştur sonra kendileri en iyisini almıştır

Evet haklısınız şuan joielerde var ama bakalım yetişebilirsek güzel olur

Çok teşekkür ederimm belki da bizim sorun dediğimiz şey özelliğidir? Yüksek oluşu çok hoşuma gitti.
Yatma pozisyonunun da az olması yine güvenlik önlemiymiş. Ne kadar çok yatarsa o kadar güvenlik açığı oluyormuş. Rabbim korusun.
Benim ilk seçeneğim joie bakalım.

Hayır açık yapıyorum hatta dolapta da bir süre açık tutup sonra kapatıyorum

Hayır canım dolaba koyduğumda da ilk kapatmıyorum iyice donuyor öyle kapatıyorum. Normalde koku siner vs bir şeyi açık bırakamam ama bir sorun olmuyor.
Aa teşekkürler kızlar, ben azından dolaba koyarken ağzını kapatırım diyordum da açık bırakayım bi süre

Kızlar benim minnoş kulağıyla oynamaya başladı akşamdan beri ya diş galiba tam gezide çıkacak sanırım..

Kızlar benim minnoş kulağıyla oynamaya başladı akşamdan beri ya diş galiba tam gezide çıkacak sanırım..
Benimki hep oynuyo tutup çekiyor çiziyor, dr a söyledim henüz diş emaresi yok ama olabilir de bi de kulak arkası saçları çıkıyormuş o kaşıntı yapabilirmiş ondan kulağıyla oynuyor dedi

Kızlar ek gıdaya başladıktan sonra bebeğiniz günde kaç kez memeyi emiyor kaçar saat aralıkla besleniyor

Kizlar bu konu konuşuldu mu bilmiyorum kaçırdım mi sizin bebisler dönmeye başladı mı
Evet 2 3 haftadır tam olarak dönmeye başladı, şimdi sırt üstü durmuyor sürekli döndürüyor kendini ve dün gece ilk defa uykudayken tam yüz üstü döndü ellerini de almış ağzına totosunu kaldırmıştı

Kızlar ek gıdaya başladıktan sonra bebeğiniz günde kaç kez memeyi emiyor kaçar saat aralıkla besleniyor
Biz yeni başladık ek gıdaya canım, ilk 3 gün tek öğün verdim bugünden itibaren 2 öğüne çıkardım ama ben miktar olarak az verdiğim için emme ve mamasında bi değişiklik olmadı ,

Karnı doyan bebekler az emebiliyormuş ama

Buda üç tatlı kaşığı yiyio

Bende beş ay on günlükken başladım ek gıdaya ama tadım şeklinde ilerledik şimdi tam altı aylık iki öğün şeklinde ilerliyorum ama yediği şeyler iki yemek kaşığını geçmiyor bu yüzden emmesinde bir değişiklik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…