- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.580
Keşke de uyarsalarmış sizi, bebeklerden kan alınması cidden zorlu bir mevzu. Gözüm hiç almıyor tekrar o süreçlerii.Tiroid değerleri için mecbur aldırmıştım kan canım sabah saatlerinde ver kanını ilk öğlenden sonra vermiştik değerler saçma çıkmış erken verilmeliymişAğustos annelerinden biliyorum Bulut beyi canım şifa bulsun minik .alerjik şeyler 6.aydan sonra azalıyormuş gidiyormuş zaten
Söylediğin iyi oldu canım dikkat ederşm teşekkürlerYoğurtla pekmez birbirinin emilimini azaltıyor yalnız bilgin olsun ayrı ayrı verirsen daha iyi olur bu arada yoğurtlu pekmezi çok severim
farkındayım kuzum sıkıntı yokBu arada eleştirmek için değil bilmediğimden sordum :) ne bileyim besleyiciliği undan daha iyidir un bilmem ne yapıyordur gibi bir mantıklı nedeni olabilir ye düşündüm
Gecmis olsun şifa olsun aşılarBiz bugün 2.doz nimenrix ve rota aşılarını olduk inşallah ateşsiz atlatırız
Evet mavi paket sarıya göre; iç dokusu daha naylonumsu, daha ince, yan bantları daha kolay açılıyor demiştim. Bizde mavi paket taşma sızdırma pişik vs hiç yapmadı. Gündüz mavi paker gece sarı paket kullanacağım daha mantıklıddlklc yazmıştı mavi daha naylonumsuymuş bikaç sey daha vardı
Ben yıkanabilir olandan aldım yorni marka
Deseydin keşke bizim 2023 eylul annelerine en az birer paket yollayın diye fjfj
Kediyi bulcam diye denize bakmamışım fjfj
Ben de sizlerden hep arkadaşlarım diye bahsediyorum gıyabınızda
Her doktorun farklı uygulaması varr. 2 çeşit menenjit aşısı xar.biz nimenrixi 3 5 ve 13 , beceroyu 7 ve 9 da olscağız. Hepsini aynı anda yapan da var hepsini sonraya bırakan daGecmis olsun şifa olsun aşılarNimenrix menenjit mi oluyor ilk dozu ne zaman oldunuz erken değil mi bir de fiyatı nedir
Menenjit bize 7.ay dedi
Bu arada siz şu sıfır tl şeyi sormuştunuz ben indirdim dolandırılmadım. Ama kart bilgisi istemiyor zaten son anda bilginiz olsunGecmis olsun şifa olsun aşılarNimenrix menenjit mi oluyor ilk dozu ne zaman oldunuz erken değil mi bir de fiyatı nedir
Menenjit bize 7.ay dedi
Kendimi döndü yüzüstü kısmında . Ay yüzüstü dönse gece falan ben düzeltirim herhldeBence koyma kendi dönerse dönsün.. benimki yan yatıyor nazen yüz üstümsü yatıyor. Sen müdahale etme nasıl isterse uyusun
İşte kendi dönebilsiği zaman uyurken yüzükoyuna geri de döner..Kendimi döndü yüzüstü kısmında . Ay yüzüstü dönse gece falan ben düzeltirim herhldearkadaşım bir şey olmaz o kendini kurtarır dönmeye başlarsa dedi ama öyle mi ?
O zaman dokunmayayım . Kendi dönerse dönsün . Müdahale etmiyeyim hiç bir şekilde ..İşte kendi dönebilsiği zaman uyurken yüzükoyuna geri de döner..Melikeben bir foto atmıştı benşmki de öyle uyuyor. Tam yüzüstü sayılmaz aslında..
Bir uyuyayım bakayım görcem mi deneyeyimKızlar sizde uyuyabildiğiniz zaman Garip garip rüyalar görüyor musunuz yahayır korkuyorm da yani .
Çok teşekkür ediyorum tekrar açıklamanız için. Ben sarı aldım ama gündüz de kullanıcam sorun olmaz di miEvet mavi paket sarıya göre; iç dokusu daha naylonumsu, daha ince, yan bantları daha kolay açılıyor demiştim. Bizde mavi paket taşma sızdırma pişik vs hiç yapmadı. Gündüz mavi paker gece sarı paket kullanacağım daha mantıklı
bu arada her iki serininde külot bezi de, cırtlı bezi de var
Tweetiy
Ay evett. Daha geçen gördüm kendimi 3. Göz olarak izledim git gide uzaklaştım, evi dışardan gördüm sonra daha da uzaklaştım gökyüzüne doğru çıktım falan. Ellerim karıncalandı sonra sıçradımKızlar sizde uyuyabildiğiniz zaman Garip garip rüyalar görüyor musunuz yahayır korkuyorm da yani .
Sebzeyle doymayacak ona bir süre sonra et ekleyeceğiz. Akşam yine acıkacak o zaman da kaşık maması vereceğiz.Yine cahilce sorum ile geldim, neden yok yulaf unu yok bilmem ne unu filan alıyoruz? Normal bizim yediğimiz şeyleri yemeyecek mi çozuk? Sebze meyve et vs. Ben yulaf unu yemiyom ki o niye yiyoryani onların vitaminini vs alsın diye mi? Yoksa atıyorum un yerine bunu mu kullancaz (un kötü mü bilmem de) .. işin içine girince bir sürü şeyin unu varmış anam
Bogaz için imumax kullanıyorum benBen yine hastalanıyorum ya. Sağlık ocağına gidip geldikten sonra boğazım yanmaya başladı bugün daha da kötü gıcık yaptı öksürüyorum ve boğazım ağrıyor. Herhangi bi ilaç kullanamıyoruz değil mi yalimonlu tuzlu su gargara yaptım. Maske taktım yine bebeğime geçmesin diye
Kimyon rezene iciyormusunuz. Ben onları içtiğim geceler çok canlı film gibi izlediğim rüyalar görüyorum. Kimyon daha çok yapıyorKızlar sizde uyuyabildiğiniz zaman Garip garip rüyalar görüyor musunuz yahayır korkuyorm da yani .
Taze zencefil rendeleyip limon bal sıcak su ile içiyorum, çok iyi geliyor. Bir de tuz, sirke, kekik suyu, su ile karışım yapıp gargara yapın boğaz enfeksiyonun çok iyi geliyor. İlerlemesini engelliyorBen yine hastalanıyorum ya. Sağlık ocağına gidip geldikten sonra boğazım yanmaya başladı bugün daha da kötü gıcık yaptı öksürüyorum ve boğazım ağrıyor. Herhangi bi ilaç kullanamıyoruz değil mi yalimonlu tuzlu su gargara yaptım. Maske taktım yine bebeğime geçmesin diye