2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Aşılar bazen bebeklerde huysuzluk yapabiliyormuş geçicidir inşallah

Bende hala almadım 360° dönebilen 0-36 kg istiyorum , Joie Elele Prego ve Kraft ın modelleri aklımda, joie en pahalısı diğerleri hemen hemen aynı fiyat
Joie’nin 0-36 olup 360° dönebileni yok ya 0-18 olan var o dönüyor. Ama joie adac testlerinde hep iyi puan almış. Bizde araştırıyoruz henüz karar vermedik. Bulduğunuz olursa bana da haber edin lütfen

Ay yok elimle şöyle bir siliyorum yeter
Yarın bir gün parkta oynicak her yere elini surcek o eller ağıza gidicek
Eşim her defasında yıkar bana da kızar

Joie’nin 0-36 olup 360° dönebileni yok ya 0-18 olan var o dönüyor. Ama joie adac testlerinde hep iyi puan almış. Bizde araştırıyoruz henüz karar vermedik. Bulduğunuz olursa bana da haber edin lütfen
Ya bu 0 18 joie'nin adac testi yok ki? Herkes adaclı diyor ona ama yok bence olsa kendi sitesinde yazar adaclı lar başlığa bile adaclı diye yazıyır

Ya bu 0 18 joie'nin adac testi yok ki? Herkes adaclı diyor ona ama yok bence olsa kendi sitesinde yazar adaclı lar başlığa bile adaclı diye yazıyır
Bu sitede adac puanları yer alıyor. Bu siteye göre 1,6 çok iyi. Ama google a direkt yazınca 1.8 diyor. İşte hepsiburada da falan da adaclı diye belirtiyor. Bilemedim kendi sitesinde neden yok acaba

Toplı cevap verem. O dönemde diyat performansa bu vardı bunu aldım fibi dusun yani besafe 15se bu insirimle 7 falandı. 360 dönüyo olması iyi, ispfixli olması iyi, adac testi iyi ama yorumlarına da bak herkes sallanıyo diyo he cocuk duruyo içinde bişey yok ds acayip bi sallanması var belki de manevra için falandır bilmiyorum. 0 18e takılmadım ben 18 36lar baya ucuz cunku o zaman da oyle alırız dedim. Bende 9 36 bi koltuk vardı ama son kullanma tarihi gecmişti ve kopuklwri parcalanıyodu anakucagında durmak istemezse diye 0 aysan itibaren aldım yani mesela 6 aylık 7 kg ama anakucagında durmazsa yine 0 18 alcam diye aldım hastaneden ilk cıktıgı gun de deli miyim neyim cocugu oturttum top gibi resimleri var gjg ilk baslarda biraz fazla dik oturuyor gibi duruyor simdi normalleşti yuksek oldugu için etrafını izliyor rahatsız da değiş guven veriyor aadece cukurda vs biraz sallanıyor işte. Adac da o siteye bakcan kendi kartında da yazuyor 1.6 olan bazka model 1.8 bu. Ama toplam puanı yani guvenlik kısmı kactı hatırlamıyorum.
Özet:besafein alınamadıgı yerde joie ye abdurrahman celebi derler

Asinin etkisidir diye dusunuyorum, 1 hafta oldu asi olali daha yeni duzeldi

Hahahshd teşekkürler yine bizi aydınlattığın için esdiaa

Kızlar size müjdeli haberim ile geldim
Hala gece sık uyansak da, gündüz uykularını uzatmaya çalışsak da; kızım az önce gece uykusuna ilk kez "sadece emzik verip arkadan müzik açarak" kendi kendine desteksiz geçti İnşallah bir tesadüf değildir ve bunca çabanın sonucudur.
Sizle paylaşmak istedim

Cok sevindim senin adına canım.

Ay maşallah diyelim

Ben hala adac testi olduğuna güvenemedim çünkü burada i spin safe yazıyor bu ürünün adında safe yok. Adac olsa her yere bangır bangır Adac'lı yazarlardı diye düşünüyorum i spin 360 olan koltukta 2017 de 2.2 yazıyor.. şikayet var da da şikayet okudum Adac'sıZmış diye.. he bu kadar konuştum adaclı mı alacam sanırım hayır çünkü bütçem yok o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…