2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben yine mastit oldum ölüyorum arkadaşlar tüm vücuduma vermiş ağrısnı bi de, gece sol memede yumru olmuştu ama nasıl acıyor emdikçe açıldı gibi ama bu defa da sağ memeye kadar geçti dokunamıyorum elle sağım yapayım dedim ağlayacaktım acısından, Alparslan’a mama vermedim Allah’tan emiyor ama beni 2 3 gün süründürecek 🥹🥹🥹
Daha önce ben mastit olduğumda konuşmuştuk sürekli oluyorum demiştin. Yaşayan bilir çok kötü bir durum hemen açılır inşallah 🤲🏻

Çok sinir bozucu haklısın valla.bilmese de meraktan geliyor demek ki.böyle oğulcu olup gelini tanımayan kvleri Allah bildiği gibi yapsın.inşallah biz böyle olmayız. her şeyle ilgilenen biz ama muhattap alınan oğulları..
Yaa sorma valla. Kim ne olursa olsun bir eve gidilecekse o evin hanımından olur alınmalı bence

Ya bence senden çekinmiş olabilir sonuçta annenin evine gelecek, oğluna nazı geçiyor onu aramıştır ben masum buldum açıkçası ☺️ ayrıca benim eşimin tarafındada hep erkekler aranır misafirliğe gelende gidende müsaitlik durumu falan hep erkekler aranır çok saçma ama alıştım bende napim
Qyy bence çok saçma temizliği yemeğimerkek yapıyor herhalde sizde

Daha önce ben mastit olduğumda konuşmuştuk sürekli oluyorum demiştin. Yaşayan bilir çok kötü bir durum hemen açılır inşallah 🤲🏻
Çok teşekkür ederim dayanamadım dolorex aldım acayip iyi geldi ya memedeki yangıyıda aldı, uzun zaman olmuştu böyle ağrı kesici almayalı

6 ay kınası değil de yarım yaş kutlaması pinterestte görmüştüm çok hoşuma gitmişti ondan yaparım belki ben
Kınayı biz oğlan anaları zaten yapamayız 🥲 bende şu tarz mama sandalyesi süslemeli, 6 rakamlı balon vs süsleyip fotoğraf çekimi yapmayı düşünüyorum 😍💖

Eklentiler

• B5B39B2F-65F2-461E-B365-959D919E0647.jpeg
    B5B39B2F-65F2-461E-B365-959D919E0647.jpeg
    127,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 5C49A117-1662-4803-AC50-BB149903E1D2.jpeg
    5C49A117-1662-4803-AC50-BB149903E1D2.jpeg
    146,4 KB · Görüntüleme: 56
Kınayı biz oğlan anaları zaten yapamayız 🥲 bende şu tarz mama sandalyesi süslemeli, 6 rakamlı balon vs süsleyip fotoğraf çekimi yapmayı düşünüyorum 😍💖
Mama sandalyesi süsleme güzel fikir 😍

Kızlar ek gıda verirken kullanacağımız silikon tabak kaşığı neyle yıkıyorsunuz? Elde yıkama önerilmiş ancak bulaşık süngeri kullanmak hijyenik olmayacak gibi geliyor, size bir danışmak istedim.

Kızlar emzirirken diş dolgusu ya da kanal yaptırılır mı?
Ben yaptırılır diye biliyorum
Qyy bence çok saçma temizliği yemeğimerkek yapıyor herhalde sizde
Djfj ideal ev düzeni
Çok teşekkür ederim dayanamadım dolorex aldım acayip iyi geldi ya memedeki yangıyıda aldı, uzun zaman olmuştu böyle ağrı kesici almayalı
Ay ben baya sonra alerji hapı içtim bi uyudum bi uyudum cok guzeldi
Bana da bu daha tatlı geliyor kınadansa ayrıca erkek kınası gibi yapıver hevesin varsa gkgkf

Mama sandalyesi süsleme güzel fikir 😍

Kızlar ek gıda verirken kullanacağımız silikon tabak kaşığı neyle yıkıyorsunuz? Elde yıkama önerilmiş ancak bulaşık süngeri kullanmak hijyenik olmayacak gibi geliyor, size bir danışmak istedim.
Valla elle de ne bileyim ya ben bi tame ozel sungeri iyi kurutmaya calısıyorum biberonda da bazen fırca içime sinmiyor

X