- 26 Mayıs 2022
- 307
- 284
- 36
Aslında çok mantikliymis asi olunmayan aylarda hem olmuşsunuz 2 4 zaten karma asilar da var rota lar da aynıBiz 3. Ve 5. Ayda olduk bexsero bizim doktorumuz rota aşısını sizin tercihinize bırakırım ama bunu muhakkak olun dediği için 2 ve 4. Aylarda rota 3 ve 5 te menenjitleri olduk
Ben 5 aya kadar evde olanlardan oyuncaklardan süsledim ay halısı var o da yeğenimin bebis yaşını geçti onlar verdi ona da para vermedik yaniYa evet onlar cok tatlı instads bi hesap var sebzeli taç falan cok tatlı ama gereksiz pahalı bencr donrasında anca yerli malı haftasında kullanılır
Yarım yas suslerinin linki var mı
Ateş yapan asıl olarak bexero diye biliyorum. Bizde rota 2 4 menenjitler ikisi birlikte 3 5 13 diyr ayarlandı
Bi suru farklı kombinasyon var bunda ya doktora guvenip devam etcen mecbur ama niye celismis kendiyle anlamadım
Bende TekirdagliyimAy bende trakyalıyım canım tekirdağlıyım sen nerelisin
Horon bez markasi mi ilk kez duyuyorum?Ben bezleri dönüşümlü alıyorum sleepy büyük numara alınca rahattı.molfixde sıkıntı yaşamadık.şimdi babyturco hem uygun hem bu da rahatsızlık yapmadıhoron büyük numara aldım bekliyorum kullanmayı. Bebemnatureli de merak ettim
Site zaten disariya karsi seffaflik konusunda rahatsiz edici boyutta acik yürekli, anlamıyorum herkes herseyi goruyorsa neden uye oluyoruz ki? Cok sacma en azindan foto / gorsel ekleme icin kapali devre bi sistem dusunulmeli bence.Ya bence bu büyük bir güvenlik açığı, benim hoşuma gitmedi bu durum. Tamam herkese açık burası ama fotoları görebilmeleri için didik didik etmeleri lazım binlerce sayfayı. Direk tepside sunar gibi, pek hoş değil
Esinize gecmis olsun oncelikle. Nimenrix cok degil ama bexsero ates yapiyor. Ancak 3.gunde halen devam eden ates mutlaka doktor tarafindan kontrol edilmeli. Oglunuz asi vuruldugu sirada hali hazirda hasta miydi?Merhaba sevgili anneler oglusum 14 aylik menenjit gecirdigi için eşim oglusuma aşı yapdirdik bugün 3. Gunumuz 1. Gunu huysuz huzursuz istahsiz akşamında ates yapdi 2. Gunu pek birsey yemedi hep mama 3. Gunude yine yani bugun gunduz bir bakdim sicaklik var geçmedi bir türlü 38.9 u bile buldu ne yapsam bilemedim doktor belirti olur söyle geçer falan demedi acile gitsem mi bilemiyorum
Oglu degil eşi menenjit gecirmis twitim, uye virgul kullanmadigi icin oyle anlasiliyor.Merhabalar çok geçmiş olsun. Arkadaşın dediği gibi ateş düşürücü verdiyseniz ona rağmen düşmüyorsa görünmenizde fayda var.
Oğlunuzun menenjit geçirmesi nasıl oldu? Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun umarım ateş düşmüştür düşmüyorsa ben giderdimMerhaba sevgili anneler oglusum 14 aylik menenjit gecirdigi için eşim oglusuma aşı yapdirdik bugün 3. Gunumuz 1. Gunu huysuz huzursuz istahsiz akşamında ates yapdi 2. Gunu pek birsey yemedi hep mama 3. Gunude yine yani bugun gunduz bir bakdim sicaklik var geçmedi bir türlü 38.9 u bile buldu ne yapsam bilemedim doktor belirti olur söyle geçer falan demedi acile gitsem mi bilemiyorum
4 aylıkken yaptırdık biz. İlk gün çok huysuzlandı ondan sonra normale döndü normalde de huysuz benim oğlum sizinki de benimki gibiyse mutlaka yardımcı birileri olsun yanınızda benim görümcelerim sırayla kucakta gezdirerek günümü kurtardı tek olsam çok yorulurdum.Yarın 5 aylık kontrolüne gideceğiz Dr a soracagim bende 6 aylıkken sünnet olmasını istiyorum siz kaç aylıkken oldunuz süreç nasıl geçti
Ya goon u düzeltmiş klavyeHoron bez markasi mi ilk kez duyuyorum?
