2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Elbette önemli olan sağlıklı olmaları

Ahahahah valla ne günlerden geçtik ya bizim isim çok netti dediğin gibi daha hamile olmadan belliydi herkese ilay önermiştim ama

Evet canım Hindistan cevizi yağını bir deneyeyim o zaman bu gece tarakta yok almam lazım..
Bizim gece uykularımız hiç çok kötü bozulmadı çünkü zaten geç yattığı için kendi de uyanamıyordu.. ilk uyuyunca 3 belki 3.5 saat uyuyordu sonra 1 yada 1.5 saatte kalkıyordu ☹ yavaş yavaş düzeldi. Hala kalkıyor gece tabi ama erken yatıp erken kalkmasına seviniyorum

Ben havucu falan geçtimucuz görünce aldım muhallebi yapınca katarım diye
Çaktırma ben o konuları hiç araştırmadım ondan öyle diyorum ama zaten gerçekten ilk 2 3 ay tadım olacak ya 3 gün 3gün bisküviye sıra gelene kadar çok var gibi düşündüm ama bilmiyorum tabi

Çaktırma ben o konuları hiç araştırmadım ondan öyle diyorum ama zaten gerçekten ilk 2 3 ay tadım olacak ya 3 gün 3gün bisküviye sıra gelene kadar çok var gibi düşündüm ama bilmiyorum tabi
3gün kuralını her şeyde uygulamadım bisküvi de 6.ayı dolunca başlayacağım

Koyabilirsin zaten de pusette yeni dogan bel desteği varsa onu cıkarırsan degmeyecdktşr
Ben içine atlet ustune ince tulum ustune alt ust ince dıs takım giydiriyorum bi de ince penye sapka. Kanguruda bu kıyafetlerle bile terlemiş oluyoruz ikimiz de. Bebek arabasında eger hep dosarıda gezceksem astronot giydiriyorum ustune ince ortu ya da alt ust ince dıs takım ustune kalın örtü. Duruma göre gerekiyosa ustune ruzgarlık. İçeri dısarı durumlarında da inceltip azaltıyorum
Yok yok 4 yaşa kadar ters koymak lazım hatta uzmanlara göre ama.. türkiyede pek uygulanmıyor.. en az 9 ay diyorlar galiba
En az 18 ay diye biliyorum bem de

Kızlar dün nazenin i yıkamamıştık eşim yoktu bugün de halı sahası çıktı gelince uyumuş olcak dıye baby plus un o önden açılan vakumlu sandalyesinde yıkadım çok da rahat oldu
Bugün e bebekte yoktu sipariş verdim bende başlayacağım artık küvetinde inanılmaz zorlanıyorun

Kızlar bizde ek gıdaya başlayabilirmişiz yarın yoğurtla başlıyorum. Doktor listede her güne 2 ana öğün demiş akşam da patates püresi versem mi yoksa aynı şeylerden 3er gün mü ilerlesem?

Bu çocuk aç ve Kendi acıkınca yer kitaplarını aldım tarifler için içeriği çok güzel tavsiye ederim

Ay gerçekten yıldım artık gece kesintisiz uyumak değil derdim 3 4 saat uyusa ona da razıyım. Aç değiller bencede çünkü bir dakika emip tekrar uykuya geçiveriyor sıpa

Ben de artık acaba bir şey mi oldu kafasındayım. Umarım iyilerdir ama buradan sıkılsa ara ara yine girerdi birden gitti. Kızının baş ölçülerini takip ediyordu en son.
İptalinden 1 2 gün önce bana mesaj atmıştı ben geç görmüştüm. Bana sanki yoğunluktan girmeyi kesti gibi geliyor. Yalnız bakıyordu eşiyle. Tek bebişle yapayalnız bakarken ne kadar zorlanıyorum ara ara onu düşündüğüm her vakit aklıma sadece bu geldi.

Kızlar bizde ek gıdaya başlayabilirmişiz yarın yoğurtla başlıyorum. Doktor listede her güne 2 ana öğün demiş akşam da patates püresi versem mi yoksa aynı şeylerden 3er gün mü ilerlesem?
2 ana öğün yedircen ne yedircen sırasını filan verdi mi,? Bence ilk gün tek ürün yap.. mesela hem yoğurt hem patates verirsen alerji hangisinden anlamazsın.. sonra eklersin bir şey. Ben olsam öyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…