Haha öyle mi benim cahillik seviyesiKınayı biz oğlan anaları zaten yapamayızbende şu tarz mama sandalyesi süslemeli, 6 rakamlı balon vs süsleyip fotoğraf çekimi yapmayı düşünüyorum
Ahaja sen içinden yine kesin sallamışsındırZaten 6 ay kınasıyla ilgili tam sallayaccaktım baya isteyen yapan varmış sustum
Merhabalar hoşgeldiniz.. Sadece bexero yapıldıysa evet nimenrix.te yaptırmanız lazım.. 2si de menenjit ama farklı çeşitte mikroplara karşı diyelim.. biri a biri b gibi düşünün.. en ağırı bexero ama.. diğeri daha hafifKızlar selam. Sürecin başından beri tüm yazdıklarınızı okuyordum her birinizle ilgili tüm detaya sahibim :) bende 14 eylülde bir erkek bebiş dünyaya getirdim. Hamileliğimin başından beri hepinizden pek çok şey öğrendim. Şimdi yine bişeyler sormak için üye oldum. Biz oğlumun doktorunu değiştirdik önceki doktor ile bu menenjit aşısını 3 5 ve 13. Ay olarak planlamıştık ki 3 ve 5. Aylardaki dozları oldu bexsero. Yeni doktor 7 nimenrix yaparız 7. Ayda sonrada 13. Ayda yaparız dedi. 7. Aydakinide olmalı mı çünkü menenjit aşısı her defasında ateş yaptı bize baya zor geçirdik o süreci
MerhabaKızlar selam. Sürecin başından beri tüm yazdıklarınızı okuyordum her birinizle ilgili tüm detaya sahibim :) bende 14 eylülde bir erkek bebiş dünyaya getirdim. Hamileliğimin başından beri hepinizden pek çok şey öğrendim. Şimdi yine bişeyler sormak için üye oldum. Biz oğlumun doktorunu değiştirdik önceki doktor ile bu menenjit aşısını 3 5 ve 13. Ay olarak planlamıştık ki 3 ve 5. Aylardaki dozları oldu bexsero. Yeni doktor 7 nimenrix yaparız 7. Ayda sonrada 13. Ayda yaparız dedi. 7. Aydakinide olmalı mı çünkü menenjit aşısı her defasında ateş yaptı bize baya zor geçirdik o süreci
Peki her ikisi de yapılıyor mu bize hangisini diyecek acabaMerhabalar hoşgeldiniz.. Sadece bexero yapıldıysa evet nimenrix.te yaptırmanız lazım.. 2si de menenjit ama farklı çeşitte mikroplara karşı diyelim.. biri a biri b gibi düşünün.. en ağırı bexero ama.. diğeri daha hafif
Evet 2sini de yaptırmak lazım. Her doktor farklı aylarda yapıyor. Devlet aşısı olmayan aylarda yaptırılıyor.. genelde ne kadar erken yaptırırsak o kadar iyi.. 3 . Ayda başlanırsa genelde 3 doz (4 hiç duymadım.) .. büyüyünce yaptırırsan tek doz olabilir evet ama Allah korusun küçükken hastalığa yakalanırsa sıkıntı. Ve küçükken yakalanma iht. Daha yüksek.Peki her ikisi de yapılıyor mu bize hangisini diyecek acaba
3.ay baslaniyorsa 4 adet
7.ay baslaniyorsa 2 adet
1.5 yaşında ve sonrasında yapılıyorsa tek diye duydum
Bize de 6.aydan sonra dedi dr o yüzden hala yaptırmadıkMerhababenim oğlum da 18 Eylül doğumlu sorunuza yanıt veremeyeceğim hatta benim de merak ettiğim konu biz hiç menenjit aşısı olmadık geçen ay Dr sordum 7.ayda yapacağız ben size 6.ayda hatırlatacağım dedi
Bir arkadaşım benden 1 ay sonra doğurdu ona Dr u 4.ay dedi biz vurulmadik diye vurulmadi Dr unu değiştirdi
Ben de bunu neye göre karar verdiklerini anlamadım hani bir test yapılır der ki size 3 te yapalım ya da ne bileyim herkes farklı söylüyor öneriyor
Bende geçen ay kanal ve dolgu yaptırdım bana doktor 2 3 saat emzirme sağ dök dedi sonrasında emzirdim ben ya 48 saat mi beklemek gerekiyorduYapilir, yaptirdim, 48 saat emzirmedim, sutumu sagip sagip atmistim. Oncesinde de sut biriktirmiştim.
