2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ay kızlar bugun goon bi sızdırdı babybjorne kadar ama sanırım baglayamamısım hepsi cıkıverdi sleepy naturalli gunlere döndüm misafirlikte @tümgrup ahdhdjf

6 ay kınası değil de yarım yaş kutlaması pinterestte görmüştüm çok hoşuma gitmişti ondan yaparım belki ben
Onu da yapacam çok güzel yqrım yaş kutlaması süsleri aldım her şey hazırdı anneme geldim 6 ay kınası yapalım sana da yapmıştım belki kızımın gelin kınasını görmeyiz fçlan duygusal konuşmalar sonucu kına yapılacak

Kınayı biz oğlan anaları zaten yapamayız bende şu tarz mama sandalyesi süslemeli, 6 rakamlı balon vs süsleyip fotoğraf çekimi yapmayı düşünüyorum
Tam olarak bu süslerde yaptırdım half birthday aldım, 1/2 yazısı öne ve 1/2 şapka aldım yarım pasta yapıp foto çekimi yapacağım.. onun da resmini atarım size yapınca inşallah

Yaaa damardan girmiş annen

Yaaa damardan girmiş annen
Ya biz trakyalıyız. Eşim diyor ki size kutlama yapacak sebep lazım ben her ayı kutlamadığına şaşıyorum ki her ay 3 müz kutluyoruz da o büyük organizasyondan bahseyor. Bir de ben tam bir organizasyon girl'üm bayılırım süs püs yapayım foto çekeyim konsept yapayım filan

Melikeben 'in aksine

Kızlar selam. Sürecin başından beri tüm yazdıklarınızı okuyordum her birinizle ilgili tüm detaya sahibim :) bende 14 eylülde bir erkek bebiş dünyaya getirdim. Hamileliğimin başından beri hepinizden pek çok şey öğrendim. Şimdi yine bişeyler sormak için üye oldum. Biz oğlumun doktorunu değiştirdik önceki doktor ile bu menenjit aşısını 3 5 ve 13. Ay olarak planlamıştık ki 3 ve 5. Aylardaki dozları oldu bexsero. Yeni doktor 7 nimenrix yaparız 7. Ayda sonrada 13. Ayda yaparız dedi. 7. Aydakinide olmalı mı çünkü menenjit aşısı her defasında ateş yaptı bize baya zor geçirdik o süreci

Selamlaar hoş geldiniz oğluşlarımız aynı gün doğmuş, yanıtlamak istedim aşı sürecini bilmiyorum biz yaptırmadık o yüzden bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…