2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bu arada Alparslan gece hiç uyutmadı yarım saatte bir uyandı sürekli ne emzik aldı ne sallanmayı kabul etti sadece memede sustu, annemdeyiz gelen giden var kalabalıktan huzursuz oluyor diye düşünüyorum, bir de annem Alparslan ı herkesin içinde övmez mi 😄 vay efendim bakın biberonu ne güzel tutuyor şunu şöyle yapıyor bunu böyle yapıyor diye el kadar bebeği öve öve bitiremiyor evet hepsi sevgiden ama göz var nazar var bi daha öyle övme çocuğu göze gelmesin diye uyardım valla, tüm bunlardan etkilendi bence çok huzursuzdu ilk uykusunu bile yeni yaptırdım gerisini siz düşünün 🤦🏻‍♀️

Başlamadım daha canım rapor aldım yine uzatmayı düşünüyorum ama ben zaten vermemde eşimde asla verdirtmez kreşe, çalışınca annem gelecek yazları kız kardeşim, kvde gelsin diyoruz ama ondan yana hiç umudum yok ne varsa anne tarafında var bee
Öyle valla benim annem de çalışıyor , kv zaten gelmez imkanı yok , bende kreşe vereyim diyorum da bi kreş var çok güzel ama çok pahalı 4 ay için 70 bin istediler , öbürleri 11 bin istiyor dedim kaç bebeğe bir kişi bakıyor Allah bilir , emanet edemem , napıcam bilmiyorum ya 🫣

Bu arada Alparslan gece hiç uyutmadı yarım saatte bir uyandı sürekli ne emzik aldı ne sallanmayı kabul etti sadece memede sustu, annemdeyiz gelen giden var kalabalıktan huzursuz oluyor diye düşünüyorum, bir de annem Alparslan ı herkesin içinde övmez mi 😄 vay efendim bakın biberonu ne güzel tutuyor şunu şöyle yapıyor bunu böyle yapıyor diye el kadar bebeği öve öve bitiremiyor evet hepsi sevgiden ama göz var nazar var bi daha öyle övme çocuğu göze gelmesin diye uyardım valla, tüm bunlardan etkilendi bence çok huzursuzdu ilk uykusunu bile yeni yaptırdım gerisini siz düşünün 🤦🏻‍♀️
Canım benim ya evet dua oku etkisi oluyor 🧿😍 ben felak , nas bide ayetelkürsi okuyorum her gece unutmadan

Gudmornik evribadiiiii bebesi 21.30da uyumuş ve sabah 6da kalkmış ama inat gibi kendisini uyku tutmamış bir anne bırakıyorum buraya. Biraz gerginim size içimi dökeyim. Dün akşam apartmanımızın kazan dairesinde sorun çıktığından kaloriferlerin sabaha yanmayacağını öğrendik. Bunu öğrendiğimizde kayınvalidemdeydik dedik ki kalalım madem bu gece onlarda..malum ev soğuk olur bebe üşümesin. Neyse, akşam da arkadaşlarımıza gittik bana 22:15te bir mesaj 'bebeğin bezi yarına yetmez alın isterseniz'.. öyle bir sinir oldum ki. Kendi ailem olsa bunu söylemez bile ertesi gün alır çocuğa kullanır haberimiz bile olmaz. İlçede bez nereden bulayım o saatte ayrıca.. yani bir bez almak bu kadar mı zor.. Ben de eve dönünce topladım eşyalarını eve gidelim biz bezi yoksa dedim çıktım geldim eve. Tüm gece de sinirimden uyuyamadım. İnsan torununa bi bez almaz mı ya? Zaten doğduğundan beri bir parça kıyafet almışlıkları yok bu son damla oldu. Sabah da eşime dedim ailen bir bezi bile çok görüyor torununa şimdiye kadar ne aldılar da gecenin o saati bez al diyor bana annen dedim. Annem hata etmiş sen kalmayarak 3 kat hatalı davranmışsın diyor. Arkadaşlar böyle kocaları döver misiniz sabaha mı bırakırsınız zira ben sabrımın son demlerindeyim her şey bir cinnete bakacak gibi.
Canım ben biraz geç gördüm arkadaşlar yorum yapmış zaten ama bende okuyunca tepkini bir tık fazla buldum. Geçmişte yaşananları bilmeyerek sadece bu olayla yorumluyorum tabi. Yani benim annemde şuan al desem bilmez ne alacağını yanlış alırım diye çekinir bana sorar kesin. Çok şükür bak bebeği bırakıp arkadaşına filan gitmişsin yardımcı oluyorlar sana ne güzel. Sakin olmaya çalış. Sen kesin haklısındır eskiden yaptıkları şeyler vardır mutlaka tabi. Boşver onlar da öyleler pintiler demekki öyle kabul et maddi bir şey bekleme

