2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ben de artık acaba bir şey mi oldu kafasındayım. Umarım iyilerdir ama buradan sıkılsa ara ara yine girerdi birden gitti. Kızının baş ölçülerini takip ediyordu en son.
Ya sıkılırsa bunu alsa bize de bir açıklama yapıp giderdi diye düşünüyorum hani kızlar artık girmeyeceğim Burası beni yoruyor falan bir şey derdi yani İnşallah kötü bir şey yoktur ya yani Birden çıkması bana çok iyi bir ihtimal gibi gelmiyor Bilemiyorum

Goon kullananlara sorum çiş yapınca renk göstergesi ne renk oluyor bazen mavi oluyor bazen koyu kahverengi gibi bir şey oluyor benimkinde anlamadım yani bunun bir kalıbı yok mu ya da çişin içeriğine göre mi değişiyor

Ya bana kafayı yedirecek bu kız gerçekten
Maşallah Allahım bu saçlar ne koyabilirsem ben de kızımın saçlarını koyayım

Ben de bilmiyorum. Umarım iyidir ve yakın zamanda haber verir.

Rahatladsın da koksun yavrucak spiral kayan çok duydum ya bi de acıtıyor mu takarken acaba
Derin nefes alıp verdim kendimi kasmadım acımadı hiç.bu sırada zaten muhabbet ediyorduk nerelisin falan filan kayıp hamile olanlar ben de duydum bu yüzden geri çekilme oluyor biri 2yaş2 aylık, diğeri 4 aylık olunca çift önlem gerekiyor
Kızlar @Salon Kadini 'nı yöneticiye sordum kendi kendine iptal etmiş üyeliğini ceza filan değilmiş. Ne oldu acaba ya? Bana sıkıntılı bir durum varmış gibi geliyor inşallah yoktur
Hiçbir fikrim yok ama sanki eşi kapattırmış gibi geliyor
Çok dolu olunca koyu kahve gibi oluyor.az yapınca mavi gibi sanki

Bu arada ben öğlenleri su vermeye başladım. Kendim çok su içmediğimden sanırım bebeğimin dudakları kurumaya başladı.8 10 çay kaşığı veriyorum ne kadar içebilirse..hazır sulardan da mikrop kapabileceğini duydum o yüzden kaynatıp soğutuyorum.kaynatınca da minerallari ölüyor diyorlar 1 yaş sonrası hazır su veririm.

41 kere maşallah bu güzelliğe
6aydan önce toka aksesuarları kullanımı uygun bulamıyorlar melike bende bağlasam sıkıntı olurmu acaba 5 aylığız
Ben gerçekten saçı gözüne giriyor diye mecbur takıyorum bandana falan yasak. Hafif bağladım uyurken çıkartıyorum ama sen bilirsin tabi. Süs içinse birkaç saat takmaktan zarar gelmez gibi

Kızlar bu arada mama sandalyesi henüz almayan ama iyi bir şey alacak olanlar joie.de bir model kendi etrafında 360 derece dönüyordu hoşuma gitti bilginiz olsun bir bakın :) kullanışlı olabilir
Ben bunu aldım epey kullanışlı Gibi ama garajda şuan daha evde denemedim. 10 gün sonra çıkarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…