- 29 Nisan 2021
- 4.576
- 6.957
Bana 3 ay alışveriş yasağı kondu15 parça aldım 1500e bayanuyguna geldi teşekkür ediyorum.
Bu arada kocam beni sizin yüzünüzden boşucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana 3 ay alışveriş yasağı kondu15 parça aldım 1500e bayanuyguna geldi teşekkür ediyorum.
Bu arada kocam beni sizin yüzünüzden boşucak
Ben 650ye kurtardım bikini ben de aldımm bir de güneşten korusun diye beyaz uzun kollu var uv engelleyen mi ne onu da aldımBedenler tükeniyor acele et.
Nazenin de bir kere ağladı soydum koltuk altı kızarmış pişik olmuş aklında olsun yada sadece huysuzluk yapıyordur
ben anneme gitçem kargoyu oraya söyledim bir de şey diyor akşam "alma demekten de anlamıyorsun bir de al diyelim ne olacak "Bana 3 ay alışveriş yasağı kondu
Aaaa görmedım onuBen 650ye kurtardım bikini ben de aldımm bir de güneşten korusun diye beyaz uzun kollu var uv engelleyen mi ne onu da aldım
Yok ya Allah var bır şey demez benımki. Laf sokar arada ama şakayla karısık bı de ben şimdi çalışmıyorum onun bana verdıklerıyle alıyorum. bır şey söylese alınacağımı bilir hiç söylemezBana 3 ay alışveriş yasağı kondu
Aaaa görmedım onu
%74 polyester dıyor kuzu ben o öuslin gibi olanlardan alırım yakar sanki bu çocuğuNeopy Kız Bebek Retro Uzun Kollu Tshirt - ebebek
Neopy Kız Bebek Retro Uzun Kollu Tshirt uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Benim oğlum çok iştahsızdı çok yıpratıcıMamayı şırıngayla verirken bile o kadar zorlandım ki her öğünde saçımdaki beyazlar artıyordu resmen ajajaj gerçekten çok zor iştahsız bebeği beslemek anksiyetem tavan yapıyor
Mayo bu ama o yüzden. Mayolar da öyle%74 polyester dıyor kuzu ben o öuslin gibi olanlardan alırım yakar sanki bu çocuğu
Benimde iki kere bir ay arayla kan görüldüİnan hiç yeşil sebze yemiyoruz eşim yüzüncen hep et.. anneme gidince direk sebze istiyorum foto çekip dr a gösterdim o da kan dedi. Ne yapalım bu kadar olsun. Ne alerji çekenler var
He ben kumda falan oynarken gecırıyorlar ya üstüne ondan sandım. Bıkını de öyleydı bı suya sokarken giydirir sonra bezle . Güle güle giysin inşallahMayo bu ama o yüzden. Mayolar da öyle
Ya bilmiyorum resmen korktum . Hatta o neyse Berke ye gitmesin diye bi de kovaladım yakaladım Allahım cesaretime bak
Sırt üstü mü uyuyorsunuz acaba öyleyken daha sık görülebilirmis öyle şeyler bi de kansızlıktan mı neydi .yine de dua okuyun uyurken sağ solunuza üfleyinYa bilmiyorum resmen korktum . Hatta o neyse Berke ye gitmesin diye bi de kovaladım yakaladım Allahım cesaretime bak
Yok ya ben bunla sokarım suya omuzları yanmasın diye. Hemde güneş ışınını az alsın. öyle öneriyorlar .. bikini süs içinHe ben kumda falan oynarken gecırıyorlar ya üstüne ondan sandım. Bıkını de öyleydı bı suya sokarken giydirir sonra bezle . Güle güle giysin inşallah
Benim kızımı da yakar mı güneş bilmiyorum esmer karanlıkta göremeyiz vallaYok ya ben bunla sokarım suya omuzları yanmasın diye. Hemde güneş ışınını az alsın. öyle öneriyorlar .. bikini süs için
Ben de bugün bangoya koydum hepsini bir dolabı boşalttım kızım için akşam uyuyunca yıkayıp yerleştireceğim inşallah güle güle kullansınEk gıda alışverişlerimi topladım eksik var mı göreyim diye.. son aldıklarım yok bulamıyorum cam kavanoz kaşık kaşık koyma kabı filan almıştım .. meyve süzgeci aldığımı unutup tekrar almam hem de ikili almışım daha önce
Benim de onu yapmam lazım ya Hangi dolabı boşaltsam diye kara kara düşünüyordum o arada bir çıkarayım göreyim dedim neler varmış Ben şimdi iki hafta anneme gidiyorum Gelince yapacağım artık onlarıBen de bugün bangoya koydum hepsini bir dolabı boşalttım kızım için akşam uyuyunca yıkayıp yerleştireceğim inşallah güle güle kullansın
Ahahahah yanar herhalde Benim eşim esmer Vallahi daha da Kara oluyor ama canı acımıyor en güzel yanı O herhalde esmerliğinBenim kızımı da yakar mı güneş bilmiyorum esmer karanlıkta göremeyiz valla
bi arka caddende oturmam şoku ne güzel oturuyor ya benimki oturunca öne doğru gidiyorHava yağmurluydu biz de balkona çıktık kızımla