2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Daha önce ben mastit olduğumda konuşmuştuk sürekli oluyorum demiştin. Yaşayan bilir çok kötü bir durum hemen açılır inşallah

Yaa sorma valla. Kim ne olursa olsun bir eve gidilecekse o evin hanımından olur alınmalı bence

Qyy bence çok saçma temizliği yemeğimerkek yapıyor herhalde sizde

Daha önce ben mastit olduğumda konuşmuştuk sürekli oluyorum demiştin. Yaşayan bilir çok kötü bir durum hemen açılır inşallah
Çok teşekkür ederim dayanamadım dolorex aldım acayip iyi geldi ya memedeki yangıyıda aldı, uzun zaman olmuştu böyle ağrı kesici almayalı

6 ay kınası değil de yarım yaş kutlaması pinterestte görmüştüm çok hoşuma gitmişti ondan yaparım belki ben
Kınayı biz oğlan anaları zaten yapamayız bende şu tarz mama sandalyesi süslemeli, 6 rakamlı balon vs süsleyip fotoğraf çekimi yapmayı düşünüyorum

Eklentiler

• B5B39B2F-65F2-461E-B365-959D919E0647.jpeg
    127,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 5C49A117-1662-4803-AC50-BB149903E1D2.jpeg
    146,4 KB · Görüntüleme: 56
Kınayı biz oğlan anaları zaten yapamayız bende şu tarz mama sandalyesi süslemeli, 6 rakamlı balon vs süsleyip fotoğraf çekimi yapmayı düşünüyorum
Mama sandalyesi süsleme güzel fikir

Kızlar ek gıda verirken kullanacağımız silikon tabak kaşığı neyle yıkıyorsunuz? Elde yıkama önerilmiş ancak bulaşık süngeri kullanmak hijyenik olmayacak gibi geliyor, size bir danışmak istedim.

Kızlar emzirirken diş dolgusu ya da kanal yaptırılır mı?
Ben yaptırılır diye biliyorum
Qyy bence çok saçma temizliği yemeğimerkek yapıyor herhalde sizde
Djfj ideal ev düzeni
Çok teşekkür ederim dayanamadım dolorex aldım acayip iyi geldi ya memedeki yangıyıda aldı, uzun zaman olmuştu böyle ağrı kesici almayalı
Ay ben baya sonra alerji hapı içtim bi uyudum bi uyudum cok guzeldi
Bana da bu daha tatlı geliyor kınadansa ayrıca erkek kınası gibi yapıver hevesin varsa gkgkf

Valla elle de ne bileyim ya ben bi tame ozel sungeri iyi kurutmaya calısıyorum biberonda da bazen fırca içime sinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…