Bende de aynı . Acıktığı için değil meme sevdalıları kendileri . İlk başta emmeyip mama yiyen arkadaşım bebekleri uyuyormuş . Memeye alışmadıklaru ı içinAy gerçekten yıldım artık gece kesintisiz uyumak değil derdim 3 4 saat uyusa ona da razıyım. Aç değiller bencede çünkü bir dakika emip tekrar uykuya geçiveriyor sıpa
Olur merak etmeyin . Sağlıklıysa önemli olan o .Hoş buldumİnşallah yaa. Çok takmamak istiyorum ama işte yine de aklımın bı köşesinde hep düşündürüyor beni. Ek gıdadan sonra daha iyi olur umarım.
Patates alerji yapmıyormuş bildiğim kadarıyla sırayla yoğurt patates havuç diye gidecektim 2 öğün yazmış herhangi bir meyve sebze belirtilmemiş mevsimine göe yedirmemiz gerekiyor tek tek gideyim alerji olmayanları karıştırırım artık2 ana öğün yedircen ne yedircen sırasını filan verdi mi,? Bence ilk gün tek ürün yap.. mesela hem yoğurt hem patates verirsen alerji hangisinden anlamazsın.. sonra eklersin bir şey. Ben olsam öyle yapardım
Ahahahah allah seni çocuğa yalan mı atıyorsunEğer öyleyse hiç anasına çekmemiş olgun ve ağırbaşlı agshsjs
Onun için tuttuğum gğnlüğe çok ağladın çok yoruldum of pof yazıyorum sürekli ileride kıymetimi bilsin diye eşim diyor ben gerçekleri anlatacağım
Buradaki kullanıcı adımı bilmemeli
İlk gün tek ver. 2. Gün 2. Öğünde patates ekler sin mesela çünkü yoğurdu 3 kere tek yemiş olacak.. 3. Gün yoğurt patates tek yqda karışık filan 4 te havuç.. ay çok heycanlı biz ne zaman başlayacaz acabaPatates alerji yapmıyormuş bildiğim kadarıyla sırayla yoğurt patates havuç diye gidecektim 2 öğün yazmış herhangi bir meyve sebze belirtilmemiş mevsimine göe yedirmemiz gerekiyor tek tek gideyim alerji olmayanları karıştırırım artık
Dişi 15 ocakta çıktı mesela onu doğru yazdımAhahahah allah seni çocuğa yalan mı atıyorsunben de günlük tutuyorum bu arada ama gerçekleri yazıyorum :) ileride kızımın nazenin adında arkadaşı olursa direk soracam annen kim diye
Ahahah anana bile güvenme deriz artıkDişi 15 ocakta çıktı mesela onu doğru yazdım
Hayatı önce evde öğrensin bu devirde kimseye güvenilmez
Bizim beşik rahat değill herhalde gece olunca iğneler çıkıyor içinden sanırım kıpır kıpır.8.15ten beri uyutmaya çalışıyorum uyuyor ama beşikte çılgınlar gibi dans partisi var gözler kapalıqncak daldı çıktım odadan ama her an ağlayabilir bir sağ bir sol nedensse
Ben baktım canım 10.2023 yazıyorduBaba taragı var onu bi düşündüm ama bilemedim :)
Sabahtan beri bakamadım bi ya üretimine inş bakçam
4.ayımızda bizimde kilomuz 5300 dü ama bizim doğum kilomuz 2660 idi, mama destekli gidiyoruz ve dr a göre normal kilosuMerhaba. Ben de bı Eylül annesiyim ve buraya yeni katıldım. Hepimiz sağlıcakla büyütelim bebeklerimizi inşallah. Bebeğim Eylül ayının 26sında doğdu. 3600 gram olarak dünyaya geldi. Sadece anne sütü ile besliyorum. Geçen hafta çarşamba günü kilosu 5300 gramdı. Doktorumuz biraz az ama çok sıkıntı etmeye gerek yok dedi ama yine de içim rahat etmedi, haftaya tekrar kontrole gideceğim. Var mı benim gibi kilo konusunda düşünceli olan?
Gece beslenmesini kesmek istiyornmusun canimBugün bilerek 5 ten evel bitirdim uykuyu akşamda 9 a doğru yatıracaktım ama 8 de meme emerken uyudu tam 1 saat uyudu uyandı emziriyorum yine dalgın gibi ama memeyi bırakmadı daha yatar inş
Sabahta 8 geçmeden kalksa güzel olacakta 7.30 hatta hergün böyle alışır belki
Bence deliksiz uyuyan bebe yoktur o saatlerde derin uykuya geçmiyorlar en azından benimki öyle, ben uyuyacağım beşiğine koyuyorum yani gece 12 gibi o zaman çok derin uyumuş oluyorBizim beşik rahat değill herhalde gece olunca iğneler çıkıyor içinden sanırım kıpır kıpır.
Sorun bizde yaklasik 2 aydir sadece mama ile besleniyoruz ve kilosu olmasi gerekenden fazla malesef her ay 1 kilo kesin aliyorBenim bebeğim 5 aylık 7 kilo alla allaneden kilo alımı böyle normal dedi doktoru sağlık ocağında ki hemşire ama ?
Sizin ki 9 kilo olunca , mama mı anne sütü mü ? Benimki anne sütü
Geçsin neden geçmiyor ya ağla kıpırda kıpırda ne gerek vqrBence deliksiz uyuyan bebe yoktur o saatlerde derin uykuya geçmiyorlar en azından benimki öyle, ben uyuyacağım beşiğine koyuyorum yani gece 12 gibi o zaman çok derin uyumuş oluyor
Benimki 9 kg olunca yakalayamiyor malesef
Başlamış başlamış şimdiden koşun e bebek yada hepsi buradaya:)Goon indirimi ne zaman yarın mıydı? Sepete ekleyelim, kız bitirmeyesiniz stokları
Benim kızımda 2. Ay kontrolünde az kilo almıştı ilk ay 1200 gram almış, 2. Ay sadece 500gram almıştı. Doktorumuz bana bazı şeyler önerdi. Önerdiklerini yaptığımda 1 haftada 350 gram aldı. Sonradan toparladık. Bu arada kızım 27 eylül doğumlu ve 3230 doğmuştu. Geçen hafta kontrolde 6600 çıktı kilosu.Merhaba. Ben de bı Eylül annesiyim ve buraya yeni katıldım. Hepimiz sağlıcakla büyütelim bebeklerimizi inşallah. Bebeğim Eylül ayının 26sında doğdu. 3600 gram olarak dünyaya geldi. Sadece anne sütü ile besliyorum. Geçen hafta çarşamba günü kilosu 5300 gramdı. Doktorumuz biraz az ama çok sıkıntı etmeye gerek yok dedi ama yine de içim rahat etmedi, haftaya tekrar kontrole gideceğim. Var mı benim gibi kilo konusunda düşünceli olan?