2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ay gerçekten yıldım artık gece kesintisiz uyumak değil derdim 3 4 saat uyusa ona da razıyım. Aç değiller bencede çünkü bir dakika emip tekrar uykuya geçiveriyor sıpa
Bende de aynı . Acıktığı için değil meme sevdalıları kendileri . İlk başta emmeyip mama yiyen arkadaşım bebekleri uyuyormuş . Memeye alışmadıklaru ı için

2 ana öğün yedircen ne yedircen sırasını filan verdi mi,? Bence ilk gün tek ürün yap.. mesela hem yoğurt hem patates verirsen alerji hangisinden anlamazsın.. sonra eklersin bir şey. Ben olsam öyle yapardım
Patates alerji yapmıyormuş bildiğim kadarıyla sırayla yoğurt patates havuç diye gidecektim 2 öğün yazmış herhangi bir meyve sebze belirtilmemiş mevsimine göe yedirmemiz gerekiyor tek tek gideyim alerji olmayanları karıştırırım artık

Ahahahah allah seni çocuğa yalan mı atıyorsun ben de günlük tutuyorum bu arada ama gerçekleri yazıyorum :) ileride kızımın nazenin adında arkadaşı olursa direk soracam annen kim diye

İlk gün tek ver. 2. Gün 2. Öğünde patates ekler sin mesela çünkü yoğurdu 3 kere tek yemiş olacak.. 3. Gün yoğurt patates tek yqda karışık filan 4 te havuç.. ay çok heycanlı biz ne zaman başlayacaz acaba

8.15ten beri uyutmaya çalışıyorum uyuyor ama beşikte çılgınlar gibi dans partisi var gözler kapalı qncak daldı çıktım odadan ama her an ağlayabilir bir sağ bir sol nedensse

Ahahahah allah seni çocuğa yalan mı atıyorsun ben de günlük tutuyorum bu arada ama gerçekleri yazıyorum :) ileride kızımın nazenin adında arkadaşı olursa direk soracam annen kim diye
Dişi 15 ocakta çıktı mesela onu doğru yazdım
Hayatı önce evde öğrensin bu devirde kimseye güvenilmez

Dişi 15 ocakta çıktı mesela onu doğru yazdım
Hayatı önce evde öğrensin bu devirde kimseye güvenilmez
Ahahah anana bile güvenme deriz artık ya böyle melek çocuğa böyle ana denk gelmesi senin kız yaramaz olsa kapı önüne koyar mıydın acaba

8.15ten beri uyutmaya çalışıyorum uyuyor ama beşikte çılgınlar gibi dans partisi var gözler kapalı qncak daldı çıktım odadan ama her an ağlayabilir bir sağ bir sol nedensse
Bizim beşik rahat değill herhalde gece olunca iğneler çıkıyor içinden sanırım kıpır kıpır.

4.ayımızda bizimde kilomuz 5300 dü ama bizim doğum kilomuz 2660 idi, mama destekli gidiyoruz ve dr a göre normal kilosu

Gece beslenmesini kesmek istiyornmusun canim

Bizim beşik rahat değill herhalde gece olunca iğneler çıkıyor içinden sanırım kıpır kıpır.
Bence deliksiz uyuyan bebe yoktur o saatlerde derin uykuya geçmiyorlar en azından benimki öyle, ben uyuyacağım beşiğine koyuyorum yani gece 12 gibi o zaman çok derin uyumuş oluyor

Benim bebeğim 5 aylık 7 kilo alla alla neden kilo alımı böyle normal dedi doktoru sağlık ocağında ki hemşire ama ?
Sizin ki 9 kilo olunca , mama mı anne sütü mü ? Benimki anne sütü
Sorun bizde yaklasik 2 aydir sadece mama ile besleniyoruz ve kilosu olmasi gerekenden fazla malesef her ay 1 kilo kesin aliyor

Kızlar alakasız olabilir ama size danışmak istiyorum
Nevresim takımı alacağım internetten tiftikleniyor ikidir.

Böyle kaliteli pamuklu varsa link verir mısınız alıp memnun kaldığınız var mı ?

Benim kızımda 2. Ay kontrolünde az kilo almıştı ilk ay 1200 gram almış, 2. Ay sadece 500gram almıştı. Doktorumuz bana bazı şeyler önerdi. Önerdiklerini yaptığımda 1 haftada 350 gram aldı. Sonradan toparladık. Bu arada kızım 27 eylül doğumlu ve 3230 doğmuştu. Geçen hafta kontrolde 6600 çıktı kilosu.

Doktorun önerdikleri: (şeker hastalığınız yoksa)
-günde 100 gram tahin helvası
-günde 1 litre süt yada süt ürünü( yoğurt kefir muhallebi vs)
-günde 2 kere 1 fincan ılıtılmış pekmez için 1 tatlı kaşığı instant kuru maya çözdürülüp içilecek

Ben bunlara bi 10 gün devam ettim ama çok faydasını gördüm. Bu arada dut kurusu çayı ve kuru börülce salatasıda tükettim bol su içtim. Kilo alımımız şimdi iyi bence en azından birkaç tanesini deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…