2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ya bilmiyorum 🤷 resmen korktum . Hatta o neyse Berke ye gitmesin diye bi de kovaladım yakaladım 😏 Allahım cesaretime bak 🤦‍♀️
Ya bilmiyorum 🤷 resmen korktum . Hatta o neyse Berke ye gitmesin diye bi de kovaladım yakaladım 😏 Allahım cesaretime bak 🤦‍♀️
Sırt üstü mü uyuyorsunuz acaba öyleyken daha sık görülebilirmis öyle şeyler bi de kansızlıktan mı neydi .yine de dua okuyun uyurken sağ solunuza üfleyin 🌸

He ben kumda falan oynarken gecırıyorlar ya üstüne ondan sandım. Bıkını de öyleydı bı suya sokarken giydirir sonra bezle . Güle güle giysin inşallah 💕💕
Yok ya ben bunla sokarım suya omuzları yanmasın diye. Hemde güneş ışınını az alsın. öyle öneriyorlar .. bikini süs için 🤣🤣

Ek gıda alışverişlerimi topladım eksik var mı göreyim diye.. son aldıklarım yok bulamıyorum 🤣🤣 cam kavanoz kaşık kaşık koyma kabı filan almıştım .. meyve süzgeci aldığımı unutup tekrar almam hem de ikili almışım daha önce

Eklentiler

• 20240208_153036.jpg
    20240208_153036.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 68
Ek gıda alışverişlerimi topladım eksik var mı göreyim diye.. son aldıklarım yok bulamıyorum 🤣🤣 cam kavanoz kaşık kaşık koyma kabı filan almıştım .. meyve süzgeci aldığımı unutup tekrar almam hem de ikili almışım daha önce
Ben de bugün bangoya koydum hepsini bir dolabı boşalttım kızım için akşam uyuyunca yıkayıp yerleştireceğim inşallah 🌸 güle güle kullansın

Ben de bugün bangoya koydum hepsini bir dolabı boşalttım kızım için akşam uyuyunca yıkayıp yerleştireceğim inşallah 🌸 güle güle kullansın
Benim de onu yapmam lazım ya Hangi dolabı boşaltsam diye kara kara düşünüyordum o arada bir çıkarayım göreyim dedim neler varmış Ben şimdi iki hafta anneme gidiyorum Gelince yapacağım artık onları

X