2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Yaa, goon bazen 15 saate kadar duruyor çiştr sızma olmadı hiç kaka da dün arkadan cıkmıs kızım bezi baglarken dönüyor falan tam baglayamadım heralde
Biz 3. Ve 5. Ayda olduk bexsero bizim doktorumuz rota aşısını sizin tercihinize bırakırım ama bunu muhakkak olun dediği için 2 ve 4. Aylarda rota 3 ve 5 te menenjitleri olduk
Bizde bexero ve nimenrix birlikte 3 5 13 diye ayarlamdı acaba diğer doktordan devam mı etseniz tek sorun sıra beklemekse
Yarın A 101 de molfix indirime girecekmiş bir de onu deneyeceğim. Oda sızdırırsa geceleri kullanmak için prima alacağım bende.
Mesela molfixte yuzde 60 gece cişlerinin ardından sabahki kaka tasıyordu ozellikle pure and softta normal molfixte var mıydı haturlayamadım ama belki senin işini molfix görür. Bizim kızda poposunu kızartıypr ama pişik yapmıyor normal molfix

Bizde çok oluyor gece boyu emdiği için mutlaka 3 gibi değiştiriyorum bezini yoksa taşıyor
bazen uyku sersemi düzgün bağlayamıyorum yine taşıyor

Benim oğlumla alakalı sanırım pipisi hep bezin ön kısmını doldurup göbeğine doğru sızdırıyor. Bezin ortası ve arkası tertemiz oluyor mesela

Ay bende trakyalıyım canım tekirdağlıyım sen nerelisin

Evet olabilir eski doktordan devam bu hafta bi ona gidelim olmadı içim rahat etsin

Canım onları perilic atolye var instada oradan aldım

Bende arada nadir oluyor bugün sızdırmıştı mesela ama gündüz oldu gece hiç olmuyor

Acaba arkayaı asagı indirip onu biraz daha uzun tutsan fayda eder mi? (Bu sefer de kaka cıkıyomus fjfj)

Bu arada dikloron Nasıl oldun daha iyi misin
Canım çok sağol sorduğun için, gece 4 te alpiş uyandı baktım her yerim yine sızım sızım sızlıyor ve ateşlenmişim, Alparslan ı emzirdim ilaç aldım yorganı kafama çekip uyumaya çalıştım çok üşüyordum o sıra, sonra sabah 6 da bi uyandım kan ter içinde kalmışım ilaç güzel etki etmişti bugün daha iyiyim

En yakın genel cerrahiye randevu ya

Ben bezleri dönüşümlü alıyorum sleepy büyük numara alınca rahattı.molfixde sıkıntı yaşamadık.şimdi babyturco hem uygun hem bu da rahatsızlık yapmadı horon büyük numara aldım bekliyorum kullanmayı. Bebemnatureli de merak ettim

Ben sleepy bionatural ve natural, baby turco, baby one, bebeland, molfix eski sürüm mavi paket yeni sürüm mavi paket ve yeni pure and soft ile sarı goon bikaç da prima aktif bebek dedim tercihim sarı goon asla gitmem baska markaya beeelki mavi goon belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…