Site zaten disariya karsi seffaflik konusunda rahatsiz edici boyutta acik yürekli, anlamıyorum herkes herseyi goruyorsa neden uye oluyoruz ki? Cok sacma en azindan foto / gorsel ekleme icin kapali devre bi sistem dusunulmeli bence.
Esinize gecmis olsun oncelikle. Nimenrix cok degil ama bexsero ates yapiyor. Ancak 3.gunde halen devam eden ates mutlaka doktor tarafindan kontrol edilmeli. Oglunuz asi vuruldugu sirada hali hazirda hasta miydi?
Oglu degil eşi menenjit gecirmis twitim, uye virgul kullanmadigi icin oyle anlasiliyor.
Boşverin, fenomen doktorlar bi tuhaf oluyorBu doktoru severek takip ediyorum ona gitmek büyük şans olmalı diyecektim çelişkiyi okudum
YaaOglu degil eşi menenjit gecirmis twitim, uye virgul kullanmadigi icin oyle anlasiliyor.
evdenufak bişey ya da belki arkadaşlarla olabilir aslında fjfjfj gaza getirdin kınada gercekten kına yakcan mı peki yoksa boyleli pasta kesme mi sadece, tyde susker buldum ben de dhaa uygun fiyatlı dedigin gibi half birthday var pasta susu 1/2 bi de sapka olabilir valla daha 1 ay var dusunurum fnfj sen bi yap bakalımHadi hadi sen de yap :) yarım pasta yapçam ben. Zaten sade pastalar moda ya :) üstüne 6 month yazısı aldım
Ben de baktım diyarbakır anneleri falan cıktı fkfkfk ama burdan fotolar da var tsbiBen baktım hep eylüş denk geldi kız bana çok koymuşsun
Kızımda 2 gun ates yaptı ama calpolle gecti istahsızlık vs yoktu bence goturun eşiniz de hastaysaMerhaba sevgili anneler oglusum 14 aylik menenjit gecirdigi için eşim oglusuma aşı yapdirdik bugün 3. Gunumuz 1. Gunu huysuz huzursuz istahsiz akşamında ates yapdi 2. Gunu pek birsey yemedi hep mama 3. Gunude yine yani bugun gunduz bir bakdim sicaklik var geçmedi bir türlü 38.9 u bile buldu ne yapsam bilemedim doktor belirti olur söyle geçer falan demedi acile gitsem mi bilemiyorum
Ben anı küpü aldım oyun halısı ustunde oyle fotograf cekiyorum bu taclar da cok tstlı cidden ama bikmiyorum el emegi olsa da mesela 400 tl eder mi. Bende keceden meyce sebze var aslına cok heves edersem onları taca tutturayımBen 5 aya kadar evde olanlardan oyuncaklardan süsledim ay halısı var o da yeğenimin bebis yaşını geçti onlar verdi ona da para vermedik yani
Evden pirinç mercimek makarna firindaki ocakları da koyduk mu tamamsize katılıyorum zaten her şey dünya para olmuş boşuna israf para tuzağına gerek yok gerçekten
Ben her vakaya diş diyorum biliyosun fjfjfjKızlar bu hafta boyunca bebeğim 5 gbi uyanıyo ya birdahada uyumuyo uykusu bitmiş oluyo direk
Akşam 20.30 21.00 civarı yatırıyorum 12 ye kdr saat başı gbi uyanıyor tabi
6 dan sonra uyanmalar normal diye biliyorum ama 5 çok erken ya neden böyle oldu anlamıyorum
