Benim kız da 2haftalıkkensadece beni boydan boya ıslatmıştı sağ olsunAyyyy şu an altını açmıştım yatakta en altta alt açma bezi var üstünde eski bezi duruyor Hala üstünü açtım sadece altında duruyor oradan çiş yaptı Benim ayağım çorabım yatak çarşaf onun çorapları her yerde iş oldu bacağıma bir sıcaklık gelince hissettim tam size cevap yazıyordum ya gruba bakacağım derken çocuğa işettirdik
Kız durun önce bir havuçlu patates yesin Hemen bisküvilere mi geçeceğiz yavaş olun acele etmeyin Sakin olun çocuklarımız daha küçüklerEki Görüntüle 3381982 Eki Görüntüle 3381982 Kızlar bunlardan kullanan oldu mu daha önce bebişler sevmiş . Bir de hünnapkeciboynuzlu bebe bisküvisi aldım sitede 150 tl ama bimde aynısı 50 tl haberiniz olsun
Aynen canım evde ne bulsam bende giydiriyorum ,Zıpzıp aldık. Ben yemek yaparken biraz oyalanıyor
2 çocuk demesen tam beni anlatıyordu
Yelek nasıl denk gelmiş öyle canımgiydirmem giydirmem dedim mecbur giyiliyor. Teyze gibi geziyor evin içinde
Hee benim ki bu çikonun olanAy yok ben bunu demedim ya Birazdan bakacağım şimdi bulamadım da böyle kendi olduğu yerde etrafında dönüyordu araba koltukları gibi
Güzelmişş. Ama ben gün içinde vermiyorum :)dışarda da qskı askı yapmıştı hamileyken ona takıyorume&f Store Emzik Tutucu Mama ÃnlüÄü - Fil Desenli %100 Pamuk KumaÅ Fiyatı, Yorumları - Trendyol
e&f Store Emzik Tutucu Mama ÃnlüÄü - Fil Desenli %100 Pamuk KumaÅ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar ben bundan aldım. Emzik kaybolmuyor gün içerisinde arama durumu için
Hep koyu kahverengi oluyor hiç mavi olmadı bizdeGoon kullananlara sorum çiş yapınca renk göstergesi ne renk oluyor bazen mavi oluyor bazen koyu kahverengi gibi bir şey oluyor benimkinde anlamadım yani bunun bir kalıbı yok mu ya da çişin içeriğine göre mi değişiyor
Paketten pakete fark var bence. Bir ara bakar mısın pakete üstüne üretim tarihi falan kaç yazıyor Ben de Bizimkine bakacağım Acaba yeni üretimlerde değiştirip mavi mi yaptılar Eskiden kahverengiydi benimdi artık bu yeni paket maviHep koyu kahverengi oluyor hiç mavi olmadı bizde
Link at asko bende alacağım yakında, kiwi nin modelini de beğendim bayağı fonksiyonluAy yok ben bunu demedim ya Birazdan bakacağım şimdi bulamadım da böyle kendi olduğu yerde etrafında dönüyordu araba koltukları gibi
Bizimde doğduğundan beri hafif derecede vardı hatta kaşında da vardı o kendiliğinden geçti, bu ara saçında çok çoğaldı görüntüsü beni çok rahatsız ediyor, banyodan yarım saat önce bebe yağı sürdüm yumuşadı konak tarağıyla taradım bayağı bi çıktı, yumuşadığı için çok bastırmadım kendiliğinden tarağa geliyordu sonra yıkadık falan tertemiz oldu hatta bi köşeyi hiç taramamışım sadece orda var az bişeyKızlar ya benim çocuğumun saçında galiba Konak var Hiç olmazdı ama bu ara var Yani geçen bir zeytinyağı sürüp yıkadık hala var tarak da yok bende kullanmalı mıyım ama böyle hani beyaz kabuk kabuk olur ya bazı bebeklerde öyle yok Sadece ben diplerine bakınca saçları havaya kalkmıyor yapışmış oluyor oradan anlıyorum
Olabilir canım ben bayağı önceden almıştım hala açılmamıç 2 paket 4 no var, bakarım üretim tarihine dePaketten pakete fark var bence. Bir ara bakar mısın pakete üstüne üretim tarihi falan kaç yazıyor Ben de Bizimkine bakacağım Acaba yeni üretimlerde değiştirip mavi mi yaptılar Eskiden kahverengiydi benimdi artık bu yeni paket mavi
Ben gün içersinde de veriyorum mecbur durmuyor .. belki birinin işine yarar ne bileyimGüzelmişş. Ama ben gün içinde vermiyorum :)dışarda da qskı askı yapmıştı hamileyken ona takıyorum
Benim çok nadir Ara ara oluyor o da gözükmüyor Yani eşim yok Nerede var sen görüyorsun falan diyor Hatta bana böyle şey saçları dibe yapışmış gibi ya ben oradan anlıyorum Konak olduğunu Yoksa böyle kabuk kabuk gözüken bir şey yok yani hatta Eşim hala iddia ediyor olmadığını ama var yani tarak da almadık Biz iç ya Hep ben hafif oluyordu banyo yaptırmadan zeytinyağı sürüyordum çıkıyordu Ama bu sefer iki kere banyo yaptırdık hala geçmedi galiba tarak almak zorundayızBizimde doğduğundan beri hafif derecede vardı hatta kaşında da vardı o kendiliğinden geçti, bu ara saçında çok çoğaldı görüntüsü beni çok rahatsız ediyor, banyodan yarım saat önce bebe yağı sürdüm yumuşadı konak tarağıyla taradım bayağı bi çıktı, yumuşadığı için çok bastırmadım kendiliğinden tarağa geliyordu sonra yıkadık falan tertemiz oldu hatta bi köşeyi hiç taramamışım sadece orda var az bişey
Link at asko bende alacağım yakında, kiwi nin modelini de beğendim bayağı fonksiyonlu
Yarar yarar işe yarayan bir şey bunu çok kullanan var zaten de ben birazcık emzik kıskandığım için öyle bir sorun var ilk günden beri vermek istemiyordum ama güzel kullanışlı bir şey yani dışarıda da kullanılabilirBen gün içersinde de veriyorum mecbur durmuyor .. belki birinin işine yarar ne bileyim
Bende kiwi var canım. Ben sağlamlığından memnunum baya güvenilir. Kademeleri her şeyi de iyi ama dönmüyor buLink at asko bende alacağım yakında, kiwi nin modelini de beğendim bayağı fonksiyonlu
Yap sürmeye devam et banyo öncesi azsa kendiliğinden geçebilir olmadı tarak alırsınBenim çok nadir Ara ara oluyor o da gözükmüyor Yani eşim yok Nerede var sen görüyorsun falan diyor Hatta bana böyle şey saçları dibe yapışmış gibi ya ben oradan anlıyorum Konak olduğunu Yoksa böyle kabuk kabuk gözüken bir şey yok yani hatta Eşim hala iddia ediyor olmadığını ama var yani tarak da almadık Biz iç ya Hep ben hafif oluyordu banyo yaptırmadan zeytinyağı sürüyordum çıkıyordu Ama bu sefer iki kere banyo yaptırdık hala geçmedi galiba tarak almak zorundayız