2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
8 nisan sanırım canım, 9 martta ramazan baslıyor 🥰😘
Doktor arıyorum kendımı gruplara attım 😍seni gördüm, cok ozlendın ❤️
Sohrab yemin ederim dün baktım sana yazdıklarını okudum bıraz hatta mesaj atıcaktım kaldı. Nasılsın bebeğin nasıl ?
Kadın her yerde beni bulup yardımcı oluyor ya😂 doğurdum yine kurtulamadım😂 teşekkür ediyorum 💋💋

Sohrab yemin ederim dün baktım sana yazdıklarını okudum bıraz hatta mesaj atıcaktım kaldı. Nasılsın bebeğin nasıl ?
Kadın her yerde beni bulup yardımcı oluyor ya😂 doğurdum yine kurtulamadım😂 teşekkür ediyorum 💋💋
Büyüyor teyzesı, 67 günlük oldu 🩷🙏🏻
Gidelim ex grubumuza bir ara 😃 Ha-ri Ha-ri ile konusuyoruz arada.. Herkes dogurunca grup dagıldı😂

İkisi de guzel ama ben her zaman tulumcuyum eger bacakları acılıyosa daha pratik

Uyku arkadası zamanı gelmiş bence

Bu arada bugun 5. Ay kontrolune gittik, 6665 gr 62.5 cm kendi persentilinde ilerlemeye devam edşyor. Güneş gözlüğünü sordum @dikloron ilk defa böyle bi soru aldım dedi fkfkf takın ya da takmayın demem dedi gözlerde hassasiyet yapar mı dedim de net bi cevap da alamadım aslında ama takabilirim sanırım bilmiyorum ben de. Dişler cıkacak ama hala daha var dedi. Menenjştlerin 2. Dozu yine ateş yaptı ama huysuzluk yok sayılır. Yine yuzu vucuduna gore daha soguk ama ateşli garip sekilde. Ek gıdaya baslayabilirsin kafasını dşk tutuyo dedi. Bi de brosur verdiler topladıgım kafam iyice allak bullak oldu oysa herseyiyiyenbebek artı uygulama ile giderim diyodum yine izleyeceğim o eğitim kaydını biraz da blw usulune calısmam lazım doktor ona erken dedi mesela. Ama ben dediğimde kasık verdigimde eline agzına goturuyor onu (tam blwde kaşık kullanılmadıgının farkındayım) neyse önce sebzelerle basla nötr tatlar olsun yogurt brokoli falan dedi @ddlklc. Arkadasoma meyveyle basla demişler dedim baslayabilir bişey olmaz ama nottle baslarsa daha kolay yer brokoli meyveyle baslayam cocuk zorlanabişir o tatta dedi.Brosur 3 gun 4 gun dene diyo hatta baya liste vermişler ilk gunker 4 8 8 11 falan diye ama birden fazla seyi bi anda pure yaptırıyo. Bana gsrip geldi. Neyse bulcaz bi yol. Bu arada brosurde de 4 7de meyve suyu ile devam ediyorsun tam tutmadı yani brodurle doktor birbirini ben de bambaska bişey yapcam o olacak fjfj
Uyku arkadaşını kenara atıyo saçıma yapışıyor yine saçlı bir arkadaş istiyor galiba

Öyle yoğun bir tempodayım ki kızıma mevlit ve.. kına yaptık annemlerde pazar döndük.. kv geldi miaafirağırlqdık bugün tüm iş yerim geldi bebek görmeye.. temizlik ikramlık falan totom yer görmedi
Ay mevlid bende yaptıracağım 9martta telaşı sardı şimdiden 🤪 hediyelikleri hazır . Pilav ve tatlı siparişi de belli . Kaldı ev temizliği oğluma alışveriş o kadar 🤣

Kızlar siz avokadoyu nasıl veriyorsunuz ya . Çatalla ezilmiyor mecburen blenderdan geçireceğim fazla geçirmekte istemiyorum.
Avokado çatalla ezilir yumuşamasını bekleyin. Sert olgunlaşmamış demek hazımsızlık yapar.
Yumuşasın dışarıda elmanın yanına koyun yumuşar bir kaç güne rengi koyulaşmaya başlayıp yumuşayınca kullanabilirsiniz. En kolay ezilen meyvedir hatta.

Avokado çatalla ezilir yumuşamasını bekleyin. Sert olgunlaşmamış demek hazımsızlık yapar.
Yumuşasın dışarıda elmanın yanına koyun yumuşar bir kaç güne rengi koyulaşmaya başlayıp yumuşayınca kullanabilirsiniz. En kolay ezilen meyvedir hatta.
Ya çatalla ezilir biliyorum da benimki maşallah sertti 😂🤣 ezemedim . En iyisi kalsın bugün . Yoğurt vereyim en iyisi ☺️

X