2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Evet bi de makarna lütfen ve OG hemen hemen aynı ürünleri satmasına rahmen OG daha çok beğeniliyor ben de genelde ordan alacagin

Ben ilk yıl her şeyin ununu yedircem beyaz un hariç Mesela bebek keki yapacaksın beyaz un yerine badem unu yulaf unu vs kullanabilirsin. Ya da mücver yapacaksın beyaz un kullanmam ben. Dediğim gibi her şeyi ilk 1 yıl için diyorum. Ondan sonra sofrada anası ne yaparsa onu yicek. Ben de böylece kendi tabak içeriğimizi de yavaş yavaş düzenlerim.

Zaten en organik diye bişey kalmadı hiç bir yerde
Mesela gidip toz biber alıyoruz içinde renklendiriciden tutun biber hariç her şeyin tozu var

Soğuk sıkımda en verimli yöntemi kullanıyorlarmis, su ekleme vs yapmadan. Bu yaz ayvaliga gitmiştim orda da kendi yağları haricinde bunu duymuştum.
Ben zeytinyağımı arkadaşımın babasından alıyorum kendileri zeytin ağaçları var top diyorlar kendileri için zeytinyağı yapıyorlar Gerisini de satıyorlar Ben de o kendi dil için yaptığı zeytinyağından alıyorum kız kendi çocuklarına da hep bunu yedirdi işte acaba ondan bunun farkı ne bilemedim

Kızlar sizde uyuyabildiğiniz zaman Garip garip rüyalar görüyor musunuz ya hayır korkuyorm da yani .
Ben gebeliğimde acayip rüyalar görürdüm, doğumdan sonra çok kısa uykular yaptığım için yine saçma rüyalar görüyorum. Bir de bir gecede mesela 12-13 goruyorumdur

Ginger shot yap boğaza iyi gelir internette tarifi var bağışıklığında güçlenir hem, geçmiş olsun

Hayret nasıl yaşıyoruz

dikloron canım pirinç unundan ziyade bebek İrmiği öneriyorlar ya da pirinç unu alacaksan tam pirinç unu alabilirsin. Ruşeymli pirinç unu da var. Muhallebileri haftada bir iki kez öneriyorlar. Çok ve sağlıklısız kilo aldırdığı için ama ben de ara ara yapacağım

Ben gebeliğimde acayip rüyalar görürdüm, doğumdan sonra çok kısa uykular yaptığım için yine saçma rüyalar görüyorum. Bir de bir gecede mesela 12-13 goruyorumdur
Hamile iken görüyordum . Kısa uykular yaptığımız için mi garip rüyalar görüyoruz acaba. Dün gece resmen korktum biri uyandırdı biri bakar gibi

Tamamdır canım burdan tarif paylaşalım bende hala araştırıyorum senin yolladığın pdf lere de bakacağım daha

Bogaz için imumax kullanıyorum ben
Emziren anne için uygun değil mi, reçetesiz satılıyor mu acaba

Taze zencefil rendeleyip limon bal sıcak su ile içiyorum, çok iyi geliyor. Bir de tuz, sirke, kekik suyu, su ile karışım yapıp gargara yapın boğaz enfeksiyonun çok iyi geliyor. İlerlemesini engelliyor
Çok teşekkür ediyorum deneyeceğim

Ginger shot yap boğaza iyi gelir internette tarifi var bağışıklığında güçlenir hem, geçmiş olsun
Hemen bakıyorum çok teşekkür ediyorum

Daha iyi cnm dün öğlen calpol verdim bidaha çıkmadı ateşide
Şurubuda biraz zorladım içirdim mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…