2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Keşke de uyarsalarmış sizi, bebeklerden kan alınması cidden zorlu bir mevzu. Gözüm hiç almıyor tekrar o süreçlerii.

İnşallah geçicek bende öyle umut ediyorum. Çok şükür ki tek belirtimiz mukus. Vücudu tolere edecek biryerden sonra. Etmeli haha

Evet mavi paket sarıya göre; iç dokusu daha naylonumsu, daha ince, yan bantları daha kolay açılıyor demiştim. Bizde mavi paket taşma sızdırma pişik vs hiç yapmadı. Gündüz mavi paker gece sarı paket kullanacağım daha mantıklı

bu arada her iki serininde külot bezi de, cırtlı bezi de var
Tweetiy

Gecmis olsun şifa olsun aşılar Nimenrix menenjit mi oluyor ilk dozu ne zaman oldunuz erken değil mi bir de fiyatı nedir
Menenjit bize 7.ay dedi
Her doktorun farklı uygulaması varr. 2 çeşit menenjit aşısı xar.biz nimenrixi 3 5 ve 13 , beceroyu 7 ve 9 da olscağız. Hepsini aynı anda yapan da var hepsini sonraya bırakan da

Bence koyma kendi dönerse dönsün.. benimki yan yatıyor nazen yüz üstümsü yatıyor. Sen müdahale etme nasıl isterse uyusun
Kendimi döndü yüzüstü kısmında . Ay yüzüstü dönse gece falan ben düzeltirim herhlde arkadaşım bir şey olmaz o kendini kurtarır dönmeye başlarsa dedi ama öyle mi ?

Kendimi döndü yüzüstü kısmında . Ay yüzüstü dönse gece falan ben düzeltirim herhlde arkadaşım bir şey olmaz o kendini kurtarır dönmeye başlarsa dedi ama öyle mi ?
İşte kendi dönebilsiği zaman uyurken yüzükoyuna geri de döner.. Melikeben bir foto atmıştı benşmki de öyle uyuyor. Tam yüzüstü sayılmaz aslında..

Çok teşekkür ediyorum tekrar açıklamanız için. Ben sarı aldım ama gündüz de kullanıcam sorun olmaz di mi

Ben yine hastalanıyorum ya. Sağlık ocağına gidip geldikten sonra boğazım yanmaya başladı bugün daha da kötü gıcık yaptı öksürüyorum ve boğazım ağrıyor. Herhangi bi ilaç kullanamıyoruz değil mi ya limonlu tuzlu su gargara yaptım. Maske taktım yine bebeğime geçmesin diye

Kızlar sizde uyuyabildiğiniz zaman Garip garip rüyalar görüyor musunuz ya hayır korkuyorm da yani .
Ay evett. Daha geçen gördüm kendimi 3. Göz olarak izledim git gide uzaklaştım, evi dışardan gördüm sonra daha da uzaklaştım gökyüzüne doğru çıktım falan. Ellerim karıncalandı sonra sıçradım

Sebzeyle doymayacak ona bir süre sonra et ekleyeceğiz. Akşam yine acıkacak o zaman da kaşık maması vereceğiz.
Bır zaman sonra anne sütü yetmeyecek, karbonhidratı kaşık mamasından alacak.
Meyve zaten en son verilmeli, meyvenin tadını alan çocuk sebzeyi sevmez.

Son düzenleme:
Bogaz için imumax kullanıyorum ben

Taze zencefil rendeleyip limon bal sıcak su ile içiyorum, çok iyi geliyor. Bir de tuz, sirke, kekik suyu, su ile karışım yapıp gargara yapın boğaz enfeksiyonun çok iyi geliyor. İlerlemesini engelliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…