2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Benim kız da 2haftalıkkensadece beni boydan boya ıslatmıştı sağ olsun

Dediğim mama sandalyesi bu resimden belli ol uyor da ben ebebektw gördüm. Bebeğin oturuduğup yer ayakları oynamadan 360 derece dönüyor. Daha pahalı bir şey alabilcek olsam bunu alırdım

Eklentiler

• Screenshot_20240205-151437_ebebek.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 25
Güzelmişş. Ama ben gün içinde vermiyorum :)dışarda da qskı askı yapmıştı hamileyken ona takıyorum

Kızlar ya benim çocuğumun saçında galiba Konak var Hiç olmazdı ama bu ara var Yani geçen bir zeytinyağı sürüp yıkadık hala var tarak da yok bende kullanmalı mıyım ama böyle hani beyaz kabuk kabuk olur ya bazı bebeklerde öyle yok Sadece ben diplerine bakınca saçları havaya kalkmıyor yapışmış oluyor oradan anlıyorum

Hep koyu kahverengi oluyor hiç mavi olmadı bizde

Hep koyu kahverengi oluyor hiç mavi olmadı bizde
Paketten pakete fark var bence. Bir ara bakar mısın pakete üstüne üretim tarihi falan kaç yazıyor Ben de Bizimkine bakacağım Acaba yeni üretimlerde değiştirip mavi mi yaptılar Eskiden kahverengiydi benimdi artık bu yeni paket mavi

Bizimde doğduğundan beri hafif derecede vardı hatta kaşında da vardı o kendiliğinden geçti, bu ara saçında çok çoğaldı görüntüsü beni çok rahatsız ediyor, banyodan yarım saat önce bebe yağı sürdüm yumuşadı konak tarağıyla taradım bayağı bi çıktı, yumuşadığı için çok bastırmadım kendiliğinden tarağa geliyordu sonra yıkadık falan tertemiz oldu hatta bi köşeyi hiç taramamışım sadece orda var az bişey

Olabilir canım ben bayağı önceden almıştım hala açılmamıç 2 paket 4 no var, bakarım üretim tarihine de

Benim çok nadir Ara ara oluyor o da gözükmüyor Yani eşim yok Nerede var sen görüyorsun falan diyor Hatta bana böyle şey saçları dibe yapışmış gibi ya ben oradan anlıyorum Konak olduğunu Yoksa böyle kabuk kabuk gözüken bir şey yok yani hatta Eşim hala iddia ediyor olmadığını ama var yani tarak da almadık Biz iç ya Hep ben hafif oluyordu banyo yaptırmadan zeytinyağı sürüyordum çıkıyordu Ama bu sefer iki kere banyo yaptırdık hala geçmedi galiba tarak almak zorundayız

Link at asko bende alacağım yakında, kiwi nin modelini de beğendim bayağı fonksiyonlu

Dün %29 indirimdeydi ben de o zaman aldım diğer modeli keşke dün baksaydın takip et belki yine vardır ebebek'te indirim Attım bak linki kivininki de güzel bu benim ben miyim zehmi Ne Kızların hepsi aldı ya onu aldım O yüzden ama kivi de aklım ya o da güzeldi Hatta onda 6 tane kademe var yukarıdan aşağı bu bizim aldığımızda 3 tane var kivi ile hiçbir yerde görmediğim için riske atamadım ama yorumları çok iyi

Ben gün içersinde de veriyorum mecbur durmuyor .. belki birinin işine yarar ne bileyim
Yarar yarar işe yarayan bir şey bunu çok kullanan var zaten de ben birazcık emzik kıskandığım için öyle bir sorun var ilk günden beri vermek istemiyordum ama güzel kullanışlı bir şey yani dışarıda da kullanılabilir

Yap sürmeye devam et banyo öncesi azsa kendiliğinden geçebilir olmadı tarak alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…