EvetKızlar emzirirken diş dolgusu ya da kanal yaptırılır mı?
Resim isterizValla biz baya doğum günü gibi organiZasyon yapıyoruz
Maşallah devamı da öyle gelir inşallahKızlar bizimde ilk disimiz patladı. Cok sukur ekstra herhangi bir sıkıntımiz olmadan
6.ay tam ek gıda ayı bende yiyeceklerle süslenmiş resimler gördüm biz tabi daha yeni 5 aylık oldukKınayı biz oğlan anaları zaten yapamayızbende şu tarz mama sandalyesi süslemeli, 6 rakamlı balon vs süsleyip fotoğraf çekimi yapmayı düşünüyorum
Onu da yapacam6 ay kınası değil de yarım yaş kutlaması pinterestte görmüştüm çok hoşuma gitmişti ondan yaparım belki ben
Ooy nw güzel çok sevindim darısı sıkıntısız şekilde başımızaKızlar bizimde ilk disimiz patladı. Cok sukur ekstra herhangi bir sıkıntımiz olmadan
Tam olarak bu süslerde yaptırdımKınayı biz oğlan anaları zaten yapamayızbende şu tarz mama sandalyesi süslemeli, 6 rakamlı balon vs süsleyip fotoğraf çekimi yapmayı düşünüyorum
Yaaa damardan girmiş annenOnu da yapacamçok güzel yqrım yaş kutlaması süsleri aldım her şey hazırdı anneme geldim 6 ay kınası yapalım sana da yapmıştım belki kızımın gelin kınasını görmeyiz fçlan duygusal konuşmalar sonucu kına yapılacak
Şimdi yap ne olacak hatıra kalsın❤Ben 6 aylık kına yapmadım bi pasta almak istedim onura trdeydik diye karambole oldu
Ya biz trakyalıyız. Eşim diyor ki size kutlama yapacak sebep lazım ben her ayı kutlamadığına şaşıyorumYaaa damardan girmiş annen
Ya biz trakyalıyız. Eşim diyor ki size kutlama yapacak sebep lazım ben her ayı kutlamadığına şaşıyorumki her ay 3 müz kutluyoruz da o büyük organizasyondan bahseyor. Bir de ben tam bir organizasyon girl'üm bayılırım süs püs yapayım foto çekeyim konsept yapayım filan
Ay vallahi doğru ya yapmasam mı kiŞimdi yap ne olacak hatıra kalsın❤
Selamlaar hoş geldinizKızlar selam. Sürecin başından beri tüm yazdıklarınızı okuyordum her birinizle ilgili tüm detaya sahibim :) bende 14 eylülde bir erkek bebiş dünyaya getirdim. Hamileliğimin başından beri hepinizden pek çok şey öğrendim. Şimdi yine bişeyler sormak için üye oldum. Biz oğlumun doktorunu değiştirdik önceki doktor ile bu menenjit aşısını 3 5 ve 13. Ay olarak planlamıştık ki 3 ve 5. Aylardaki dozları oldu bexsero. Yeni doktor 7 nimenrix yaparız 7. Ayda sonrada 13. Ayda yaparız dedi. 7. Aydakinide olmalı mı çünkü menenjit aşısı her defasında ateş yaptı bize baya zor geçirdik o süreci
Hoş buldum teşekkür ederimSelamlaar hoş geldinizoğluşlarımız aynı gün doğmuş, yanıtlamak istedim aşı sürecini bilmiyorum biz yaptırmadık o yüzden bilemiyorum
Zaten 6 ay kınasıyla ilgili tam sallayaccaktım baya isteyen yapan varmış sustum