Ben oğlumu sünnet ettirdiğimden beri bütün bezlerde sızdırıyor goon 3 saatte sızdırdı. Özellikle erkek anaları gece bu sızdırma olayı sizde de çok oluyor mu gece bezini değiştirmek zorunda kalıyorum hepAy kızlar bugun goon bi sızdırdı babybjorne kadar ama sanırım baglayamamısım hepsi cıkıverdi sleepy naturalli gunlere döndüm misafirlikte @tümgrup ahdhdjf
Süsleri nerden aldın bende yapmayı istiyorum da pek çeşit yokTam olarak bu süslerde yaptırdımhalf birthday aldım, 1/2 yazısı öne ve 1/2 şapka aldım yarım pasta yapıp foto çekimi yapacağım.. onun da resmini atarım size yapınca inşallah
Bende almıştım o süslerden 6. Ayın dolmasını bekliyorum kullanmak içinSüsleri nerden aldın bende yapmayı istiyorum da pek çeşit yok
Biz 3. Ve 5. Ayda olduk bexsero bizim doktorumuz rota aşısını sizin tercihinize bırakırım ama bunu muhakkak olun dediği için 2 ve 4. Aylarda rota 3 ve 5 te menenjitleri oldukMerhababenim oğlum da 18 Eylül doğumlu sorunuza yanıt veremeyeceğim hatta benim de merak ettiğim konu biz hiç menenjit aşısı olmadık geçen ay Dr sordum 7.ayda yapacağız ben size 6.ayda hatırlatacağım dedi
Bir arkadaşım benden 1 ay sonra doğurdu ona Dr u 4.ay dedi biz vurulmadik diye vurulmadi Dr unu değiştirdi
Ben de bunu neye göre karar verdiklerini anlamadım hani bir test yapılır der ki size 3 te yapalım ya da ne bileyim herkes farklı söylüyor öneriyor
Ben gündüzleri goon geceleri Prima kullanıyorum prima hiç sızdırma yapmadı bizde ama sabaha kadar bez şişmiş oluyor baya çişten ama hiç sızdırmayla karşılaşmadıkBen oğlumu sünnet ettirdiğimden beri bütün bezlerde sızdırıyor goon 3 saatte sızdırdı. Özellikle erkek anaları gece bu sızdırma olayı sizde de çok oluyor mu gece bezini değiştirmek zorunda kalıyorum hep
Her doktorun uygulaması farklı aşı konusunda ne yazıkki keşke Buda devlet aşı takvimine alınsa ve biz ailelerin içi rahatlasaMerhababenim oğlum da 18 Eylül doğumlu sorunuza yanıt veremeyeceğim hatta benim de merak ettiğim konu biz hiç menenjit aşısı olmadık geçen ay Dr sordum 7.ayda yapacağız ben size 6.ayda hatırlatacağım dedi
Valla bilmiyorum ki belki kullandigi uyusturucu ilaciyla alakalidir, benim doktorum bu şekilde yap demisti Sierra'cim.Bende geçen ay kanal ve dolgu yaptırdım bana doktor 2 3 saat emzirme sağ dök dedi sonrasında emzirdim ben ya 48 saat mi beklemek gerekiyordu
Yarın A 101 de molfix indirime girecekmiş bir de onu deneyeceğim. Oda sızdırırsa geceleri kullanmak için prima alacağım bende.Ben gündüzleri goon geceleri Prima kullanıyorum prima hiç sızdırma yapmadı bizde ama sabaha kadar bez şişmiş oluyor baya çişten ama hiç sızdırmayla karşılaşmadık
Neyse olan oldu artık sorun olmamıştır inşallahValla bilmiyorum ki belki kullandigi uyusturucu ilaciyla alakalidir, benim doktorum bu şekilde yap demisti Sierra'cim.
Ya evet onlar cok tatlı instads bi hesap var sebzeli taç falan cok tatlı ama gereksiz pahalı bencr donrasında anca yerli malı haftasında kullanılır6.ay tam ek gıda ayı bende yiyeceklerle süslenmiş resimler gördüm biz tabi daha yeni 5 aylık olduk
Onu da yapacamçok güzel yqrım yaş kutlaması süsleri aldım her şey hazırdı anneme geldim 6 ay kınası yapalım sana da yapmıştım belki kızımın gelin kınasını görmeyiz fçlan duygusal konuşmalar sonucu kına yapılacak
Yarım yas suslerinin linki var mıTam olarak bu süslerde yaptırdımhalf birthday aldım, 1/2 yazısı öne ve 1/2 şapka aldım yarım pasta yapıp foto çekimi yapacağım.. onun da resmini atarım size yapınca inşallah
Ateş yapan asıl olarak bexero diye biliyorum. Bizde rota 2 4 menenjitler ikisi birlikte 3 5 13 diyr ayarlandıKızlar selam. Sürecin başından beri tüm yazdıklarınızı okuyordum her birinizle ilgili tüm detaya sahibim :) bende 14 eylülde bir erkek bebiş dünyaya getirdim. Hamileliğimin başından beri hepinizden pek çok şey öğrendim. Şimdi yine bişeyler sormak için üye oldum. Biz oğlumun doktorunu değiştirdik önceki doktor ile bu menenjit aşısını 3 5 ve 13. Ay olarak planlamıştık ki 3 ve 5. Aylardaki dozları oldu bexsero. Yeni doktor 7 nimenrix yaparız 7. Ayda sonrada 13. Ayda yaparız dedi. 7. Aydakinide olmalı mı çünkü menenjit aşısı her defasında ateş yaptı bize baya zor geçirdik o süreci
Bi suru farklı kombinasyon var bunda ya doktora guvenip devam etcen mecbur ama niye celismis kendiyle anlamadım
Kızlar hazır aşı konuşuluyor, bizde henüz yaptırmadık. Osman hocaya gidiyorduk kontrole, kendisi videosunda “benim tavsiyem 9. Aydan sonra yaptırın öncesinde yeteri kadar korumuyor” (Dk. 3:00 da söylüyor) kendisine kontrol zamanında ne zaman yaptıralım dediğimizde, 3. Ayda başlanması gerektiğini söylemişti ve açıkçası kafamızı karıştırdı. Bizde yaptırmamıştık biraz güvenemedik
Şimdi ben mi yanlış anlamışımm, yoksa gerçekten çelişmiş mİ? Yani bu aşı tek doz olabiliyor mu? 6 doz bana fazla geliyor aşının yan etkisinden de korkuyorum çüçünkü.