Ya aç değil karnı tok altı temiz . Gündüz kendi dönüyor ama gece uyku tulumundan dönemiyor olabilir ama gece uykuya daldıktan sonra ağlamıyo iş geçişlerde kafasını yana çevirecek ağlıyo dalınca bütün gece yok artık .Günaydın canım Aç ola bilir mi acaba ? Yada gaz sancısı , benim kızımm da yeni yeni düzene girdi ondan önce sürekli onun uyuması için sallamam gerekiyordu , mesela benim kızım dönmek istiyor üstü kalın diye dönemiyor ona da ağlıyor , tam doymamış ola bilir mi ? Bunlar aklıma geldi
Ya olabilir tabi ama gecenin bi yarısı yok ilk uykuya dalışlardaAramıza yenisen hoş geldin gerçekten uzun zamandır görmediğim yakın bir arkadaşımı görmül gibi sevindim seni çok merak ettik bir sürü komplo teorisi kurduk gidişinin ardından, editöre seni soranımız bile olfu ne zaman bi konu aklımıza takılsa adını andık yenidrn burada olman hepimizi mutlu etmiştir eminim. Ben ayrıca o ankara buluşmasını yapamadığımız için çok pişman oldum en azından bi iletişim numarası olurfu diyerek. Her sey yeniden yoluna girdiğinde gerçekleşsin isterim. Zor süreçlerin içinde daha zor süreçler yaşamışsın, umarım en güzel şekilde bu günleri de geride bırakırsın.
Bence diş agrısı
Benim yazmışım bebeğin yazacaktım baş çapını hesaplayıp tedirgin oluyordun ya sürekli ona yormuştum.Hepinize cok tesekkur ederim, inanin ben de hepinizi cok aradim, kardeslerimden dostlarimdan ayri dusmus gibiydim.
Acikcasi eşimle toparlanamaz bir yola girdik, kesin net konusmayi ozellikle de evlilik icin kesin konusmayi hic sevmem ama benim elimde olmayan bir gidis oldu yasadigimiz. 3 gun once esim basti gitti, yanlis anlasilmasin adli bi vaka degil yasadigim kendi gonul rizasiyla kendi hatalarını sirtlanip gitti bana hicbir soz hakki tanimadan, hoş tanisa da yaptigi hatanin affi olmayacagi icin ben de git derdim zaten.
Gittigim donemdeyse boyle bir konu ortada dahi yoktu, yeni dogum yapmis olmanin verdigi bazi sikintilarimin ustune, birgun burada bir anne konusu okudum, o kizcagizla kurdugum empati kalbimi sıkıştırdı, buranin (eylul anneleri haric diger konulardaki konulari okumak) bana iyi gelmedigine karar verip gittim, yani sizden hic kimseye karsi bir kizginlik / kirginlik yoktu icimde.
Simdi dondum, ufak ufak 3 kişilik gelecek hayatima dair fikir edinmeye geldim neler yapabilirim, kizlarimla olan iliskimi nasil duzgun ilerletirim, kizlarimin babasiz buyurken neler yaşayabileceğini bilmek, reaktif adimlar atmaya ihtiyacim var.
Ozetle sizlerle sohbet edip, fikir teatisinde bulunmaya geldim :)
Eskisi gibi sık giremeyebilirim, eger bir iletisim grubu kurduysaniz bana dm atip dahil edebilirsiniz.
Teşekkür ederim kizceler
Yalnizlik kismi duzelebilir birsey degil acikcasi, artik sadece kizlarim ve ben variz, 3 kisilik minik bir aileye donustuk
Son yazdığını okumadan önce ben de melike gibi düşüyordum. Evliliği kurtarmak için çocuk yapmak çok saçma çünkü sağlam evliliklerde bile köklü bir değişiklik oluyor diyecektim. Hamilelik ve çocuk süreciyle birlikte her şey farklılaşıyor ve yeni hayata adapte olana kadar bazı sorunlar normal, biz de biraz bunu yaşıyoruz diyecektim ama sanırım olaylar daha farklı. Sen kendin ve çocukların için doğru olan şeyi yapacak aklı başında bir kadınsın. Neler yaşadığını bilemiyoruz ama anlatmak istersen ben kendi adıma dinlerim elimden bir şey gelmez ama bazen insan sadece anlatmak ister. Eğer telafi edilebilir bir şeyse her şeyiniz daha iyiye gitsin ama olmayacaksa da yine her şey üçünüz için çok iyi olsunCanım benim birden gidince benimle ilgili bir sorun var sanmıştım biraz içim rahatladı açıkçası.
