2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kınayı biz oğlan anaları zaten yapamayız bende şu tarz mama sandalyesi süslemeli, 6 rakamlı balon vs süsleyip fotoğraf çekimi yapmayı düşünüyorum
Haha öyle mi benim cahillik seviyesi

Evet bu tarz çok güzel oluyor eve gidince yapacağım inşallah

Merhabalar hoşgeldiniz.. Sadece bexero yapıldıysa evet nimenrix.te yaptırmanız lazım.. 2si de menenjit ama farklı çeşitte mikroplara karşı diyelim.. biri a biri b gibi düşünün.. en ağırı bexero ama.. diğeri daha hafif

Merhaba benim oğlum da 18 Eylül doğumlu sorunuza yanıt veremeyeceğim hatta benim de merak ettiğim konu biz hiç menenjit aşısı olmadık geçen ay Dr sordum 7.ayda yapacağız ben size 6.ayda hatırlatacağım dedi
Bir arkadaşım benden 1 ay sonra doğurdu ona Dr u 4.ay dedi biz vurulmadik diye vurulmadi Dr unu değiştirdi
Ben de bunu neye göre karar verdiklerini anlamadım hani bir test yapılır der ki size 3 te yapalım ya da ne bileyim herkes farklı söylüyor öneriyor

Peki her ikisi de yapılıyor mu bize hangisini diyecek acaba
3.ay baslaniyorsa 4 adet
7.ay baslaniyorsa 2 adet
1.5 yaşında ve sonrasında yapılıyorsa tek diye duydum

Peki her ikisi de yapılıyor mu bize hangisini diyecek acaba
3.ay baslaniyorsa 4 adet
7.ay baslaniyorsa 2 adet
1.5 yaşında ve sonrasında yapılıyorsa tek diye duydum
Evet 2sini de yaptırmak lazım. Her doktor farklı aylarda yapıyor. Devlet aşısı olmayan aylarda yaptırılıyor.. genelde ne kadar erken yaptırırsak o kadar iyi.. 3 . Ayda başlanırsa genelde 3 doz (4 hiç duymadım.) .. büyüyünce yaptırırsan tek doz olabilir evet ama Allah korusun küçükken hastalığa yakalanırsa sıkıntı. Ve küçükken yakalanma iht. Daha yüksek.

Bize de 6.aydan sonra dedi dr o yüzden hala yaptırmadık

Kızlar hazır aşı konuşuluyor, bizde henüz yaptırmadık. Osman hocaya gidiyorduk kontrole, kendisi videosunda “benim tavsiyem 9. Aydan sonra yaptırın öncesinde yeteri kadar korumuyor” (Dk. 3:00 da söylüyor) kendisine kontrol zamanında ne zaman yaptıralım dediğimizde, 3. Ayda başlanması gerektiğini söylemişti ve açıkçası kafamızı karıştırdı. Bizde yaptırmamıştık biraz güvenemedik

Şimdi ben mi yanlış anlamışımm, yoksa gerçekten çelişmiş mİ? Yani bu aşı tek doz olabiliyor mu? 6 doz bana fazla geliyor aşının yan etkisinden de korkuyorum çünkü.

Ay kızlar bugun goon bi sızdırdı babybjorne kadar ama sanırım baglayamamısım hepsi cıkıverdi sleepy naturalli gunlere döndüm misafirlikte @tümgrup ahdhdjf
Ben oğlumu sünnet ettirdiğimden beri bütün bezlerde sızdırıyor goon 3 saatte sızdırdı. Özellikle erkek anaları gece bu sızdırma olayı sizde de çok oluyor mu gece bezini değiştirmek zorunda kalıyorum hep

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim Eski doktorumuz çok iyiydi sadece çok sıra beklediğimiz için değiştirmek zorunda kalmıştık menenjitin kalan dozlarını daha planlamamıştık vakit olduğu için o yüzden yeni doktor direk böyle söyleyince bir kafam karışmıştı aydınlandım hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim

Biz 3. Ve 5. Ayda olduk bexsero bizim doktorumuz rota aşısını sizin tercihinize bırakırım ama bunu muhakkak olun dediği için 2 ve 4. Aylarda rota 3 ve 5 te menenjitleri olduk

Ben gündüzleri goon geceleri Prima kullanıyorum prima hiç sızdırma yapmadı bizde ama sabaha kadar bez şişmiş oluyor baya çişten ama hiç sızdırmayla karşılaşmadık

Her doktorun uygulaması farklı aşı konusunda ne yazıkki keşke Buda devlet aşı takvimine alınsa ve biz ailelerin içi rahatlasa

Ben gündüzleri goon geceleri Prima kullanıyorum prima hiç sızdırma yapmadı bizde ama sabaha kadar bez şişmiş oluyor baya çişten ama hiç sızdırmayla karşılaşmadık
Yarın A 101 de molfix indirime girecekmiş bir de onu deneyeceğim. Oda sızdırırsa geceleri kullanmak için prima alacağım bende.

6.ay tam ek gıda ayı bende yiyeceklerle süslenmiş resimler gördüm biz tabi daha yeni 5 aylık olduk
Ya evet onlar cok tatlı instads bi hesap var sebzeli taç falan cok tatlı ama gereksiz pahalı bencr donrasında anca yerli malı haftasında kullanılır

Tam olarak bu süslerde yaptırdım half birthday aldım, 1/2 yazısı öne ve 1/2 şapka aldım yarım pasta yapıp foto çekimi yapacağım.. onun da resmini atarım size yapınca inşallah
Yarım yas suslerinin linki var mı
Ateş yapan asıl olarak bexero diye biliyorum. Bizde rota 2 4 menenjitler ikisi birlikte 3 5 13 diyr ayarlandı
Bi suru farklı kombinasyon var bunda ya doktora guvenip devam etcen mecbur ama niye celismis kendiyle anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…