2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255

Dün %29 indirimdeydi ben de o zaman aldım diğer modeli keşke dün baksaydın takip et belki yine vardır ebebek'te indirim Attım bak linki kivininki de güzel bu benim ben miyim zehmi Ne Kızların hepsi aldı ya onu aldım O yüzden ama kivi de aklım ya o da güzeldi Hatta onda 6 tane kademe var yukarıdan aşağı bu bizim aldığımızda 3 tane var kivi ile hiçbir yerde görmediğim için riske atamadım ama yorumları çok iyi
Attığın modeli gördüm 5 bin küsurdu ama o kadar para vermem sanırım ( araştırmayı eşim yapsa verirdi 😂) , senin aldığın modeli de biliyorum inceledim oda çok güzel ama kiwi daha fonksiyonel çok beğendim, sağlammışta ikisi arasındayım bakalım
Bende kiwi var canım. Ben sağlamlığından memnunum baya güvenilir. Kademeleri her şeyi de iyi ama dönmüyor bu😂
Arkadaşımda kiwi tavsiye etti baktım cidden güzel ve çok fonksiyonlu, amann dönmese de olur ahhaja

Kendimi uyanıyor bizimde düzen baya kaydıda akşamları 11 leri buluyo uyuması
Daha önceki haftlarda 1.30 bile oldu uyku gerilemesinden
Sabahta tabi daha geç uyanmaya başladı 9 lara yaklştı uyanma bende 9.30 lara çekeyim istiyorum
3 4 gündür 3 uykuya geçtim her zaman olmasada 1 uykusu 1.5 saat olmaya başladı normalde asla uzun uyumuyodu 1.5 saat olunca ben uyandırıyorum hatta bıraksm 2 saate gitcek
Ama yeni düzen tabi saatler oturmadı akşma yatış kalkış netlik yok sabahları saat kurup uyandırcam olmadı bende
8 civarı bu ara canım

Attığın modeli gördüm 5 bin küsurdu ama o kadar para vermem sanırım ( araştırmayı eşim yapsa verirdi 😂) , senin aldığın modeli de biliyorum inceledim oda çok güzel ama kiwi daha fonksiyonel çok beğendim, sağlammışta ikisi arasındayım bakalım

Arkadaşımda kiwi tavsiye etti baktım cidden güzel ve çok fonksiyonlu, amann dönmese de olur ahhaja
Ya ben kiwi alacak gibiydim bunun ayakları daha dar gibi geldi nedense son anda bunu qldık dün indirim varken.. diğer model de dün 4 binlere düştü galiba. Bunu taşıdım da odadan odaya benek üstündeyken sevdim ya.. kiwi de iyi ama öyle yorumlarda

Kendimi uyanıyor bizimde düzen baya kaydıda akşamları 11 leri buluyo uyuması
Daha önceki haftlarda 1.30 bile oldu uyku gerilemesinden
Sabahta tabi daha geç uyanmaya başladı 9 lara yaklştı uyanma bende 9.30 lara çekeyim istiyorum
3 4 gündür 3 uykuya geçtim her zaman olmasada 1 uykusu 1.5 saat olmaya başladı normalde asla uzun uyumuyodu 1.5 saat olunca ben uyandırıyorum hatta bıraksm 2 saate gitcek
Ama yeni düzen tabi saatler oturmadı akşma yatış kalkış netlik yok sabahları saat kurup uyandırcam olmadı bende
Daha geç mi uyansın istiyorsun? O zaman gece de daha geç uyur.. bizim 4. Ay uyku gerilemesi bitince biraz düzeldi şükür geçen haftadan beri uğraşıyorum baya iyilelş.. akşam genelde 9 9.30da odaya gidiyorum haIrlık filan 22 civarı uyuyor genelde 22.30 .. tam dalması yani.. sonrs sabah 7 de de kalktı 1 kere bugün 9 30.da kalktı.. ama onun dışında çoğunda 7 45 8.15 arası birazda ben emzik verip kendim azcık daha uyuyayım diye oyalıyorum 🤣🤣 gündüz valla10 gündür 3 uykuya düştü gibi çok nadir 4 uyku yaptı. Ve 40 dakika genelde uykular bazen 1 uykuyu uzun yapıyor. (Umarım şuanki uzun uykudur) uykular arası 2 saat... qma son uyku öncesi 3 saat filan tutuyorum ki gece uykusuna geçsin 🤣🤣 yeni düzenimiz böyle 1 haftadır

Bence gayet iyi cnm
9 lara kalmadan uyansın istiyorum ya 8 i gçmesin yani yoksa akşam uykusu sarkıyo ve uyanış 6.30 7 oluyo o zmanda yatma durumu baya gecikiyor
Bugün 5 te uyandı az evel yani birdaha uyutmucam bakalım 8 gbi fln uyutabilirsem başta yatıyoda bizimki 1 saat sonra uyanıyo tekrar uykuya dönmeyebiliyo hemen akşam erken yatınca
Daha geç mi uyansın istiyorsun? O zaman gece de daha geç uyur.. bizim 4. Ay uyku gerilemesi bitince biraz düzeldi şükür geçen haftadan beri uğraşıyorum baya iyilelş.. akşam genelde 9 9.30da odaya gidiyorum haIrlık filan 22 civarı uyuyor genelde 22.30 .. tam dalması yani.. sonrs sabah 7 de de kalktı 1 kere bugün 9 30.da kalktı.. ama onun dışında çoğunda 7 45 8.15 arası birazda ben emzik verip kendim azcık daha uyuyayım diye oyalıyorum 🤣🤣 gündüz valla10 gündür 3 uykuya düştü gibi çok nadir 4 uyku yaptı. Ve 40 dakika genelde uykular bazen 1 uykuyu uzun yapıyor. (Umarım şuanki uzun uykudur) uykular arası 2 saat... qma son uyku öncesi 3 saat filan tutuyorum ki gece uykusuna geçsin 🤣🤣 yeni düzenimiz böyle 1 haftadır