Diğer konu da ben ilk doğum yaptığımda şunu düşünmüştüm insanlar evliliği kurtarmak için neden çocuk yapar ki evliliği olumsuz etkileyen ve yıpratan bir süreç en azından bizim ilişki dinamiğimizde öyle oldu. Eşim ilgi bekledi benim lohusalık yetememe hiç bir şeye kendime bile vs vs bebek büyüdükçe toparladık belki siz de bir şeyleri zamanla yoluna sokabilirsiniz yine de hakkınızda hayırlısı olsun. Mutsuz bir evlilik olacağına hiç olmasın tabi ama dediğim gibi süreç sıkıntılı umarım sizler ve çocuklarınız için en iyi şekilde sonuçlanır. Aramıza hoş geldin seni özlemiştik
iletişim Grubu demisken, bir iletisim grubu kurmamiz fena olmaz sanki kızlar. Bilmiyorum ne düşünürsunuz amaHepinize cok tesekkur ederim, inanin ben de hepinizi cok aradim, kardeslerimden dostlarimdan ayri dusmus gibiydim.
Acikcasi eşimle toparlanamaz bir yola girdik, kesin net konusmayi ozellikle de evlilik icin kesin konusmayi hic sevmem ama benim elimde olmayan bir gidis oldu yasadigimiz. 3 gun once esim basti gitti, yanlis anlasilmasin adli bi vaka degil yasadigim kendi gonul rizasiyla kendi hatalarını sirtlanip gitti bana hicbir soz hakki tanimadan, hoş tanisa da yaptigi hatanin affi olmayacagi icin ben de git derdim zaten.
Gittigim donemdeyse boyle bir konu ortada dahi yoktu, yeni dogum yapmis olmanin verdigi bazi sikintilarimin ustune, birgun burada bir anne konusu okudum, o kizcagizla kurdugum empati kalbimi sıkıştırdı, buranin (eylul anneleri haric diger konulardaki konulari okumak) bana iyi gelmedigine karar verip gittim, yani sizden hic kimseye karsi bir kizginlik / kirginlik yoktu icimde.
Simdi dondum, ufak ufak 3 kişilik gelecek hayatima dair fikir edinmeye geldim neler yapabilirim, kizlarimla olan iliskimi nasil duzgun ilerletirim, kizlarimin babasiz buyurken neler yaşayabileceğini bilmek, reaktif adimlar atmaya ihtiyacim var.
Eskisi gibi sık giremeyebilirim, eger bir iletisim grubu kurduysaniz bana dm atip dahil edebilirsiniz.
Daha önce bununla ilgili ceza yenmiştiiletişim Grubu demisken, bir iletisim grubu kurmamiz fena olmaz sanki kızlar. Bilmiyorum ne düşünürsunuz ama
Valla bencede şahane olur bu grup nerde nasıl olur bilmiyorum ama burdaki herkes benim için gerçek hayatta tanıdığım biri gibi hatta çoğu zaman tanımasam bile rüyamda görüyorum çoğu kişiyiiletişim Grubu demisken, bir iletisim grubu kurmamiz fena olmaz sanki kızlar. Bilmiyorum ne düşünürsunuz ama
NeDaha önce bununla ilgili ceza yenmişti
Urfa’da görev yaptığımızda çok gitmiştik.çok severim Mardin iEşim Mardinli nusaybinli 2,5 sene kızıltepede yaşadım ama suan aydındayım. Senede ıkı defa gidiyorum
CansınnValla bencede şahane olur bu grup nerde nasıl olur bilmiyorum ama burdaki herkes benim için gerçek hayatta tanıdığım biri gibi hatta çoğu zaman tanımasam bile rüyamda görüyorum çoğu kişiyi
Canım hoşgeldinMerhaba canim anneler ben geri döndüm
Yorgun, argin, kirgin ve artik yalnizim... gelir gelmez bir merhaba diyeyim istedim sizlere. Ek gidaya gecilmis galiba, biz de gectigimiz hafta basladik.
