2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Evet anneler bebeleri alın dışarıya çıkın bugün hava birazcık Güneşli Haydi bakalım fotoları bekliyoruz
Aşımızı olduk ( rota ) hava çok güzeldi azıcık rüzgarlı

Eklentiler

• 75b2b198-3446-4c40-b8ef-a2994a6bb8b2.jpeg
    75b2b198-3446-4c40-b8ef-a2994a6bb8b2.jpeg
    128,8 KB · Görüntüleme: 84

Ben bu videoda ki gibi yaptım bilgi amaçlı paylaşmak istedim iki küçük kavanoz yaptım daha başlangıç olduğundan alışma süreci olacağından çok yemek istemeyebilir diye o yüzden fırında yapmadım normalde fırında mayalıyordum mayalanma sürecim video da 6 saat demiş ben unutup 7 buçuk saat kadar yaptım peteğe yakın koydum farklı olarak bir gün dinlendirip yedirdim gayet güzel oldu altın süt ve activya ile yaptım. Geçen hafta pazar yaptım ikinci kavanozu dün bitirdi vakumlandığı için beklerken de sorun olmadı

Tekrar sut aldim deniyorum bunu hemen

Konakçı kızlar, bn yağ sürüp banyo sonrası baba tarağı ile taradım.. saçların içi hep kepek oldu onları temizlemek için yine mi banyo🥴🥴

Konakçı kızlar, bn yağ sürüp banyo sonrası baba tarağı ile taradım.. saçların içi hep kepek oldu onları temizlemek için yine mi banyo🥴🥴
Canım banyodan önce taradım ben , şöyle yağ sür yarım saat beklet sonra tara sonra banyo miss gibi oluyor, ama dert etme saç kurudukça onlarda sönüyor gibi bişey pek belli olmuyor bi dahaki banyoda dediğim gibi yap tertemiz oluyor

Kız sen Almanya’da mısın🤭 bi de şu kaşık mamalarım içerikleri neler aşırı fransızım 😂
Almanya'danım canım orada doğup büyüdüm, Türkiyeye taşındım ☺️ benim aldıklarım pirinç, kızılbuğday ve darı. Yulaf ve tam buğday çeşitleri de oluyor. Ebebekte de var katkısız kaşık mamaları.
IMG_1268.jpeg

Almanya'danım canım orada doğup büyüdüm, Türkiyeye taşındım ☺️ benim aldıklarım pirinç, kızılbuğday ve darı. Yulaf ve tam buğday çeşitleri de oluyor. Ebebekte de var katkısız kaşık mamaları. Eki Görüntüle 3382721
Ya cahilliğimi maruz gör ama kaşık maması ne neden veriyoruz normal evdeki yemekleri niye vermiyoruz çocuğa🤣 Hani havuç patates falan verecektik

Canım banyodan önce taradım ben , şöyle yağ sür yarım saat beklet sonra tara sonra banyo miss gibi oluyor, ama dert etme saç kurudukça onlarda sönüyor gibi bişey pek belli olmuyor bi dahaki banyoda dediğim gibi yap tertemiz oluyor
Kız bana niye demediniz önce Tara diye ben önce banyo yaptırdım Sonra taradım çocuğun saçlarını içi kabuk kabuk şu an

Ya cahilliğimi maruz gör ama kaşık maması ne neden veriyoruz normal evdeki yemekleri niye vermiyoruz çocuğa🤣 Hani havuç patates falan verecektik
Ben bu çizelgeyi takip edeceğim canım. İlk ay öğlenleri bir öğün sebze vereceğim. İlk hafta sadece bir çeşit sebze, sonra patates ekleyeceğim sonra da et veya balık. İkinci ay ikinci öğün olarak akşamları kaşık maması vereceğim. Bir sonraki ay üçüncü öğün olarak meyve vereceğim. 1 yaşından sonra da kahvaltı geliyor. Gerekli protein ve vitaminleri alması için Almanya'da böyle öneriliyor. Kaşık maması ile güzel uyuyor bir de bebekler 😅 evde kendin de muhallebi tarzı bir şeyler hazırlayabilirsin, bu paketler aşırı pratik ama. Su/anne sütü/mama ile karıştır bitti.
IMG_1277.jpeg

X