2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
İlk okuyunca emzirmeye alırken başım döndü dedim diye bebeğin durumunu soruyorsun sandım da hamile ihtimali için yazdın galiba 😀 kan tahlilinde doktor betaya da bakmış sorun yok 😀

Hamilelikte kullandığım multivitamine devam ediyorum, tiroit hariç değerlerim iyi çıktı. Çok geçmiş olsun size de 😇

Çok teşekkür ederim canım 💖 kullanıyorum tiroit tavan yapmış belki de o sebep oldu bakalım endokrin bölümüne gideceğim inşallah

Benim tiroitte hızlı çalışıyor 3’lerden 9 lara çıkmış. Sağlık ocağı hekimi tiroitin çok kötü endokrin doktoru görsün mutlaka dedi. Cuma gideceğim inşallah 😓
Tsh 9 mu? O zaman yavaş çalışıyor canım. Mutlaka endokrine git, ilaçın dozu yükseltilmeli. Sütünü de etkileyebilir bu durum. Doğru doz ile sütün artar

Stres yapmaaa, "food under one is just for fun" derler. Yani 1 yaşına kadar yemek sadece eğlence içindir. Anne sütüyle/ mamayla doyuyor zaten bebekler. Adı üstünde EK gıda ☺️
Rahatlıktan yapmıyorum zaten de herkes bir şeyler yapmış 🤣 ben dr başla deyip liste verince yaparım diye düşündüm 🤣🤣

Kızlar artık kızımla yemek yemek kaosa dönüşürüyor. Mama sandalyesine koymaya başlamıştım bir haftadır biz yemek yerken. Onun etkisi mi bilmiyorum mizmizlandiginda kucağıma alıp yemek yiyorum ne yiyorsam saldırıyor. Ekmek özellikle. Babası ekmek koparıp önüme koyuyor tek elle koparamadigim için 🤣 Başlıyor ağlamaya, ağzıma aldığım her şeye başını çevirip bakıp ağlıyor.
Üzülüyorum da bu duruma, yalan yok tattiriyorum sonra daha da coşuyor 🤣
O ilk gıdayı vermeyecektin🤣🤣

Mağazada bez bırakmayan ben😂😂
Nazenine 4 no baya bir gidecek o zaman. Bende 4 no stoklayım bari 🤣🤣 elimde 4 paket premium soft 4 no var ama ben bu mutlu bebek serisinide sevdim. Özellikle gündüz kullanım için bence ideal😍 hepsiburadada mutlu bebek serisi 4 no kalmamış hemen e bebek mağazasına gitmem lazım indirim bitmeden 🤣

Nazenine 4 no baya bir gidecek o zaman. Bende 4 no stoklayım bari 🤣🤣 elimde 4 paket premium soft 4 no var ama ben bu mutlu bebek serisinide sevdim. Özellikle gündüz kullanım için bence ideal😍 hepsiburadada mutlu bebek serisi 4 no kalmamış hemen e bebek mağazasına gitmem lazım indirim bitmeden 🤣
Premium softla farkı ne acaba ben mutlu bebek kullanmadım hiç

Ya ben okadarını bilmiyorum açıkçası esdia diye bir bez profesörü var burda o beğeniyor dşye aldım sorun da olmayınca devam ediyorum 😂

Ya kızlar kızim icin yogurt mayaladim ilk defaa. Ayran niyetine iceriz hic olmamıs. Bimin altın sutu ve active kullandım. Parmagimi 7 saniye tuttum sonra isıtılmıs firinda sabaha kadar bekledi sabah dolaba koydum ama yok resmen cacik ayran kivami bisey olmus. Tekrar denicem bugun sek markasının sutu ile tavsiye verebilicek olan varmi hic bilmiyorum yapmayı

Ya kızlar kızim icin yogurt mayaladim ilk defaa. Ayran niyetine iceriz hic olmamıs. Bimin altın sutu ve active kullandım. Parmagimi 7 saniye tuttum sonra isıtılmıs firinda sabaha kadar bekledi sabah dolaba koydum ama yok resmen cacik ayran kivami bisey olmus. Tekrar denicem bugun sek markasının sutu ile tavsiye verebilicek olan varmi hic bilmiyorum yapmayı
Fırını çok mu ısıtmıştın? 50 derecede 5 dak ısıtıp kapatıyordum ben sonra içine koyuyorum yoğurtları. qma normal yoğurtla mayalarken

Ben e bebekten yoğurt makinası aldım çok memnunum.

Yine ben yine ben yine beeenn... Biz ek gıdaya meyve suyuyla başladık. Hani başladık dediysem 3 çay kaşığı porti suyu içti 2 gün boyunca totalde. Dün de elma püresi denedim ama pek de bayılmadı. Bizim doktorumuzun verdiği ek gıda listesini ekleyeyim belki size fikir olur.

Eklentiler

• ek gıda.jpg
    ek gıda.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 64
Mağazada bez bırakmayan ben😂😂
Kız biz sarı paket alıyoruz ya, gerci ddlklc ddlklc mavi de fena değil diyo ama ben hiç denemedim. Ben de kangurudaki cocukla bez almaya gittim bi gidişim var bi de dönüşüm su içinde kalmışım djfjf
Külot bez de aldım bakalım
Önerdiğiniz sayfayı sayenizde inceledim teşekkürler çok faydalı buldum. Böyle bir ücretsiz eğitim mi diyor anlamadım sepete ekle 0 TL , kredi kartı bilgileri falan istiyor. Güvenilir mi emin olamadım. Dolandirilmayalim bir de 😃
Bu ucretsiz brosurleri formları doldurduktan sonra link cıkıyor ama ben indiremedimç bi de online eğitim kısmı olmalı o bahsettiğim 2 bucuk daatlik kayıt orada

X