3 gun kuralina gore ilerledigimiz icin henuz cok cesitlenemedik... ama favori gidamiz yogurt oldu simdiden bir de salataligi ek gida emziginde (ismi bu degil ama iste ne bilemiyorum) kemirmeye bayiliyoruz. Simdilik tipki ablasi gibi
Ablamiz kucuge alisti, isirma / vurma / kardesi istememe huylarimiz tamamen degisti. Simdi hepimizden cok onu seviyor, koruyor, hergun onu operek uyandiriyor ve kardesine baglandigindan bu yana dil gelisimi fevkalade hizlandi. Bugün artik 7-8 kelimeli konu akisina uygun cumlelerimiz var... ilay yarin (20 subat) tam olarak 6.ayini doldurmus olacak.
Gorusmek üzere
Biz üç sene daha aydındayız sonra tekrar doğu görevimiz var. Açarsa kadro yine Mardin yazarız yaşanması en kolay yerlerden biriUrfa’da görev yaptığımızda çok gitmiştik.çok severim Mardin i
Şimdi yine tayin durumumuz var o tarafları yazacağız. İnşallah Mardin çıkarsa görev yerimiz geldiğinde görüşürüz
Hakkınızda hayırlısı olsun kızlarınızla çok mutlu ve güzel bir hayatınız olsun inşallah.Hepinize cok tesekkur ederim, inanin ben de hepinizi cok aradim, kardeslerimden dostlarimdan ayri dusmus gibiydim.
Benim yazmışım bebeğin yazacaktım baş çapını hesaplayıp tedirgin oluyordun ya sürekli ona yormuştum.
Neyse senin vesilenle yine erkekler kapatılsın diyorum.
Çok mutlu bir hayat diliyorum sana ve kızlarına.
Annemle babam ihanet yüzünden ayrıldılar 15 yaşımdaydım ve her şeyin farkındaydım annem ev hanımıydı o zamanlar ama dimdik durdu çalıştı bizi okuttu babamla tamamen ilişiği kestik. Annem babamdan ayrılmasa belki mutsuz bir kadın olucak bu bize yansıyacaktı ama güçlü olup bize örnek oldu. Annem hayatımda gördüğüm en delikanlı kadın diyebilirim attığı tırnak olamam verdiği bu karar bizim hayatımıza da olumlu bir yön verdi. Sen annesin çocukların için eminim en iyisini düşünür ve bilirsin. Her acı geçer inşallah bir zaman sonra canını hiç acıtmayacak eski hatıralar olarak yoluna devam edeceksin.
Son yazdığını okumadan önce ben de melike gibi düşüyordum. Evliliği kurtarmak için çocuk yapmak çok saçma çünkü sağlam evliliklerde bile köklü bir değişiklik oluyor diyecektim. Hamilelik ve çocuk süreciyle birlikte her şey farklılaşıyor ve yeni hayata adapte olana kadar bazı sorunlar normal, biz de biraz bunu yaşıyoruz diyecektim ama sanırım olaylar daha farklı. Sen kendin ve çocukların için doğru olan şeyi yapacak aklı başında bir kadınsın. Neler yaşadığını bilemiyoruz ama anlatmak istersen ben kendi adıma dinlerim elimden bir şey gelmez ama bazen insan sadece anlatmak ister. Eğer telafi edilebilir bir şeyse her şeyiniz daha iyiye gitsin ama olmayacaksa da yine her şey üçünüz için çok iyi olsun
iletişim Grubu demisken, bir iletisim grubu kurmamiz fena olmaz sanki kızlar. Bilmiyorum ne düşünürsunuz ama
Daha önce bununla ilgili ceza yenmişti
Valla bencede şahane olur bu grup nerde nasıl olur bilmiyorum ama burdaki herkes benim için gerçek hayatta tanıdığım biri gibi hatta çoğu zaman tanımasam bile rüyamda görüyorum çoğu kişiyi
Canım hoşgeldin
Her şey gönlünce olsun sen çok güçlü bir annesin
Iletisim grubu kurmak sorunsa kurmayalim o vakitHakkınızda hayırlısı olsun kızlarınızla çok mutlu ve güzel bir hayatınız olsun inşallah.
