2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Maşallah maşallah

İspin360ts var kesşn cunku uzerinde kartında var
ecr mi ne vardı bi de bu da test ama biri 30la biri 60la yapılıyo diye dusun 9 36lar daha ekonomik ni de onlara bak bence.

Bu arada su oturaklardan alan arkadaslara sorum var. Şimdi kızımın desteksiz oturabilme becerisini desteklemek istiyorum ama kendisi sanırım aşıdan beri oturmak istemiyor bunu destekleyemedigim için de mama sandslyesinde kaykılıyor bi de artık kuvette yıkamak birwz zorlsştı sabit duruyor fakat fileye agırlık yaptıgı içim pis su sırtına değiyor. Ancak bu oturaklards da sıetı yuksek ve bacakları v seklinde acık duran bi model tercih etmek lazımmış ki dik dursun elelede oyle bi model var ama o da acılmıyor. Acılanların da sırtı alcak bacak arası dar gibi. Bi de bunların tepsili olanları var ama tepsiyi cıkarımca önde destek kalmıyo ama onlar da sanki dsha dik ve bacakları ayrık. Beynim yandı ay yok mu bi el atscsk olan atıyorum önden acılan al v seklinde duruyo cocuk dik ya da yandan acılan al ya da acılmasa da olur ya da bende o tepsiliden var yine duruyo içinde falan...

Joie’nin 0-36 olup 360° dönebileni yok ya 0-18 olan var o dönüyor. Ama joie adac testlerinde hep iyi puan almış. Bizde araştırıyoruz henüz karar vermedik. Bulduğunuz olursa bana da haber edin lütfen

Ya bu 0 18 joie'nin adac testi yok ki? Herkes adaclı diyor ona ama yok bence olsa kendi sitesinde yazar adaclı lar başlığa bile adaclı diye yazıyır
Biz Ekim'de almistik ptesi taktirdik 3 kere kullandık gerçekten kullanımı dönüşü kolay kaliteli güvenli ürün, başka bir arkadaş kanz almış açıkçası ya onun aldığıni ben begenemedim yani 2 kişi zor döndürdük mesela ve çok sıradan güvensiz gözüküyordu diğer kanzlari bilmiyorum kötülemek için yazmadım sadece 2 sini karşılaştırınca 10 kat fark ediyor
Jolie de çukurdan geçerken sağa sola hafif sallandı ses yaptı ama her şeyi sağlam takılı kurulu neden bilmiyorum ebebege gidince yine de bir danisacagim ,
Adac testini ve puanı ürün ozelliklerinde yazıyor orda bulabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-01-01-12-20-448_com.solidict.ebebek.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 41
Bende şimdi cevapladım sonra sizin yorumu okudum evet sallanıyor üstelik her şeyi sabit doğru bende nasıl önleriz diye düşünüyordum ya da diğer marka koltuklar da sallantı yapıyor mu 19 kg kadar tasiyormus bakalım ne kadar süre kullanacağız o da bende soru işareti ama 3.5-4 yaşa kadar genelde kullanılıyor diyorlar

Kullanılır bence pedler cıka cıka sallanma herkeste aynı her yer yesil ama sallanıyor koltugun oxelliklerinden biri resmen. Bi negqtif yanı da acıklama az kullanma kılavuzunda pedi du kiloda cıkar falan yazmıyo ama ben 5 bucuk aydır kullanıyorum 6 aydır takılı sakın alma diyecegşm bir seyş yok

Günaydın kızlar

Şu 6.ay nedir böyle ya, sabah 4’e 5’e kadar uyuyan oğlum sürekli sürekli uyanıyor ağlıyor meme dışında durmuyor bu gece memeyi de pek istemedi, aşı olalı 4 gün oldu ateş yapmadı sanmıyorum aşıdan olduğunu, karnı tok gazı yok kakasını yapmış ama aşırı huysuz. Sanırım ayrılık kaygısı başlıyor kucağımda sakinleşiyor, ilk defa bi kaç gecedir yatarak emzirdim ( bak şimdi dank etti ağrıyan omzumun sebebi bu ) çünkü belim ağrıyor sürekli kalk otur emzir bi de aşırı sinir yapıyor uykusuzluk, inşallah geçici bi durumdur

9 36 larda 360 döneni bulamadım yada görmedim

Normal bildiğin babjem var bende. Banyoda güzel vakum yaptı. Normalde oturtmadım henüz ama içine minder aldım.. bunda da bence ayaklar V oluyor.. ayrıca daha simayda tam oturamıyor desteksiz filan hep kendini ya kaydırıyor ya öne eğiliyor. Senin bebiş için de erken yani ama tabi desteklemek lazım

9 -36 kg olup dönebilen oto koltuğu bilen bulan varsa beni linkleyebilir mi? Dönenler hep 0 dan başlıyor sanki

Maşallah canım çok iyi

Niye 0-36 kg almıyorsun
Belki 9 36lar daha uygundur diye.. çünkü zaten şuan 0 36 alsam biz kullanana kadar simay bira daha büyür. içindeki pedini kullanmayacam (kızımdan 1 ay büyük bebek onunla rahat edememiş çıkarmışlar) ama 9 36 olup döneni yok sanırım

Ben bu adac testini araştrmadan önce yoyko’nun oto koltuğunu çok beğenmiştim. Dönüyor, hemde 0-36. Adac testine de girmişti sanırım hatırlamıyorum tam. Onu da atayım bi bak istersen

Birde şunu gördüm buda güzelmiş

Son düzenleme:
Aa evet bu da güzelmiş ama benim bebito 7 bile olmadı henüz o yüzden 9-36 istemiyorum bayrama kadar 9 olmaz zannetmiyorum bayramda bi yerlere gidilir diye öncesinden almak lazım

Bu sallamalar kronik sorunu mu acaba ya birkaç yorum okumuştum aynı yatış pozisyonu nasıl yeterli mi?

Bu sallamalar kronik sorunu mu acaba ya birkaç yorum okumuştum aynı yatış pozisyonu nasıl yeterli mi?
Sallama evet maalesef sadece çukurlarda sallıyor hızlı sürme dur kalk genel sürüşte sallantı yok
Yatış pozisyonu güzel yeterli bence ister dik ister 45 derecelik açıyla yatirabilirsin

Sallama evet maalesef sadece çukurlarda sallıyor hızlı sürme dur kalk genel sürüşte sallantı yok
Yatış pozisyonu güzel yeterli bence ister dik ister 45 derecelik açıyla yatirabilirsin
Teşekkür ederim yanıtınız için, mağazaya tekrar gidip alıcı gözüyle bi bakıp karar vericez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…