2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kızlar siz avokadoyu nasıl veriyorsunuz ya . Çatalla ezilmiyor mecburen blenderdan geçireceğim fazla geçirmekte istemiyorum.
Canım iyice olgunlaşsın yumuşacık oluyor muz gibi, patates limon elma vs bunlardan birini avokado ile birlikte bi poşete koy oda sıcaklığında beklesin 2 3 güne olgunlaşır dokunsan bile anlarsın yumuşaklığından

Kızlar 6.ay aşıları için aile hekimliğinin günü var mı haber vermeye gerek var mı acaba
5. Ayda aşı olduysa en az 28 gün geçmeli.. onun dışında sor qile hekimliğine belli olmaz bazı aşılqr canlı aşı onlara saat bile veriyor ben daha gitmediğim için bilmiyorum

Günaydın kızlar
Sağlık ocağındam6. Ay aşılarımızı olduk yaygın kızamık vakası varmış bundan dolayı 12. Ay kızamık aşısını 9. Aya çekmişler yapılsa da yapılmasada 12. Ay yine kızamık yapılacakmış
Sizler yaptıracakmısınız ne düşünüyorsunuz?

Ben bebekken aşı olmama rağmen kızamık olmuşum ve çok ağır geçirmişim anaannem bu kız ölecek demiş o derece kötü geçirmişim bilemedim şimdi ya muhtemelen yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…