Bu gidişle kraft spin safe alacağım galiba :s onda da adac ve i size yok.. keşke i size'lı olan bulabilsel 0 36 da olurNewMamaa bende baktım 9-36 kg 360° dönebilen yok galiba, ama kraftın bu modeli hoşuma gitti keşke bi de dönebilseydi yaa , hem bi de i size sertifikalı
Kraft Omega I-size Oto Koltuğu 9-36 Kg Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kraft Omega I-size Oto Koltuğu 9-36 Kg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hayır açık yapıyorum hatta dolapta da bir süre açık tutup sonra kapatıyorum
Bu yoyko çok modaydı bir ara tüm insta bunla doluydu. Sonra birden hepsi besafe'çi oldu vallaBen bu adac testini araştrmadan önce yoyko’nun oto koltuğunu çok beğenmiştim. Dönüyor, hemde 0-36. Adac testine de girmişti sanırım hatırlamıyorum tam. Onu da atayım bi bak istersen
Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir 0-36 Kg Oto Koltuğu ISOFIX/SIP/LATCH Kahverengi
360 Derece dönebilen oto koltuğu, yatabilir oto koltuğu, isofix oto koltuğu, 9-36 kg oto koltuğu, 9-36 kg isofix oto koltuğu, bebek oto koltuğu, yoyko oto koltuğu, kaliteli bebek oto koltuğu, bebek oto koltuğu isofixliwww.yoykoshop.com
Birde şunu gördüm buda güzelmiş
Yoyko Ultimate 360 ° Dönebilir Yatabilir 0-36 Kg Deri Oto Koltuğu ISOFIX/SIP/LATCH Krem Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yoyko Ultimate 360 ° Dönebilir Yatabilir 0-36 Kg Deri Oto Koltuğu ISOFIX/SIP/LATCH Krem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hadi hayırlısı olsun şimdiden, zaten biliyorsunuzdur ama yine de yazayım e bebek ten alacaksaniz kesinlikle indirim kovalayin aldığım bir şeyin fiyatı düşerse ben çok üzülürüm beklerim siz de eğer acele değilse begendikten sonra fiyata göre degerlendirinTeşekkür ederim yanıtınız için, mağazaya tekrar gidip alıcı gözüyle bi bakıp karar vericez artık
Hayır canım dolaba koyduğumda da ilk kapatmıyorum iyice donuyor öyle kapatıyorum. Normalde koku siner vs bir şeyi açık bırakamam ama bir sorun olmuyor.
Onların adac testi de yok geneldeNiye 0-36 kg almıyorsun
Yoykonun yok ya, nuna, joie, romer, besafe, cybex, maxicosi diye hatırlıyorum adaclı ve trde olan markalarıBen bu adac testini araştrmadan önce yoyko’nun oto koltuğunu çok beğenmiştim. Dönüyor, hemde 0-36. Adac testine de girmişti sanırım hatırlamıyorum tam. Onu da atayım bi bak istersen
Yoyko Bear Dönebilir Yatabilir 0-36 Kg Oto Koltuğu ISOFIX/SIP/LATCH Kahverengi
360 Derece dönebilen oto koltuğu, yatabilir oto koltuğu, isofix oto koltuğu, 9-36 kg oto koltuğu, 9-36 kg isofix oto koltuğu, bebek oto koltuğu, yoyko oto koltuğu, kaliteli bebek oto koltuğu, bebek oto koltuğu isofixliwww.yoykoshop.com
Birde şunu gördüm buda güzelmiş
Yoyko Ultimate 360 ° Dönebilir Yatabilir 0-36 Kg Deri Oto Koltuğu ISOFIX/SIP/LATCH Krem Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yoyko Ultimate 360 ° Dönebilir Yatabilir 0-36 Kg Deri Oto Koltuğu ISOFIX/SIP/LATCH Krem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kronik sorunu cunku oyle bi yorum var ama dedigi gibi cukurlarda sallanıyo ya da kasislerde fslan yoksa normalde bişey yok bebegim de rahat ediyo içinde uzun yola da gitti sorun olmadı, soyle 6 kademesi var biraz dik kalıyor en yatan hali bişe sana ozelden atayım fotograaflsrıBu sallamalar kronik sorunu mu acaba ya birkaç yorum okumuştum aynıyatış pozisyonu nasıl yeterli mi?