Kkkjjhjk vallahi ya 🤣🤣🤣 yani benim eşimin ailesi gibi bir aile daha görülmemiştir diye tahmin ediyorum 🤔🤔🤔🤔 benim eşim gibisini de görmedim , ne isteseler tamam diyor kıyamıyor 😞😞 ne zamana kadar dişimi sıkıcam bilmiyorum o diş kırılacak bir gün , evliliğimin geleceğini artık göremiyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ayrılmak fikri çık aklımdan🤣🤣🤣🤣🤣
Ayrılmanı bilmem ama ayrılcam diye ciddi bir şekilde bunu korkutman lazım kendine gelsin. Yine büyük bir saçmalık yapıp seni çıldırtırsa al çocuğu git ananın evine böyle devam edip bizi ailen görmezsen ev almazsan isteklerimi almazsan gelmiyorum git ananla yaşa dersin düzelir belki 🤣 🤣🤣 şaka şaka sen beni dinleme ben uzaktan konuşuyorum tabi boş boş

Sevgililer gününüz kutlu olsun Teyzeler ❤❤

Eklentiler

• 20240213_222608.jpg
    20240213_222608.jpg
    174,4 KB · Görüntüleme: 58
Şöyle bir ürün varmış. İhtiyacı olan bakabilir

Eklentiler

• Screenshot_20240214-131444_ebebek.jpg
    Screenshot_20240214-131444_ebebek.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 60
Günaydın kızlar Şubat annelerine baktım yeni doğum yapmışlar yapıyorlar biz nasıl atlattık o günleri hayal gibi geliyor şimdi, unutuluyor derlerdi de inanmazdım hepsinin elinden tutup geçecek demek istiyorum her anın tadına varmak lazım
Ben bazen ara ara girip yorumlar yapıyorum valla , kıyamam 😍

Kızlar bu arada bi doktorun yazısında okumuştum ek gıdada çocuğa ne kadar vermeliyiz falan çocuğa eziyet etmeyin istiyorsa verin demişti.Kızım da mesela istiyorsa bıraktığımda ağlıyor veriyorum neyse doyduğunu hissedince atıyor ağzından onlar ayarlıyor ölçüsünü bence. 🌸 @ffestinalente
Canım senin kızın hangi gün doğdu

Ayrılmanı bilmem ama ayrılcam diye ciddi bir şekilde bunu korkutman lazım kendine gelsin. Yine büyük bir saçmalık yapıp seni çıldırtırsa al çocuğu git ananın evine böyle devam edip bizi ailen görmezsen ev almazsan isteklerimi almazsan gelmiyorum git ananla yaşa dersin düzelir belki 🤣 🤣🤣 şaka şaka sen beni dinleme ben uzaktan konuşuyorum tabi boş boş
Vallahi çok haklısın ama benimde çok kötü bi huyum var evden çıkarsam bir daha dönmem biliyorum 🤣🤣🤣🤣 inadım inat benim , anca rol yapmam gerekiyor ki onu da beceremem , bide ya gelmezse almaya 🤣🤣🤣 biraz çalışıp tekrar kendi ayağım üstünde dursam zaten ben eşimi tanıyorum korkacak , zaten böyle değildi çocuk olduğundan beri ben çalışmayı bıraktığımdan beri böyle yapıyor beni cepte görüyor çünkü öyle his ediyorum

X