Bence gayet iyi cnm
9 lara kalmadan uyansın istiyorum ya 8 i gçmesin yani yoksa akşam uykusu sarkıyo ve uyanış 6.30 7 oluyo o zmanda yatma durumu baya gecikiyor
Bugün 5 te uyandı az evel yani birdaha uyutmucam bakalım 8 gbi fln uyutabilirsem başta yatıyoda bizimki 1 saat sonra uyanıyo tekrar uykuya dönmeyebiliyo hemen akşam erken yatınca
Şimdilik iyi şükür. Gece uykusuna dalması zorluyor biraz. Ve gündüz uykuları kısa.. zamanla olacak inş yılmak yok

Egzersizler ne alemde, ayaklar ağıza mı kankalar :emir_bebek:
IMG_20240205_173414.jpg

Benim çok nadir Ara ara oluyor o da gözükmüyor Yani eşim yok Nerede var sen görüyorsun falan diyor Hatta bana böyle şey saçları dibe yapışmış gibi ya ben oradan anlıyorum Konak olduğunu Yoksa böyle kabuk kabuk gözüken bir şey yok yani hatta Eşim hala iddia ediyor olmadığını ama var yani tarak da almadık Biz iç ya Hep ben hafif oluyordu banyo yaptırmadan zeytinyağı sürüyordum çıkıyordu Ama bu sefer iki kere banyo yaptırdık hala geçmedi galiba tarak almak zorundayız
Ben hindistan cevizi yağı kullandım. Bizde doğduğundan beri konak vardı. Tam geçti derken her seferinde tekrarladı. En son zeytinyağından vazgeçtim ve hindistan cevizi yağı kullandım. Yarım saat bekledim. Banyodada heaven on earth markasının konak karşıtı köpük şampuanını kullanıyorum. Artık hiç yok konak. Aylardır ne çektim be. Bence bide hindistan cevizi yağı dene. O dediğim şampuanada bakabilirsin. Ben çok memnun kaldım

İşteee beklediğim yorum. 5. Aya girince cidden düzelicek miyizzz? Gece kaç kere uyanıyor? Bizim en uzun gece uykumuz 1.5 saat en kısa gece uykumuz 20dk. En uzun gündüz uykumuz ise 40dk 🥴😔
Egzersizler ne alemde, ayaklar ağıza mı kankalar :emir_bebek:
Eki Görüntüle 3382247
Allahımmmm ben onun bezelye parmaklarını yerimm maşallah 🧿

Kızlar ya aklıma ne geldi 🤣 aramızda kararlı kişilerde vardı ama Melikeben Melikeben nazenin ismi konusunda çok kararsızdı. Aynı şekilde dikloron dikloron alparslan için öyleydi. NewMamaa NewMamaa simay isminde aşırı netti. Ben 2 tane isim kitabı hatim ettikten sonra 6.5 aylık hamileyken İlay ismine karar vermiştim. Hatta yeni isim arayanlara da önermiştik 🤣 ama en farklı hikaye nüfus memuru önünde İlay ismine karar veren Salon Kadini Salon Kadini Ydı 🤣🤣🤣

Ne günlerdi bee. Hiçbirinizi tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum 🩷🌸

Kızlar ya aklıma ne geldi 🤣 aramızda kararlı kişilerde vardı ama Melikeben Melikeben nazenin ismi konusunda çok kararsızdı. Aynı şekilde dikloron dikloron alparslan için öyleydi. NewMamaa NewMamaa simay isminde aşırı netti. Ben 2 tane isim kitabı hatim ettikten sonra 6.5 aylık hamileyken İlay ismine karar vermiştim. Hatta yeni isim arayanlara da önermiştik 🤣 ama en farklı hikaye nüfus memuru önünde İlay ismine karar veren Salon Kadini Salon Kadini Ydı 🤣🤣🤣

Ay evet ya şimdi hala bayılmıyorum adına aslında ama kızımı çok sevdiğim için sepet bile olsa adı seve seve söylerim 😂😂😂
Ben de sizi çok seviyorum burası bana hep çok iyi geldi kızlar 💕💕

Kizlar kizim bugun tam 5 aylik oldu. Kontrolden çıktık.
Kilosu 9 kg
Boy 64 cm opmua
Bugun ek gidaya basliyoruz yeni maceralara ilk adim 😁😁😍
Benim bebeğim 5 aylık 7 kilo alla alla 😏 neden kilo alımı böyle normal dedi doktoru sağlık ocağında ki hemşire ama ?
Sizin ki 9 kilo olunca , mama mı anne sütü mü ? Benimki anne sütü 😏

Yaa canımsın ne de güzel aklında kalmış 😍 Alparslan göktürk yıldırım dan sadece Alparslan a düştüğümüz için mutluyum ajajaja
Vee bir gün kızım olursa İlay hit listemin ilk 3 ünde olacak, çok güzel bi isim 😍🥰🫠

Benim bebeğim 5 aylık 7 kilo alla alla 😏 neden kilo alımı böyle normal dedi doktoru sağlık ocağında ki hemşire ama ?
5.5 aylık olacaz nerdeyse ve 7 kilo değiliz hala ama sizin kilonuz gayet iyi her bebek bir değil, çocuk doktorları o kadar prematüre ve zayıf bebek görmüşlerki bizim bu kiloları çok normal karşılıyorlar, sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil 🫶🏻

Benim kız 5 buçuk kilo 5 aylık🥲 ek gıdaya erken başlattı doktor o yüzden . Değerleri vs temiz çıktı ama kilo almamıştı anne sütü

X