2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Aynen dedigin gibi denicem yarın bakalim

3. Uykusu var mı

Eveet dün gece ben de gördüm bir sürü. Oğlum çok uyandı dün aralarda uyudukça değişik değişik rüyalar gördüm. Uykusuzluk ve yorgunluktan oluyor sanırım.
Ya bilmiyorum resmen korktum . Hatta o neyse Berke ye gitmesin diye bi de kovaladım yakaladım Allahım cesaretime bak

ya evet inanılmaz ana kucağında depar atıyor resmen dayanamayıp alıyorum ordan zaten zar zor kilo aldırdım ana kucağında eritemem
Sneinkine de maşallah artık büyüyorlar neler yaptıklarına yetişeyeceğiz yakında

Gece 3de yedi en son 90 cc sabah 9 bucukda uyandi 6 bucuk saat gecti o sebeple 1 olcek fazla yapiyorum ama hep kusuyor 90 cc verdigimdede doymadigini hissediyorum olmadi yarim saat arayla az az deniyeyim
Evet olabilir bir de arkadaşın dediği gibi reflüsü olabilir dik tutmakta fayda var bende hala mama verirken reflü yatağında uzandırıp veriyorum gazını alırkende karnına fazla bastırmıyorum, eşim her gaz çıkardığında kusturuyor bebeği bi ara dikkat ettim istemsizce karnını fazla bastırmış oluyor öyle olunca kusuyor

İşte gece uykusuna yatırıyoruz ya 2 3 saat uyucakmış gibi geliyor kesinlkle daha çok küçükler uyutmak başarı diye bakmak lazımda yapamıyoruz

Benim kızın saçını iki haftalıkken kesmiştik böyle bebişleri görünce pişman oluyorum bıraz
Benim kizin süt alerjisi tanısı var ama ben yine yoğurtla başladım deneyeceğim

Boğaz ağrısı için majezik gargara vermişti doktor alıp kullanabilirsin
Bide bol bol ıhlamur iç beni kurtaran bunlar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…