Pakete göre değişiyor ama yenisi eskisi de karısık yani 2023 olan kahverengi cıktı 22 mavi bende ama sende 2023 maviymiş falanGoon kullananlara sorum çiş yapınca renk göstergesi ne renk oluyor bazen mavi oluyor bazen koyu kahverengi gibi bir şey oluyor benimkinde anlamadım yani bunun bir kalıbı yok mu ya da çişin içeriğine göre mi değişiyor
İnce dişli tarak varsa onla dene o kadar azsa konak taragına gerek yok benceBenim çok nadir Ara ara oluyor o da gözükmüyor Yani eşim yok Nerede var sen görüyorsun falan diyor Hatta bana böyle şey saçları dibe yapışmış gibi ya ben oradan anlıyorum Konak olduğunu Yoksa böyle kabuk kabuk gözüken bir şey yok yani hatta Eşim hala iddia ediyor olmadığını ama var yani tarak da almadık Biz iç ya Hep ben hafif oluyordu banyo yaptırmadan zeytinyağı sürüyordum çıkıyordu Ama bu sefer iki kere banyo yaptırdık hala geçmedi galiba tarak almak zorundayız
Tepsi arkaya pıt takılıyor ya. Ben takıp çıkardım kaç kere tepsisiz duruyor şuanda sandalye gibiBen bir tek yükseltip indirip bir de yerini değişebiliyorum bana zor geldi
Baba taragı var onu bi düşündüm ama bilemedim :)Pakete göre değişiyor ama yenisi eskisi de karısık yani 2023 olan kahverengi cıktı 22 mavi bende ama sende 2023 maviymiş falan
İnce dişli tarak varsa onla dene o kadar azsa konak taragına gerek yok bence
Ben çok video izledimBebeğine evde kavme deneyen var mı yapıcam sanırım
Olabilir canımİptalinden 1 2 gün önce bana mesaj atmıştı ben geç görmüştüm. Bana sanki yoğunluktan girmeyi kesti gibi geliyor. Yalnız bakıyordu eşiyle. Tek bebişle yapayalnız bakarken ne kadar zorlanıyorum ara ara onu düşündüğüm her vakit aklıma sadece bu geldi.
Ben bana taraginin ince kısmıyla yaptım çok güzel oldu kuzum hemen geçti bir seferdeBaba taragı var onu bi düşündüm ama bilemedim :)
Sabahtan beri bakamadım bi ya üretimine inş bakçam
"Ama bizimkiler asla dinlemiyor" diyip cümleyi bitirmen lazımdı sankiYa nazenin her ailenin olgun ağırbaşlı ablası gibi değil miBizim deli dolu kızların akıllı uslu ablası gibi, sanki oralardan bir yerlerden "uyuyun güzelce, alın kiloları da analarınızı üzmen guzum" diyor gibi balım benim Melikeben
Benimki ailenin en asi kızı olabilir"Ama bizimkiler asla dinlemiyor" diyip cümleyi bitirmen lazımdı sanki
Benimki de asilikte 2.Benimki ailenin en asi kızı olabilir
Benim kızım son günlerde yarım saatte bir uyanıyor abartmiyorum bak.Kızlar benim oğlum doğduğundan beri 2 saatte bir kalkıyor. Bu ayda saat başı yarım saatte bir kalkıyor böyle olunca ben çok uykusuz kalıyorum. Grupta bebeği böyle olanlar var sanırım ne yapmayı düşünüyorsunuz bu hep böyle gitmeyecek değil mi?
Ellerine sağlık, bol süt ve afiyet olsunnBörülce salatası süt yapıyor demiştiniz ya çocuk ek gıdaya başlayacak Ben bugün anca yapabildim
Eğer öyleyse hiç anasına çekmemiş olgun ve ağırbaşlı agshsjsYa nazenin her ailenin olgun ağırbaşlı ablası gibi değil miBizim deli dolu kızların akıllı uslu ablası gibi, sanki oralardan bir yerlerden "uyuyun güzelce, alın kiloları da analarınızı üzmen guzum" diyor gibi balım benim Melikeben
Kızın uyudu mu canım 8 gibiBence gayet iyi cnm
9 lara kalmadan uyansın istiyorum ya 8 i gçmesin yani yoksa akşam uykusu sarkıyo ve uyanış 6.30 7 oluyo o zmanda yatma durumu baya gecikiyor
Bugün 5 te uyandı az evel yani birdaha uyutmucam bakalım 8 gbi fln uyutabilirsem başta yatıyoda bizimki 1 saat sonra uyanıyo tekrar uykuya dönmeyebiliyo hemen akşam erken yatınca
HoşgeldinMerhaba. Ben de bı Eylül annesiyim ve buraya yeni katıldım. Hepimiz sağlıcakla büyütelim bebeklerimizi inşallah. Bebeğim Eylül ayının 26sında doğdu. 3600 gram olarak dünyaya geldi. Sadece anne sütü ile besliyorum. Geçen hafta çarşamba günü kilosu 5300 gramdı. Doktorumuz biraz az ama çok sıkıntı etmeye gerek yok dedi ama yine de içim rahat etmedi, haftaya tekrar kontrole gideceğim. Var mı benim gibi kilo konusunda düşünceli olan?
Kızın uyudu mu canım 8 gibi
HoşgeldinMerhaba. Ben de bı Eylül annesiyim ve buraya yeni katıldım. Hepimiz sağlıcakla büyütelim bebeklerimizi inşallah. Bebeğim Eylül ayının 26sında doğdu. 3600 gram olarak dünyaya geldi. Sadece anne sütü ile besliyorum. Geçen hafta çarşamba günü kilosu 5300 gramdı. Doktorumuz biraz az ama çok sıkıntı etmeye gerek yok dedi ama yine de içim rahat etmedi, haftaya tekrar kontrole gideceğim. Var mı benim gibi kilo konusunda düşünceli olan?
He canım pusette yeni doğan desteği yok . Oto koltuğunda varKoyabilirsin zaten de pusette yeni dogan bel desteği varsa onu cıkarırsan degmeyecdktşr
Ben içine atlet ustune ince tulum ustune alt ust ince dıs takım giydiriyorum bi de ince penye sapka. Kanguruda bu kıyafetlerle bile terlemiş oluyoruz ikimiz de. Bebek arabasında eger hep dosarıda gezceksem astronot giydiriyorum ustune ince ortu ya da alt ust ince dıs takım ustune kalın örtü. Duruma göre gerekiyosa ustune ruzgarlık. İçeri dısarı durumlarında da inceltip azaltıyorum
En az 18 ay diye biliyorum bem de
Hoş buldumHoşgeldinkiloya takılma ek gıdaya başlayacağız alır zaten kiloları