Maşallah maşallahKızlar size müjdeli haberim ile geldim
Hala gece sık uyansak da, gündüz uykularını uzatmaya çalışsak da; kızım az önce gece uykusuna ilk kez "sadece emzik verip arkadan müzik açarak" kendi kendine desteksiz geçtiİnşallah bir tesadüf değildir ve bunca çabanın sonucudur.
Sizle paylaşmak istedim
İspin360ts var kesşn cunku uzerinde kartında varBen hala adac testi olduğuna güvenemedim çünkü burada i spin safe yazıyor bu ürünün adında safe yok. Adac olsa her yere bangır bangır Adac'lı yazarlardı diye düşünüyorum i spin 360 olan koltukta 2017 de 2.2 yazıyor.. şikayet var da da şikayet okudum Adac'sıZmış diye.. he bu kadar konuştum adaclı mı alacam sanırım hayır çünkü bütçem yok o kadar
Joie’nin 0-36 olup 360° dönebileni yok ya0-18 olan var o dönüyor. Ama joie adac testlerinde hep iyi puan almış. Bizde araştırıyoruz henüz karar vermedik. Bulduğunuz olursa bana da haber edin lütfen
Biz Ekim'de almistik ptesi taktirdik 3 kere kullandık gerçekten kullanımı dönüşü kolay kaliteli güvenli ürün, başka bir arkadaş kanz almış açıkçası ya onun aldığıni ben begenemedim yani 2 kişi zor döndürdük mesela ve çok sıradan güvensiz gözüküyordu diğer kanzlari bilmiyorum kötülemek için yazmadım sadece 2 sini karşılaştırınca 10 kat fark ediyorYa bu 0 18 joie'nin adac testi yok ki? Herkes adaclı diyor ona ama yok bence olsa kendi sitesinde yazar adaclı lar başlığa bile adaclı diye yazıyır
Bende şimdi cevapladım sonra sizin yorumu okudum evet sallanıyor üstelik her şeyi sabit doğru bende nasıl önleriz diye düşünüyordum ya da diğer marka koltuklar da sallantı yapıyor mu 19 kg kadar tasiyormus bakalım ne kadar süre kullanacağız o da bende soru işareti ama 3.5-4 yaşa kadar genelde kullanılıyor diyorlarToplı cevap verem. O dönemde diyat performansa bu vardı bunu aldım fibi dusun yani besafe 15se bu insirimle 7 falandı. 360 dönüyo olması iyi, ispfixli olması iyi, adac testi iyi ama yorumlarına da bak herkes sallanıyo diyo he cocuk duruyo içinde bişey yok ds acayip bi sallanması var belki de manevra için falandır bilmiyorum. 0 18e takılmadım ben 18 36lar baya ucuz cunku o zaman da oyle alırız dedim. Bende 9 36 bi koltuk vardı ama son kullanma tarihi gecmişti ve kopuklwri parcalanıyodu anakucagında durmak istemezse diye 0 aysan itibaren aldım yani mesela 6 aylık 7 kg ama anakucagında durmazsa yine 0 18 alcam diye aldım hastaneden ilk cıktıgı gun de deli miyim neyim cocugu oturttum top gibi resimleri var gjg ilk baslarda biraz fazla dik oturuyor gibi duruyor simdi normalleşti yuksek oldugu için etrafını izliyor rahatsız da değiş guven veriyor aadece cukurda vs biraz sallanıyor işte. Adac da o siteye bakcan kendi kartında da yazuyor 1.6 olan bazka model 1.8 bu. Ama toplam puanı yani guvenlik kısmı kactı hatırlamıyorum.
Özet:besafein alınamadıgı yerde joie ye abdurrahman celebi derler
Kullanılır bence pedler cıka cıka sallanma herkeste aynı her yer yesil ama sallanıyor koltugun oxelliklerinden biri resmen. Bi negqtif yanı da acıklama az kullanma kılavuzunda pedi du kiloda cıkar falan yazmıyo ama ben 5 bucuk aydır kullanıyorum 6 aydır takılı sakın alma diyecegşm bir seyş yokBende şimdi cevapladım sonra sizin yorumu okudum evet sallanıyor üstelik her şeyi sabit doğru bende nasıl önleriz diye düşünüyordum ya da diğer marka koltuklar da sallantı yapıyor mu 19 kg kadar tasiyormus bakalım ne kadar süre kullanacağız o da bende soru işareti ama 3.5-4 yaşa kadar genelde kullanılıyor diyorlar
9 36 larda 360 döneni bulamadımİspin360ts var kesşn cunku uzerinde kartında var
ecr mi ne vardı bi de bu da test ama biri 30la biri 60la yapılıyo diye dusun 9 36lar daha ekonomik ni de onlara bak bence.
