Bu yanı Chicco Polly 2 Start Mama Sandalyesi - ebebekKızlar bu arada mama sandalyesi henüz almayan ama iyi bir şey alacak olanlar joie.de bir model kendi etrafında 360 derece dönüyordu hoşuma gitti bilginiz olsun bir bakın :) kullanışlı olabilir
Aynı yelek ve bandananin bizde de olmasıMaşallah Allahım bu saçlar nekoyabilirsem ben de kızımın saçlarını koyayım
Eki Görüntüle 3381962
Ben de bilmiyorum. Umarım iyidir ve yakın zamanda haber verir.
Ay evet açılmıyormuş Og natural hurma ezmesi ve yulaf unuSayfa açılmıyor canım
Yaaa maşallahhhYa bana kafayı yedirecek bu kız gerçekten
Bende hep koyu kahve oluyor maviyi hiç görmedimGoon kullananlara sorum çiş yapınca renk göstergesi ne renk oluyor bazen mavi oluyor bazen koyu kahverengi gibi bir şey oluyor benimkinde anlamadım yani bunun bir kalıbı yok mu ya da çişin içeriğine göre mi değişiyor
Yaaa bu hanımefendide tam sarı papatyaymış maşallahMaşallah Allahım bu saçlar nekoyabilirsem ben de kızımın saçlarını koyayım
Eki Görüntüle 3381962
Ben de bilmiyorum. