Ya bir şey itiraf edeyim mi size , ben kızım emsin istiyorum halaBen bu çizelgeyi takip edeceğim canım. İlk ay öğlenleri bir öğün sebze vereceğim. İlk hafta sadece bir çeşit sebze, sonra patates ekleyeceğim sonra da et veya balık. İkinci ay ikinci öğün olarak akşamları kaşık maması vereceğim. Bir sonraki ay üçüncü öğün olarak meyve vereceğim. 1 yaşından sonra da kahvaltı geliyor. Gerekli protein ve vitaminleri alması için Almanya'da böyle öneriliyor. Kaşık maması ile güzel uyuyor bir de bebeklerevde kendin de muhallebi tarzı bir şeyler hazırlayabilirsin, bu paketler aşırı pratik ama. Su/anne sütü/mama ile karıştır bitti. Eki Görüntüle 3382723
Ben söyledim sanıyordum söylememişimOf kimse bana bunu söylemedi ki söyleseydiniz öyle Tarardım Hey Allah'ım
Benim oğlum 3 yaşına kadar emdi bu çizelgeyleYa bir şey itiraf edeyim mi size , ben kızım emsin istiyorum halayani mama vermeyelim 1 yaşına kadar emsin olmaz mı daha çok küçük ya sanki mama başlayınca benden ayrılacak gibi geliyor.
Yine işe yaradı bence ya kabuklar kalktı onları saçlardan kurtarmam gerekecek sadeceBen söyledim sanıyordum söylememişimbaşlarda bende öyle yapmıştım hiçbir işe yaramamıştı. En son dr.ekin pasinlioğlu var instagramda onun bebeğide bizimkilere denk. O kendi bebeğine yapmıştı onda görmüştüm
Weewell WYM400 Dijital Zaman Ayarlı LED Ekran Bebek Yoğurt Yapma Makinesi - ebebekHangi marka tatlım? Link please sana zahmet
Belki var ama göremiyoruzMelikeben sakın Nazenin'i konak yapma valla arınmaz mis saçları hele benim gibi banyo sonrası tararsan
Hamilelik öncesinde bi kullanmıştım T ile başlayan tiroit ilacını (adını unuttum) sonra bırakmıştım. Hamileyken kan tahlilinde yine böyle yüksek çıkınca Eutrox mu ne onu kullandım doğuma yakın bıraktırdı doktorum. Ama sanırım benim devamlı kullanmam lazımOh evet seninki hızlı çalışıyor. Yok yavaş çalıştığında süt az gelebiliyor. İlaç kullanıyor musun?
Üzme canını, ilaçla hemen düzeliyorHamilelik öncesinde bi kullanmıştım T ile başlayan tiroit ilacını (adını unuttum) sonra bırakmıştım. Hamileyken kan tahlilinde yine böyle yüksek çıkınca Eutrox mu ne onu kullandım doğuma yakın bıraktırdı doktorum. Ama sanırım benim devamlı kullanmam lazımşuan kullandığım bi ilaç yok. Cuma günü endokrine gideceğim bakalım ne diyecek
Göremiyorsak yok demektirBelki var ama göremiyoruz
Bu kaşık mamaları sağlıklımı bilmiyorum eğer öyleyse alalımYa cahilliğimi maruz gör ama kaşık maması ne neden veriyoruz normal evdeki yemekleri niye vermiyoruz çocuğaHani havuç patates falan verecektik
Tamamdır bende normal mama vereceğime bunları veririm daha iyi olmaz mıAlmanya'danım canım orada doğup büyüdüm, Türkiyeye taşındımbenim aldıklarım pirinç, kızılbuğday ve darı. Yulaf ve tam buğday çeşitleri de oluyor. Ebebekte de var katkısız kaşık mamaları. Eki Görüntüle 3382721
Ahahaha sevmediğim bir zamanlar olmuştu diyelim
olur tabiiTamamdır bende normal mama vereceğime bunları veririm daha iyi olmaz mı
Kız bana niye demediniz önce Tara diye ben önce banyo yaptırdım Sonra taradım çocuğun saçlarını içi kabuk kabuk şu an
DemişimBizimde doğduğundan beri hafif derecede vardı hatta kaşında da vardı o kendiliğinden geçti, bu ara saçında çok çoğaldı görüntüsü beni çok rahatsız ediyor, banyodan yarım saat önce bebe yağı sürdüm yumuşadı konak tarağıyla taradım bayağı bi çıktı, yumuşadığı için çok bastırmadım kendiliğinden tarağa geliyordu sonra yıkadık falan tertemiz oldu hatta bi köşeyi hiç taramamışım sadece orda var az bişey
NeeeeKendine olmuş bakış olmuyor görünmek için beslenme gerekiyor ağzında O da ilgilendirmiş ama internette paylaşınca bitmişim dedim mağazalarda yoktu
Çok iyi, memnunsan bende bunu alırım