Bir yazınizda sanki aile faktorunden bahsetmiştiniz, yanlış hatırlıyor olabilirim. Acaba bu raddeye gelmenizde eşler dışında aile faktörü mu etkili oldu.Iletisim grubu kurmak sorunsa kurmayalim o vakit
Neyse ozet geceyim, ben kesinlikle (yargilamamakla beraber) yuvami toplamak / toparlamak icin cocuk yapmamistim, sadece 15 şubat'a dek sahane bir evliligim, dort dortluk bir eşim var zannediyordum, aşiktim, sevmistim seviliyordum...
15 Subat'ta bir anda dunyamiz tersine dondu acikcasi... Allah kimsenin basina vermesin, ben bosanmayi birgun dahi aklindan gecirmis bir es degildim, simdi boşanmak disinda tercihim bile yok. Biz flort surecimizde dahi 1 gun ayri kalmis bi cift degildik ben cok uzun yillardir ilk kez esimi gormedigim 3 gun gecirdim. Yasadigim şokun tarifi yok.
Demekki uykuya dalışta zorluk çekiyor , bilemedim ki dr söylediniz miYa aç değil karnı tok altı temiz . Gündüz kendi dönüyor ama gece uyku tulumundan dönemiyor olabilir ama gece uykuya daldıktan sonra ağlamıyo iş geçişlerde kafasını yana çevirecek ağlıyo dalınca bütün gece yok artık .
Dönemediği için ağlasa gecenin bi yarısı da ağlar bence
Sen çok güçlü bi kadınsın ve çok iyi bi anneHepinize cok tesekkur ederim, inanin ben de hepinizi cok aradim, kardeslerimden dostlarimdan ayri dusmus gibiydim.
Ne yaşandı niye bu duruma mecbur bırakıldınız bilmiyorum ama eğer seviyorsanız bir birinizi bence aşılmicak sorun yoktur tabi yine nedir sorun bilmiyorum ama öyle olsa bile geçecek hepsi sen çok güçlüsün bunu his ede biliyorum ve az çok konuşmamızdan tanıyorumIletisim grubu kurmak sorunsa kurmayalim o vakit
Neyse ozet geceyim, ben kesinlikle (yargilamamakla beraber) yuvami toplamak / toparlamak icin cocuk yapmamistim, sadece 15 şubat'a dek sahane bir evliligim, dort dortluk bir eşim var zannediyordum, aşiktim, sevmistim seviliyordum...
15 Subat'ta bir anda dunyamiz tersine dondu acikcasi... Allah kimsenin basina vermesin, ben bosanmayi birgun dahi aklindan gecirmis bir es degildim, simdi boşanmak disinda tercihim bile yok. Biz flort surecimizde dahi 1 gun ayri kalmis bi cift degildik ben cok uzun yillardir ilk kez esimi gormedigim 3 gun gecirdim. Yasadigim şokun tarifi yok.
Aile cok etkili tabi, kendisini yetistiren insanlarin etkisi olmaz olur mu? Ben onlar icin bu hatanin yapildigini düşünüyorum ama kanitim olmadigi icin suclayamam tabiki.Bir yazınizda sanki aile faktorunden bahsetmiştiniz, yanlış hatırlıyor olabilirim. Acaba bu raddeye gelmenizde eşler dışında aile faktörü mu etkili oldu.
Sen çok güçlü bi kadınsın ve çok iyi bi anneçok belli bu zaten , çok güzel yürüye bileceğine hiç şüphe yok bizde manevi olarak burda destek oluruz inşallah çok güzel bi hayatın olacak kızlarınla
Ne yaşandı niye bu duruma mecbur bırakıldınız bilmiyorum ama eğer seviyorsanız bir birinizi bence aşılmicak sorun yoktur tabi yine nedir sorun bilmiyorum ama öyle olsa bile geçecek hepsi sen çok güçlüsün bunu his ede biliyorum ve az çok konuşmamızdan tanıyorum
Ben evliliği kurtarmak için mi çocuk yaptın demek istemedim aslında ordan örnekle çocukla ilişkiler kötü etkileniyor biraz sakinleşebilirsiniz zaman verin gibi söylemek istedim ama sonrasında daha farklı bir şey olduğunu anladım. Yaşananları biraz hazmet sen acını yaşa şokunu atlat anlatırsın olan biteni şimdi biz de üstüne gelip üzmeyelim bebişlerden bahsedelimIletisim grubu kurmak sorunsa kurmayalim o vakit