2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ya inşallah iştahlı olurlar diğer türlüsü sıkıntı eziyet

Kızlar bebeğim influenza olmuş ya 2 gündür hep ateşli doktor şurup verdi onuda öğürüyor içmek istemiyo enfluvir şurup kullanan oldumu aranızda
Influenza nin surubu da ilaci da cok agir yetiskinleri bile kusturuyor. Bildigim kadariyla 1-2 gune hafifliyor simdi iyidir insallah minik
Harikayız ahajaja bizim bebeler bize kızmaz inşallah ilerde D derinmavi35
Yani umarim kizmazlar hic bana gore degil suslu seyler falan dogum odasi susu de yapmadim, bizim odayi bos saniyorlardi
Pancar gibi koyu renkli besinler de kaka da kan goruntusu verebiliyor, aklinda olsun.
Birde bazen mukusu yesil sebzeler yapabiliyor, pirasa ispanak semiz vb
Keşke beni de emse sömürse başım dönse
+1
Dik tutmaktan ziyade kucagima aliyorum almamla cikariyo hepsini. Reflu olsa gun icindede kusmazmi sadece sabah yediklerinj hemen cikariyor
Bir kusma uzmani olarak, besledikten sonra ayni pozisyonda 3-4 dakika daha tutup sonra basi dik olacak sekilde yatirmani tavsiye ederim. Hemen dik tuttugumuzda gaz ve karna basinc sebebiyle cikariyorlar.

Bu arada kizlar, kizimin yatagi kendinden ayarlanabilen reflu yatagiydi. annemlere geldigimde park besik getirmistik ve hep dik uyumaya aliskin oldugu icin bir kac gun kusma oldu. Sonra kardesim park besigin bas kisimdaki ayaklarina kalin 2 kitap koydu ve 45derece aci yaptik. Aklinizda bulunsun

Benim kızımda yüzüstündeyken popoyu ayaklarını ve kafasını kaldırıyor. Ama yüzüstündeyken yana dönmeyi yada sırt üstünden yüzüstüne dönmeyi daha yapamıyor ne zaman öğrenecek acaba

Kızlar yakın zamanda doktora gidecekler için bebek boyunu sormuştum Bir de doktora gidecek olanlar doktorunuza şu soruyu sorabilir misiniz emzirirken lazer epilasyon yapılabilir mi

Bizde artık reflü yatağına zor sığıyoruz. Düşünüyordum o açıyı yatakta nasıl verebilirim diye ayaklarına kitap koymak çok mantıklıymış teşekkür ederim

Kızlar yakın zamanda doktora gidecekler için bebek boyunu sormuştum Bir de doktora gidecek olanlar doktorunuza şu soruyu sorabilir misiniz emzirirken lazer epilasyon yapılabilir mi
Doktora birebir sormadım ama instagramda dr. Ekin pasinlioğlu var çocuk doktoru onun hikayesinde görmüştüm bu bilgiyi. Bakmak istersen profilinde öne çıkanlar kısmında "Bilgiler" başlığında.

Eklentiler

• 1000024564.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 52
İnan hiç yeşil sebze yemiyoruz eşim yüzüncen hep et.. anneme gidince direk sebze istiyorum foto çekip dr a gösterdim o da kan dedi. Ne yapalım bu kadar olsun. Ne alerji çekenler var

Evet tadı kötüymüş gerçekten
Şuan daha iyi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…