- 11 Eylül 2023
- 1.905
- 3.301
- 29
Soğuk sıkımda en verimli yöntemi kullanıyorlarmis, su ekleme vs yapmadan. Bu yaz ayvaliga gitmiştim orda da kendi yağları haricinde bunu duymuştum.Bunun özelliği ne bizim zeytinyağlardan fqrkı ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğuk sıkımda en verimli yöntemi kullanıyorlarmis, su ekleme vs yapmadan. Bu yaz ayvaliga gitmiştim orda da kendi yağları haricinde bunu duymuştum.Bunun özelliği ne bizim zeytinyağlardan fqrkı ne?
Evet bi de makarna lütfen ve OG hemen hemen aynı ürünleri satmasına rahmen OG daha çok beğeniliyor ben de genelde ordan alacaginKaydettim harikasın
Bende kaşık mamasıyla ilgili yazıları okuyordum devam sütünden daha besleyiciymiş, bir de evde yapılan tariflere bakıyordum dr umuz onay verirse direk başlicam şu biberon belasından kurtulmak için, belki emmesi de düzelir
Pirinç unu @Zeug un aldıkları çok satanda 1 numara bende onu alacağım
Ben ilk yıl her şeyin ununu yedircem beyaz un hariç Mesela bebek keki yapacaksın beyaz un yerine badem unu yulaf unu vs kullanabilirsin. Ya da mücver yapacaksın beyaz un kullanmam ben. Dediğim gibi her şeyi ilk 1 yıl için diyorum. Ondan sonra sofrada anası ne yaparsa onu yicek. Ben de böylece kendi tabak içeriğimizi de yavaş yavaş düzenlerim.Yine cahilce sorum ile geldim, neden yok yulaf unu yok bilmem ne unu filan alıyoruz? Normal bizim yediğimiz şeyleri yemeyecek mi çozuk? Sebze meyve et vs. Ben yulaf unu yemiyom ki o niye yiyor yani onların vitaminini vs alsın diye mi? Yoksa atıyorum un yerine bunu mu kullancaz (un kötü mü bilmem de) .. işin içine girince bir sürü şeyin unu varmış anam
Zaten en organik diye bişey kalmadı hiç bir yerdeValla ben mama vermektense pirinç unu vs onlarla muhallebi yaparım dedim yani biberonla besleneceğine kaşık maması alması daha mantıklı geldi az daha büyüyünce biz ne yiyorsak oda onu yesin o kafadayım , çokta aşırı işin en organiğine gitmek istemiyorum cidden @Melikeben in dediği gibi sürdürülebilir olduğuna inanmıyorum şey gibi olacak fanusta büyüyen çocuğun dış dünyaya açıldığında afallaması gibi, ha mesela bile bile gidip hormonlu market tavuğu ya da paketli gıda yedirmem ama her şeyde de en organiğini almam gibi
Ben her gün içiyorum bazen 2 bqrdak hatta.. hiç etkilenmiyorum amaKimyon rezene iciyormusunuz. Ben onları içtiğim geceler çok canlı film gibi izlediğim rüyalar görüyorum. Kimyon daha çok yapıyor
Ben zeytinyağımı arkadaşımın babasından alıyorum kendileri zeytin ağaçları var top diyorlar kendileri için zeytinyağı yapıyorlar Gerisini de satıyorlar Ben de o kendi dil için yaptığı zeytinyağından alıyorum kız kendi çocuklarına da hep bunu yedirdi işte acaba ondan bunun farkı ne bilemedimSoğuk sıkımda en verimli yöntemi kullanıyorlarmis, su ekleme vs yapmadan. Bu yaz ayvaliga gitmiştim orda da kendi yağları haricinde bunu duymuştum.
Ben gebeliğimde acayip rüyalar görürdüm, doğumdan sonra çok kısa uykular yaptığım için yine saçma rüyalar görüyorum. Bir de bir gecede mesela 12-13 goruyorumdurKızlar sizde uyuyabildiğiniz zaman Garip garip rüyalar görüyor musunuz ya hayır korkuyorm da yani .