Bu arada su oturaklardan alan arkadaslara sorum var. Şimdi kızımın desteksiz oturabilme becerisini desteklemek istiyorum ama kendisi sanırım aşıdan beri oturmak istemiyor bunu destekleyemedigim için de mama sandslyesinde kaykılıyor bi de artık kuvette yıkamak birwz zorlsştı sabit duruyor fakat fileye agırlık yaptıgı içim pis su sırtına değiyor. Ancak bu oturaklards da sıetı yuksek ve bacakları v seklinde acık duran bi model tercih etmek lazımmış ki dik dursun elelede oyle bi model var ama o da acılmıyor. Acılanların da sırtı alcak bacak arası dar gibi. Bi de bunların tepsili olanları var ama tepsiyi cıkarımca önde destek kalmıyo ama onlar da sanki dsha dik ve bacakları ayrık. Beynim yandı ay yok mu bi el atscsk olan atıyorum önden acılan al v seklinde duruyo cocuk dik ya da yandan acılan al ya da acılmasa da olur ya da bende o tepsiliden var yine duruyo içinde falan...
Maşallah canım çok iyiKızlar size müjdeli haberim ile geldim
Hala gece sık uyansak da, gündüz uykularını uzatmaya çalışsak da; kızım az önce gece uykusuna ilk kez "sadece emzik verip arkadan müzik açarak" kendi kendine desteksiz geçtiİnşallah bir tesadüf değildir ve bunca çabanın sonucudur.
Sizle paylaşmak istedim
Bende iyim canım sağol seni merak ettim mastitin nasıl oldu diyeCanım sağol iyiym çok şükür antibiyotik kullanıyorum, sen nasılsın nasıl gidiyor?
Niye 0-36 kg almıyorsun9 -36 kg olup dönebilen oto koltuğu bilen bulan varsa beni linkleyebilir mi? Dönenler hep 0 dan başlıyor sanki
Belki 9 36lar daha uygundur diye.. çünkü zaten şuan 0 36 alsam biz kullanana kadar simay bira daha büyür. içindeki pedini kullanmayacam (kızımdan 1 ay büyük bebek onunla rahat edememiş çıkarmışlar) ama 9 36 olup döneni yok sanırımNiye 0-36 kg almıyorsun
İyi iyi canım geçti şimdilik inşallah bi daha tekrarlamaz, 3 hafta sonra kontrole gidicemBende iyim canım sağol seni merak ettim mastitin nasıl oldu diye
Ben hala adac testi olduğuna güvenemedim çünkü burada i spin safe yazıyor bu ürünün adında safe yok. Adac olsa her yere bangır bangır Adac'lı yazarlardı diye düşünüyorum i spin 360 olan koltukta 2017 de 2.2 yazıyor.. şikayet var da da şikayet okudum Adac'sıZmış diye.. he bu kadar konuştum adaclı mı alacam sanırım hayır çünkü bütçem yok o kadar
Aa evet bu da güzelmiş ama benim bebito 7 bile olmadı henüz o yüzden 9-36 istemiyorum bayrama kadar 9 olmaz zannetmiyorumNewMamaa bende baktım 9-36 kg 360° dönebilen yok galiba, ama kraftın bu modeli hoşuma gitti keşke bi de dönebilseydi yaa , hem bi de i size sertifikalı
Kraft Omega I-size Oto Koltuğu 9-36 Kg Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kraft Omega I-size Oto Koltuğu 9-36 Kg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu sallamalar kronik sorunu mu acaba ya birkaç yorum okumuştum aynıBiz Ekim'de almistik ptesi taktirdik 3 kere kullandık gerçekten kullanımı dönüşü kolay kaliteli güvenli ürün, başka bir arkadaş kanz almış açıkçası ya onun aldığıni ben begenemedim yani 2 kişi zor döndürdük mesela ve çok sıradan güvensiz gözüküyordu diğer kanzlari bilmiyorum kötülemek için yazmadım sadece 2 sini karşılaştırınca 10 kat fark ediyor
Jolie de çukurdan geçerken sağa sola hafif sallandı ses yaptı ama her şeyi sağlam takılı kurulu neden bilmiyorum ebebege gidince yine de bir danisacagim ,
Adac testini ve puanı ürün ozelliklerinde yazıyor orda bulabilirsiniz
Sallama evet maalesef sadece çukurlarda sallıyor hızlı sürme dur kalk genel sürüşte sallantı yokBu sallamalar kronik sorunu mu acaba ya birkaç yorum okumuştum aynıyatış pozisyonu nasıl yeterli mi?
Teşekkür ederim yanıtınız için, mağazaya tekrar gidip alıcı gözüyle bi bakıp karar vericez artıkSallama evet maalesef sadece çukurlarda sallıyor hızlı sürme dur kalk genel sürüşte sallantı yok
Yatış pozisyonu güzel yeterli bence ister dik ister 45 derecelik açıyla yatirabilirsin