2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Pakete göre değişiyor ama yenisi eskisi de karısık yani 2023 olan kahverengi cıktı 22 mavi bende ama sende 2023 maviymiş falan
İnce dişli tarak varsa onla dene o kadar azsa konak taragına gerek yok bence

Pakete göre değişiyor ama yenisi eskisi de karısık yani 2023 olan kahverengi cıktı 22 mavi bende ama sende 2023 maviymiş falan

İnce dişli tarak varsa onla dene o kadar azsa konak taragına gerek yok bence
Baba taragı var onu bi düşündüm ama bilemedim :)

Sabahtan beri bakamadım bi ya üretimine inş bakçam

Bebeğine evde kavme deneyen var mı yapıcam sanırım
Ben çok video izledim peynir altı suyu, labne, lor hepsini yapmaya çok hevesliyim. Bir kerede yapıp buzluğa atacağım. Bebek bisküvisini de kendim yapacağım.
Olabilir canım belki yine gelir

Diş ağrısı ile ilgili biraz bakacağım neler var demiştim yine tam bakamadım ama Osman gönülal 6. Aydan sonra osaniti rahatlıkla kullanabilirsiniz diyor. Tetagil önermiyor ama nurse harveys'in yutulabilir diş jeli varmış. Hp da onu listesine eklediğini gördüm. Buna dayanarak nurse ve osaniti öneriyor. Diğerlerini içeriğinden dolayı önermiyor. Yanlış anlamadıysam olaylar bu şekilde ben bu ikisini alırım

Benim kızım son günlerde yarım saatte bir uyanıyor abartmiyorum bak.
Bir dk emip uyuyakaliyor geri. Çok şey denedim yatağının yerini bile değiştirdim yok aynı.
Gerileme falan dedik de böyle mi olur gerileme bilemedim, öncesinde de pek iç açıcı değildi uykumuz.
Velhasıl kelam; Uyku eğitimi alacağım ben. Aklımda bir kaç kişi var, birinde karar kılıp başlayacağım.

Eğer öyleyse hiç anasına çekmemiş olgun ve ağırbaşlı agshsjs
Onun için tuttuğum gğnlüğe çok ağladın çok yoruldum of pof yazıyorum sürekli ileride kıymetimi bilsin diye eşim diyor ben gerçekleri anlatacağım
Buradaki kullanıcı adımı bilmemeli

Merhaba. Ben de bı Eylül annesiyim ve buraya yeni katıldım . Hepimiz sağlıcakla büyütelim bebeklerimizi inşallah. Bebeğim Eylül ayının 26sında doğdu. 3600 gram olarak dünyaya geldi. Sadece anne sütü ile besliyorum. Geçen hafta çarşamba günü kilosu 5300 gramdı. Doktorumuz biraz az ama çok sıkıntı etmeye gerek yok dedi ama yine de içim rahat etmedi, haftaya tekrar kontrole gideceğim. Var mı benim gibi kilo konusunda düşünceli olan?

Kızın uyudu mu canım 8 gibi

Hoşgeldin 4. Ayda kiloları ikiye katlanmali diye biliyorum ama bence kiloyu dert edeceğin ayları geçtin zaten ek gıdaya basliycaz öyle ya da böyle kilo alınacak

Bugün bilerek 5 ten evel bitirdim uykuyu akşamda 9 a doğru yatıracaktım ama 8 de meme emerken uyudu tam 1 saat uyudu uyandı emziriyorum yine dalgın gibi ama memeyi bırakmadı daha yatar inş
Sabahta 8 geçmeden kalksa güzel olacakta 7.30 hatta hergün böyle alışır belki
Kızın uyudu mu canım 8 gibi

Hoşgeldin kiloya takılma ek gıdaya başlayacağız alır zaten kiloları

He canım pusette yeni doğan desteği yok . Oto koltuğunda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…