hmmm ben 0_36 aldımda bilemiyorum hiç bakmadım 9-36’aBelki 9 36lar daha uygundur diye.. çünkü zaten şuan 0 36 alsam biz kullanana kadar simay bira daha büyür. içindeki pedini kullanmayacam (kızımdan 1 ay büyük bebek onunla rahat edememiş çıkarmışlar) ama 9 36 olup döneni yok sanırım
Yoyko sponsor olmuşturYoyko sBu yoyko çok modaydı bir ara tüm insta bunla doluydu. Sonra birden hepsi besafe'çi oldu valla
Evet haklısınız şuan joielerde var ama bakalım yetişebilirsek güzel olurHadi hayırlısı olsun şimdiden, zaten biliyorsunuzdur ama yine de yazayım e bebek ten alacaksaniz kesinlikle indirim kovalayin aldığım bir şeyin fiyatı düşerse ben çok üzülürüm beklerim siz de eğer acele değilse begendikten sonra fiyata göre degerlendirin
Çok teşekkür ederimmOnların adac testi de yok genelde
Yoykonun yok ya, nuna, joie, romer, besafe, cybex, maxicosi diye hatırlıyorum adaclı ve trde olan markaları
Kronik sorunu cunku oyle bi yorum var ama dedigi gibi cukurlarda sallanıyo ya da kasislerde fslan yoksa normalde bişey yok bebegim de rahat ediyo içinde uzun yola da gitti sorun olmadı, soyle 6 kademesi var biraz dik kalıyor en yatan hali bişe sana ozelden atayım fotograaflsrı
Hayır açık yapıyorum hatta dolapta da bir süre açık tutup sonra kapatıyorum
Aa teşekkürler kızlar, ben azından dolaba koyarken ağzını kapatırım diyordum da açık bırakayım bi süreHayır canım dolaba koyduğumda da ilk kapatmıyorum iyice donuyor öyle kapatıyorum. Normalde koku siner vs bir şeyi açık bırakamam ama bir sorun olmuyor.
Benimki hep oynuyo tutup çekiyor çiziyor, dr a söyledim henüz diş emaresi yok ama olabilir de bi de kulak arkası saçları çıkıyormuş o kaşıntı yapabilirmiş ondan kulağıyla oynuyor dediKızlar benim minnoş kulağıyla oynamaya başladı akşamdan beri ya diş galiba tam gezide çıkacak sanırım..
Benim 5 buçuk aylık dönmüyor ara ara dönme hareketleri yapıyoruz ama tık yokKizlar bu konu konuşuldu mu bilmiyorum kaçırdım mi sizin bebisler dönmeye başladı mı
Evet 2 3 haftadır tam olarak dönmeye başladı, şimdi sırt üstü durmuyor sürekli döndürüyor kendini ve dün gece ilk defa uykudayken tam yüz üstü döndü ellerini de almış ağzına totosunu kaldırmıştıKizlar bu konu konuşuldu mu bilmiyorum kaçırdım mi sizin bebisler dönmeye başladı mı
Biz yeni başladık ek gıdaya canım, ilk 3 gün tek öğün verdim bugünden itibaren 2 öğüne çıkardım ama ben miktar olarak az verdiğim için emme ve mamasında bi değişiklik olmadı ,Kızlar ek gıdaya başladıktan sonra bebeğiniz günde kaç kez memeyi emiyor kaçar saat aralıkla besleniyor
Biz yeni başladık ek gıdaya canım, ilk 3 gün tek öğün verdim bugünden itibaren 2 öğüne çıkardım ama ben miktar olarak az verdiğim için emme ve mamasında bi değişiklik olmadı ,
Karnı doyan bebekler az emebiliyormuş ama
Benimki de dönüyor canımKizlar bu konu konuşuldu mu bilmiyorum kaçırdım mi sizin bebisler dönmeye başladı mı
Emme aralıkları değişmedi canım mesela gece yatmadan muhallebi versem de öncesinde ve sonrasında emmek istiyor yine.emzirdikten sonra ek gıdayı ver tatlı niyetineKızlar ek gıdaya başladıktan sonra bebeğiniz günde kaç kez memeyi emiyor kaçar saat aralıkla besleniyor