- 29 Nisan 2021
- 4.628
- 7.005
Attığın modeli gördüm 5 bin küsurdu ama o kadar para vermem sanırım ( araştırmayı eşim yapsa verirdi ) , senin aldığın modeli de biliyorum inceledim oda çok güzel ama kiwi daha fonksiyonel çok beğendim, sağlammışta ikisi arasındayım bakalımJoie Mimzy Spin 3 in 1 Mama Sandalyesi - ebebek
Joie Mimzy Spin 3 in 1 Mama Sandalyesi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Dün %29 indirimdeydi ben de o zaman aldım diğer modeli keşke dün baksaydın takip et belki yine vardır ebebek'te indirim Attım bak linki kivininki de güzel bu benim ben miyim zehmi Ne Kızların hepsi aldı ya onu aldım O yüzden ama kivi de aklım ya o da güzeldi Hatta onda 6 tane kademe var yukarıdan aşağı bu bizim aldığımızda 3 tane var kivi ile hiçbir yerde görmediğim için riske atamadım ama yorumları çok iyi
Arkadaşımda kiwi tavsiye etti baktım cidden güzel ve çok fonksiyonlu, amann dönmese de olur ahhajaBende kiwi var canım. Ben sağlamlığından memnunum baya güvenilir. Kademeleri her şeyi de iyi ama dönmüyor bu