2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ya bir şey itiraf edeyim mi size , ben kızım emsin istiyorum hala yani mama vermeyelim 1 yaşına kadar emsin olmaz mı daha çok küçük ya sanki mama başlayınca benden ayrılacak gibi geliyor.

Of kimse bana bunu söylemedi ki söyleseydiniz öyle Tarardım Hey Allah'ım
Ben söyledim sanıyordum söylememişim başlarda bende öyle yapmıştım hiçbir işe yaramamıştı. En son dr.ekin pasinlioğlu var instagramda onun bebeğide bizimkilere denk. O kendi bebeğine yapmıştı onda görmüştüm

Ya bir şey itiraf edeyim mi size , ben kızım emsin istiyorum hala yani mama vermeyelim 1 yaşına kadar emsin olmaz mı daha çok küçük ya sanki mama başlayınca benden ayrılacak gibi geliyor.
Benim oğlum 3 yaşına kadar emdi bu çizelgeyle yine en az 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum

Yine işe yaradı bence ya kabuklar kalktı onları saçlardan kurtarmam gerekecek sadece

Oh evet seninki hızlı çalışıyor. Yok yavaş çalıştığında süt az gelebiliyor. İlaç kullanıyor musun?
Hamilelik öncesinde bi kullanmıştım T ile başlayan tiroit ilacını (adını unuttum) sonra bırakmıştım. Hamileyken kan tahlilinde yine böyle yüksek çıkınca Eutrox mu ne onu kullandım doğuma yakın bıraktırdı doktorum. Ama sanırım benim devamlı kullanmam lazım şuan kullandığım bi ilaç yok. Cuma günü endokrine gideceğim bakalım ne diyecek

Üzme canını, ilaçla hemen düzeliyor kendini çok daha iyi hissedeceksin sonrasında

Tamamdır bende normal mama vereceğime bunları veririm daha iyi olmaz mı

Kız bana niye demediniz önce Tara diye ben önce banyo yaptırdım Sonra taradım çocuğun saçlarını içi kabuk kabuk şu an
Demişim

Benimki üç gündür çok huysuz ya, dudaklarını birbirine bastırıp ağlıyor/kızıyor. Diş mi diyeceğim ama görünürde hiçbir şey yok. Ve çok gazı var. Atak dönemi değil. Nedir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…