2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kızlar şimdi size 2 sorum var:

1. Benim bebeğim bazı akşamlar yatırdığımda uyku geçişlerinde resmen yangına düşmüş gibi korkmuş gibi bas bas bağırarak ağlıyor . Kucağıma almadan beşiğinde emzikle ya da yan yatırarak poposuna pışpışla uyutuyorum . Sizce neden ? Doktora gittik muayenesini oldu bi yerinde bir şey yok ,Okuttuk nazar dedik ama yine aynı .

2. En ufak bir şeyde korkuyor . Yanında ufak hapşır , ne bileyim poşet aç sıçrıyor …

Annemde sürekli bu çocuk niye böyle , kurşun döktürelim diyip duruyor daha da korkuyorum ..

Kendini affettirmiş işte 🤭🌸
Yani öyle diyelim öyle olsun 😂
Valla herkes annesiyle kv siyle iyi geçinsin bu dönemde 🤣🤣
Tabiki öyle canım kayınvalidemin bana şaşkın bakışını bile seviyorum yeter ki gelsin çocuklara baksın iş yapmasa da olur 😂
Ya benim kızımda sürekli kulağıyla oynuyor hemde kopartacak şekilde. Doktor muayene etti birşey yok alışkanlık olmuş o yüzden oynuyor dedi nasıl unutturcam bilmem. Yoksa kulağı elimize alıcaz yakında 🤣🤣🤣
benim de unutturmam lazım dün tırnağıyla kulağının içini çizmiş.hep kesiyorum aslında nasıl yaptıysa tam sıpacıklar 😶
Kızlar bugün 5. Ay kontrolümüz vardı: kg su 6600 olmuş. Boyu 67,5

Geçen ay 6200 dü yalnızca 400 gram almış 🥺 o sıra mızmızlanıyordu üstünü giydiriyordum sormayı unuttum. Son bi aydır 2-3 dk emiyor ve hemen kendini geri atıyor. Ama daha sık emmek istiyor. Yaklaşık 2 saat aralıklarla besleniyor. Yani bu kadar az alması bi sorun mu?
Sizlerin bebişleri kaç kg aldı bu ay?
bizim de 4.ayda 500 gramdı artık daha az almaya başlar normal dediler.senin minnoş gibi 2 3 dk emiyor bırakıyor etrafa bakıyor sütün yağlı kısmını alıyor mu bilmiyorum keşfetme döneminde 😶

1. Benim bebeğim bazı akşamlar yatırdığımda uyku geçişlerinde resmen yangına düşmüş gibi korkmuş gibi bas bas bağırarak ağlıyor . Kucağıma almadan beşiğinde emzikle ya da yan yatırarak poposuna pışpışla uyutuyorum . Sizce neden ? Doktora gittik muayenesini oldu bi yerinde bir şey yok ,Okuttuk nazar dedik ama yine aynı .

2. En ufak bir şeyde korkuyor . Yanında ufak hapşır , ne bileyim poşet aç sıçrıyor …

Annemde sürekli bu çocuk niye böyle , kurşun döktürelim diyip duruyor daha da korkuyorum ..
Benim kız genelde uyumadan önce çığlık çığlığa ama benimde kızım bi hapşır öksür gözlerini açıyor korkmuş gibi o an gülümsüyorum ben bişey yok annecim diyorum , yani bence normal bu tarz şeyler

Benim kız genelde uyumadan önce çığlık çığlığa ama benimde kızım bi hapşır öksür gözlerini açıyor korkmuş gibi o an gülümsüyorum ben bişey yok annecim diyorum , yani bence normal bu tarz şeyler
Ya senin ki uyumadan önce yapıyorsa uyumamak içindir gibi geliyor . Bizimki uyuyor bende tam yatıyorum Allahım o ağlama sanki yangına düşmüş gibi yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum 🤷

Geçen paylaşılan rukye de iyi geliyor dinletin her gün.ben dün unuttum bu akşam da açacağım.kızım da aşırı korkak inşallah düzelirler 🤲🏻 kurşun batıl ama ayet yazılı kolye de yaptırmak istiyorum olmadı kendim yazıp yapıcam

Ya senin ki uyumadan önce yapıyorsa uyumamak içindir gibi geliyor . Bizimki uyuyor bende tam yatıyorum Allahım o ağlama sanki yangına düşmüş gibi yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum 🤷
Canım dişleri ne durumda benimki dişleri çıkartmaya çalışıyor her gece 1 kere o şekilde uyanıyor

bizim de 4.ayda 500 gramdı artık daha az almaya başlar normal dediler.senin minnoş gibi 2 3 dk emiyor bırakıyor etrafa bakıyor sütün yağlı kısmını alıyor mu bilmiyorum keşfetme döneminde 😶
Sütümüz artık ön süt- arka süt olayından çıktı diye biliyorum yani başı da ortası da aynı kıvamda. Yoksa hiç kilo alamazlardı bence 🤭 aynen sanki bi yere yetişecek hızlı hızlı 2-3 dk emip bırakıyor ısrar edince de ağlıyor 🫤

Benim alerjim var 7/24 hapşırıyorum alışmış artık😂 geçen gene hapşırık krizine girdim belki 10 defa üst üste hapşırmışımdır bi de baktım aynı odadayız o uyuyordu uyanmadı biliyor anasının hapşırdığını

Ocean mı kullanıyorsun? Ben hala 13 14 bazen 15 damla veriyorum zaten 1 ml 20 damla
Evet ocean kullanıyorum damlalığında 0.5 ml yazıyor oraya kadar çekip çay kaşığı ile veriyorum. Neye göre artırdı acaba doktor bilemedim.

Ben vermiyorum kan alındı doktor gerek görmedi.
Yaa, bizim kan falan alınmadı. 6. Ayda mı alınıyor acaba?

Kızlar seneye bu hediyeden istemeyen kalmasın 😂😂

Ay ben şimdi “annesi seni istiyor, seni görünce ağlamaya başladı” falan denilince mutlu oluyorum. Videoda da bebişe sarılmak istedim. Bilmiyorum seneye de böyle düşünüyor olacak mıyım 😅😅

Benim alerjim var 7/24 hapşırıyorum alışmış artık😂 geçen gene hapşırık krizine girdim belki 10 defa üst üste hapşırmışımdır bi de baktım aynı odadayız o uyuyordu uyanmadı biliyor anasının hapşırdığını
Seninki alışmış ondandr..
ben sana daha çok şaşırdım şuan 🤪

Evet ocean kullanıyorum damlalığında 0.5 ml yazıyor oraya kadar çekip çay kaşığı ile veriyorum. Neye göre artırdı acaba doktor bilemedim.

Yaa, bizim kan falan alınmadı. 6. Ayda mı alınıyor acaba?

Ay ben şimdi “annesi seni istiyor, seni görünce ağlamaya başladı” falan denilince mutlu oluyorum. Videoda da bebişe sarılmak istedim. Bilmiyorum seneye de böyle düşünüyor olacak mıyım 😅😅
Evet 6. Ayda alınıyor. İyi çıkınca gerek görmedi. 3. Ayda da vermedi demir ezbere iş yapmanın doğru olmadığını söylemişti. 🤷🏻‍♀️

X