- 28 Mayıs 2020
- 993
- 2.064
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok eğlencelilwr ya.. aynen ben de doktoruma göre yaparım ama iştw ayrıntı vermeSe filan :)Cuma doktora gidicem o ne derse onu yaparım ama bu kadını takip ediyorum izlerim videoyu yarın. Eşiyle olan iletişimini kendi eşimle çok benzetiyorum o yüzden çok yakın geliyor bana.
4 al 4 .. yada esdia Sana net söylesinGoon numarası büyük müydü? İlk defa alıp denemek istiyorum. Sleepy lastik izi yapıyor. Molfixte ağı çok geniş gibi geliyor. Dönüşümlü kullanıyorum. Bide Goonu deneyeyim diyorum. İki bezde de 4 numara kullanıyoruz. 4 numara mı alayım? Bilgisi olan annişler
Olur lütfen yarın bi avm ye gidersek alayım. Gooncu analar kervanına katılmak isterim4 al 4 .. yada esdia Sana net söylesin
Hepsiburadadan siparişte verebilirsin e bebektenOlur lütfen yarın bi avm ye gidersek alayım. Gooncu analar kervanına katılmak isterim
Bebiişşşş???Kızlar dün gece 4te bebişi emzirmeye kalktığımda acaip bi baş dönmesi yaşadım, yatınca bile geçmedi. Tansiyonum normaldi. Sabah olduğunda da ara ara döndü. Bugün bi sersemdim. Sabah kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında. Neden olabilir sizce? Bi tek tiroitim aşırı düşük çıkmış (hızlı çalışıyormuş) o da dönme yapar mı bilmiyorum
Ek gıda hangi ay nasıl yapılmalı diye bir video var. 7 . 8. Aylarda var sayfasında bakarsınız.. şöyle diyor 6 ve 6,5 ay arası 1 öğün.. 6,5 -7 ay arası 2 öğün..
@dikloron hiskolikk @septembrmom Melikeben ve diğerleri
Cok hafif los ısık bırakiyorum ellerimi gorebilicek kadar asla konusmuyorum ellerimi oyuncak niyetine kullaniyor aslinda. Ellerimin kipirtisinı gormese aglar muhtemelen. Mayistigi anda ellerimi cekmeden onun elleri yanda sabitliyorum. Tabiki bu sadece gece uykusu. Günduz cok fazla uyaran olmasi sebebi ile ana kucaginda sallayarak uyuyor sadece. Sanirim ilk bir hafta aglayarak tepki gosterdi ancak pes etmedim o agladikca ellerimle dikkatini cekmeye calistim bu sekilde bir rutin olusturdukMaşallah kizin yanına uzaninca ağlamadan duruyor mu
Benimkini hayal edemiyorum
2 aydir bu sekildeyiz. Artik bikmıstim cunku sadece ayakta sallanarak uyuyor ve biraktigim anda uyaniyordu. Diger mesajdada anlattim cok hafif isik ve aglamasini engellemek icin ellerimi kullandım. Gorebildigi tek sey ellerim oldugu icin dikkatini cekti ve cekistire cekistere uykuya daldi. Suan sadece yanina yatincada uyuyor aslinda ama dikkat cekmek icin cilginlar gibi kafa salliyor sag sola buda beni rahatsiz ettigi icin ellerimle yaninda oldugunu hissettiriyorum. Deneyebilirsin baktin agliyor hemen 10 saniyelik bir ninni mirildan dikkati dagilsin,karanlikta algilari daha acık yaptigin her hareket onun dikkatini dagitiyor bence. Bu sekilde yaklasik 1 hafta sonrasi bu seviyeye geldik. Tek bir ataga bakar bozulmasi gerciBu rutine ne zaman ve nasıl alıştı yaa? Böyle birşeye çok ihtiyacım var. Desteksiz uyuyan ve gece az uyanan bir bebek. Destekle uyutulduğunda daha sık uyandığı ile ilgili bir video çıktı bugün karşıma. Benim kızım memede yada kucakta sallamayla uyuyor. Sizin yöntemi deneyebilirim ama uyur mu şüpheliyim
Allahım sen konuyu biliyorsun amin
GoOn mavi paket mi premium soft mu iyi ilk defa alacagim daGoon da indirim var. E bebekte de bu fiyata yakın düşecek bilginize .
Bir de wee baby meyve süzgeci indirimde tekli 100 çift 200 tl
Ağlamıyor mu ? Benim bebekte geç uyuyor maalesef. Yanına yatırmaya alıştırma diyorlar . Yatağını ayırmak zor olabilirmiş bilmiyorum .. emziriyorsun sende iyiymiş . Doktorumuz emdiği için meme için kalkıyor dedi aç olduğu için değil dedi bilemiyorum ya .Benim kiz geceleri gec uyuyor 10 dakika oldu uyayalı ancak desteksiz uyuyor bunun gece uyanmasini etkiledigini dusunuyorum. Gece bazen bir cok nadir 2 kere kalkar oda gozler kapali mama icin sag sola hareket eder sadece.