evdenufak bişey ya da belki arkadaşlarla olabilir aslında fjfjfj gaza getirdin kınada gercekten kına yakcan mı peki yoksa boyleli pasta kesme mi sadece, tyde susker buldum ben de dhaa uygun fiyatlı dedigin gibi half birthday var pasta susu 1/2 bi de sapka olabilir valla daha 1 ay var dusunurum fnfj sen bi yap bakalım
Ben de baktım diyarbakır anneleri falan cıktı fkfkfk ama burdan fotolar da var tsbi
Kızımda 2 gun ates yaptı ama calpolle gecti istahsızlık vs yoktu bence goturun eşiniz de hastaysa
Ben anı küpü aldım oyun halısı ustunde oyle fotograf cekiyorum bu taclar da cok tstlı cidden ama bikmiyorum el emegi olsa da mesela 400 tl eder mi. Bende keceden meyce sebze var aslına cok heves edersem onları taca tutturayım
Ben her vakaya diş diyorum biliyosun fjfjfj
2023 ve kadınlar kulübü diye ekle aramana bacımevdenufak bişey ya da belki arkadaşlarla olabilir aslında fjfjfj gaza getirdin kınada gercekten kına yakcan mı peki yoksa boyleli pasta kesme mi sadece, tyde susker buldum ben de dhaa uygun fiyatlı dedigin gibi half birthday var pasta susu 1/2 bi de sapka olabilir valla daha 1 ay var dusunurum fnfj sen bi yap bakalım
Ben de baktım diyarbakır anneleri falan cıktı fkfkfk ama burdan fotolar da var tsbi
Kızımda 2 gun ates yaptı ama calpolle gecti istahsızlık vs yoktu bence goturun eşiniz de hastaysa
Ben anı küpü aldım oyun halısı ustunde oyle fotograf cekiyorum bu taclar da cok tstlı cidden ama bikmiyorum el emegi olsa da mesela 400 tl eder mi. Bende keceden meyce sebze var aslına cok heves edersem onları taca tutturayım
Horon bez markasi mi ilk kez duyuyorum?
Site zaten disariya karsi seffaflik konusunda rahatsiz edici boyutta acik yürekli, anlamıyorum herkes herseyi goruyorsa neden uye oluyoruz ki? Cok sacma en azindan foto / gorsel ekleme icin kapali devre bi sistem dusunulmeli bence.
Osman hoca hep soru cevaplara ilgili video var vs diye cevap verdiğinde size söyledikleri geliyor aklıma hepBoşverin, fenomen doktorlar bi tuhaf oluyor
Yaahiç anlayamadım
Bende arattım herşey çarşaf çarşaf duruyor valla. Hiç hoş değilOf gıcık oldum, üye olan görebilmeli sadece. Adı üstüne kadınlar kulübü. Erkekler de girebiliyor her amaçla. Neyse eskisi kadar girmeyi düşünmüyorum, soğudum ben.
Bende katılıyorum sana resmen güvenlik zaafiyetiOf gıcık oldum, üye olan görebilmeli sadece. Adı üstüne kadınlar kulübü. Erkekler de girebiliyor her amaçla. Neyse eskisi kadar girmeyi düşünmüyorum, soğudum ben.
Ben yazdım çıkmadıKızlar ya Google ye 2023 Eylül anneleri yazıp görsele tıkladığınızda paylaştığımız resimler çıkıyor
Kına yakmak istemiyorum da annemler minicik koyalım diyor sonuç ne olcak bakalımevdenufak bişey ya da belki arkadaşlarla olabilir aslında fjfjfj gaza getirdin kınada gercekten kına yakcan mı peki yoksa boyleli pasta kesme mi sadece, tyde susker buldum ben de dhaa uygun fiyatlı dedigin gibi half birthday var pasta susu 1/2 bi de sapka olabilir valla daha 1 ay var dusunurum fnfj sen bi yap bakalım