Avakadoyu buz dolabına koyma bi poşet içine elma ve armutla koy yetişsin yumuşacık oluyor ve eziliyırbKızlar siz avokadoyu nasıl veriyorsunuz ya . Çatalla ezilmiyor mecburen blenderdan geçireceğim fazla geçirmekte istemiyorum.
Teşekkür ederimAvakadoyu buz dolabına koyma bi poşet içine elma ve armutla koy yetişsin yumuşacık oluyor ve eziliyırb
Canım iyice olgunlaşsın yumuşacık oluyor muz gibi, patates limon elma vs bunlardan birini avokado ile birlikte bi poşete koy oda sıcaklığında beklesin 2 3 güne olgunlaşır dokunsan bile anlarsın yumuşaklığındanKızlar siz avokadoyu nasıl veriyorsunuz ya . Çatalla ezilmiyor mecburen blenderdan geçireceğim fazla geçirmekte istemiyorum.
Biz tam 7 kiloda yani bu hafta 4 noya geçtik, kızımın bacaklarını baya sıkmaya başlamıştı 4 no tam olduGoon 3 no 7.5 kg’ya ciddi sıkmaya başladı, açılmamış 1 paket daha var off
Birincisi daha bayramlık havasındaKızlar malum ilk bayram olcak şimdiden bakınıyorum bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi.Eki Görüntüle 3393373
4 ü hiç denemedim açıp kalıbına bakmıştım sadece ama acayip büyük gelmişti gözüme, artık kullanma vakti geldi dönüşümlü kullanırım 3 no ileBiz tam 7 kiloda yani bu hafta 4 noya geçtik, kızımın bacaklarını baya sıkmaya başlamıştı 4 no tam oldu
Evet, onlar belirliyor o tarihe göre gidiyoruz geneldeKızlar 6.ay aşıları için aile hekimliğinin günü var mı haber vermeye gerek var mı acaba
Kuzum başparmağınşq bastırınca çöküyorsq olgunlaşmıştır. Kes 2 ye ql biraz bebişe çatalla ez o kadarKızlar siz avokadoyu nasıl veriyorsunuz ya . Çatalla ezilmiyor mecburen blenderdan geçireceğim fazla geçirmekte istemiyorum.
5. Ayda aşı olduysa en az 28 gün geçmeli.. onun dışında sor qile hekimliğine belli olmaz bazı aşılqr canlı aşı onlara saat bile veriyor ben daha gitmediğim için bilmiyorumKızlar 6.ay aşıları için aile hekimliğinin günü var mı haber vermeye gerek var mı acaba
Teşekkür ederim şuan iyi çok şükür artık ateş falan kalmadı ama 38 i görünce bakışı bile çok canımı acıttı ilk hastaligimiz zor geçti, bebislerimiz hasta olmasınlar ya kiyamiyorumÇok geçmiş olsun , nasıl oldu bebeğin
Ben bebekken aşı olmama rağmen kızamık olmuşum ve çok ağır geçirmişim anaannem bu kız ölecek demişGünaydın kızlar
Sağlık ocağındam6. Ay aşılarımızı olduk yaygın kızamık vakası varmış bundan dolayı 12. Ay kızamık aşısını 9. Aya çekmişler yapılsa da yapılmasada 12. Ay yine kızamık yapılacakmış
Sizler yaptıracakmısınız ne düşünüyorsunuz?
Fazla aşı yüklemek bilmiyorum zarar vermez miBen bebekken aşı olmama rağmen kızamık olmuşum ve çok ağır geçirmişim anaannem bu kız ölecek demişo derece kötü geçirmişim bilemedim şimdi ya muhtemelen yaptırırım
Du bi iyice araştıralım karar veririzFazla aşı yüklemek bilmiyorum zarar vermez mi
Ben 12.ayda yaptırırım sadece sanırımGünaydın kızlar
Sağlık ocağındam6. Ay aşılarımızı olduk yaygın kızamık vakası varmış bundan dolayı 12. Ay kızamık aşısını 9. Aya çekmişler yapılsa da yapılmasada 12. Ay yine kızamık yapılacakmış
Sizler yaptıracakmısınız ne düşünüyorsunuz?
Yapmadı gülüm ateş. 3 aşı toplamda6.ay aşılarını yaptıranlar ateş yaptımı sizde ??