Ginger shot yap boğaza iyi gelir internette tarifi var bağışıklığında güçlenir hem, geçmiş olsunBen yine hastalanıyorum ya. Sağlık ocağına gidip geldikten sonra boğazım yanmaya başladı bugün daha da kötü gıcık yaptı öksürüyorum ve boğazım ağrıyor. Herhangi bi ilaç kullanamıyoruz değil mi ya limonlu tuzlu su gargara yaptım. Maske taktım yine bebeğime geçmesin diye
Hayret nasıl yaşıyoruzBen ilk yıl her şeyin ununu yedircem beyaz un hariç Mesela bebek keki yapacaksın beyaz un yerine badem unu yulaf unu vs kullanabilirsin. Ya da mücver yapacaksın beyaz un kullanmam ben. Dediğim gibi her şeyi ilk 1 yıl için diyorum. Ondan sonra sofrada anası ne yaparsa onu yicek. Ben de böylece kendi tabak içeriğimizi de yavaş yavaş düzenlerim.
Hamile iken görüyordum . Kısa uykular yaptığımız için mi garip rüyalar görüyoruz acaba. Dün gece resmen korktum biri uyandırdı biri bakar gibiBen gebeliğimde acayip rüyalar görürdüm, doğumdan sonra çok kısa uykular yaptığım için yine saçma rüyalar görüyorum. Bir de bir gecede mesela 12-13 goruyorumdur
Tamamdır canım burdan tarif paylaşalım bende hala araştırıyorum senin yolladığın pdf lere de bakacağım dahadikloron canım pirinç unundan ziyade bebek İrmiği öneriyorlar ya da pirinç unu alacaksan tam pirinç unu alabilirsin. Ruşeymli pirinç unu da var. Muhallebileri haftada bir iki kez öneriyorlar. Çok ve sağlıklısız kilo aldırdığı için ama ben de ara ara yapacağım
Emziren anne için uygun değil mi, reçetesiz satılıyor mu acabaBogaz için imumax kullanıyorum ben
Çok teşekkür ediyorum deneyeceğimTaze zencefil rendeleyip limon bal sıcak su ile içiyorum, çok iyi geliyor. Bir de tuz, sirke, kekik suyu, su ile karışım yapıp gargara yapın boğaz enfeksiyonun çok iyi geliyor. İlerlemesini engelliyor
Hemen bakıyorum çok teşekkür ediyorumGinger shot yap boğaza iyi gelir internette tarifi var bağışıklığında güçlenir hem, geçmiş olsun
Evet uygun ve reçetesiz satılıyor, geçmiş olsun canımEmziren anne için uygun değil mi, reçetesiz satılıyor mu acaba
Çok teşekkür ediyorum deneyeceğim
Hemen bakıyorum çok teşekkür ediyorum
Paylaşalım canım ben de organik ve sağlıklı beslensin uğraşı içindeyim. Bakalım ne kadar yapabilirim artıkTamamdır canım burdan tarif paylaşalım bende hala araştırıyorum senin yolladığın pdf lere de bakacağım daha
Çok teşekkür ediyorumEvet uygun ve reçetesiz satılıyor, geçmiş olsun canım
Öyle gerçekten, bu ataktan önce akşam 8'den sabah 8'e kadar uyuyordu yeni yeni, gündüz uykularını düzene sokmak kalmıştı. Şimdi yine her şey tepetaklak. Hemen ilk olarak sütümüzün yetmediğini düşünmek yanlış aslında ama elde değil, doktor aksini demedikçe devam.
Bundan sonra ateşi çıkmaz inşaAllah en zorunu atlattınızDaha iyi cnm dün öğlen calpol verdim bidaha çıkmadı ateşide
Şurubuda biraz zorladım içirdim mecbur