Ben yataga yanima yatiriyorum ne sallama ne pispislama sadece yanında uzaniyorum bu sekilde kendi kendine uykuya daldiginda uyanmiyor gece. Ama ne zaman sallayarak yada kucakta uyutsam surekli kalkiyor istersen birde benim gibi deneyebilirsin. Desteksiz uykuya dalma suresi uzun oldugu icin uyku suresininde uzun oldugu dusuncesi olustu bende bilemiyorum tabiki.
Gece beslenmesini kesmek istiyornmusun canim
Kızlar alakasız olabilir ama size danışmak istiyorum
Nevresim takımı alacağım internetten tiftikleniyor ikidir.
Böyle kaliteli pamuklu varsa link verir mısınız alıp memnun kaldığınız var mı ?
Ben .. 1 hafta baş dönmesi çektim en son kafamı kapıya vurdum eşim apar topar doktora götürdü . Vitamin kullanmama rağmen b12 ve d vitaminim düşmüş baya doktor direk emziriyor musun dedi evet dedim yeterli gelmemiş . Takviye verdi eğer devam ederse gel dedi . O zaman nöroloji ye sevk edeceğim dedi .. çok şükür olmadıKızlar dün gece 4te bebişi emzirmeye kalktığımda acaip bi baş dönmesi yaşadım, yatınca bile geçmedi. Tansiyonum normaldi. Sabah olduğunda da ara ara döndü. Bugün bi sersemdim. Sabah kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında. Neden olabilir sizce? Bi tek tiroitim aşırı düşük çıkmış (hızlı çalışıyormuş) o da dönme yapar mı bilmiyorum
Ah ah bizde 2 ayliktan beri var zeytinyağı sürüp tariyorum diş fırçası ile de yapabilirsin 2.ay konaklar geçsin diye her gün yıkadık hatta kaslarında da vardı çok şükür kaşlar geçince artık bende normallesti çok üzülüyordum mustela konak önleyici şampuanı aldım ama öyle mükemmel işe yaradı diyemem çok şükür şuan bitmeye yakınKızlar ya benim çocuğumun saçında galiba Konak var Hiç olmazdı ama bu ara var Yani geçen bir zeytinyağı sürüp yıkadık hala var tarak da yok bende kullanmalı mıyım ama böyle hani beyaz kabuk kabuk olur ya bazı bebeklerde öyle yok Sadece ben diplerine bakınca saçları havaya kalkmıyor yapışmış oluyor oradan anlıyorum
Canım bildiğim kadarıyla dişte ateş 38in üzerine çıkmıyordu başka birşeyi var mı bebişin?İstiyorumda ben hiçbir düzen kuramıyorum bu ara ya
Ne güzel yatırdım dedim kalktı emzrdimde uyuyodu 11 e doğru bir uyandı ateşi çıkmış 39 lara calpol verdim hemen yeni düştü sayılır ateşi yine uyku dağıldı yeni yattı yani
Diş geliyo bizim ya dün bugün byle dişten sanırım ateşte buda ayrı zorlucak yani
Çok geçmiş olsun kuzum vitamin takviyesi kullanıyor muydun? Emzirdiğimiz için vücutta birşey kalmıyor halsiz düşmüş olabilirsin benceKızlar dün gece 4te bebişi emzirmeye kalktığımda acaip bi baş dönmesi yaşadım, yatınca bile geçmedi. Tansiyonum normaldi. Sabah olduğunda da ara ara döndü. Bugün bi sersemdim. Sabah kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında. Neden olabilir sizce? Bi tek tiroitim aşırı düşük çıkmış (hızlı çalışıyormuş) o da dönme yapar mı bilmiyorum
Kesinlikle premium softGoOn mavi paket mi premium soft mu iyi ilk defa alacagim da
Deneyeceğim senin yöntemini. Peki uykuya dalması ne kadar sürmüştü bu rutine alışana kadar?2 aydir bu sekildeyiz. Artik bikmıstim cunku sadece ayakta sallanarak uyuyor ve biraktigim anda uyaniyordu. Diger mesajdada anlattim cok hafif isik ve aglamasini engellemek icin ellerimi kullandım. Gorebildigi tek sey ellerim oldugu icin dikkatini cekti ve cekistire cekistere uykuya daldi. Suan sadece yanina yatincada uyuyor aslinda ama dikkat cekmek icin cilginlar gibi kafa salliyor sag sola buda beni rahatsiz ettigi icin ellerimle yaninda oldugunu hissettiriyorum. Deneyebilirsin baktin agliyor hemen 10 saniyelik bir ninni mirildan dikkati dagilsin,karanlikta algilari daha acık yaptigin her hareket onun dikkatini dagitiyor bence. Bu sekilde yaklasik 1 hafta sonrasi bu seviyeye geldik. Tek bir ataga bakar bozulmasi gerci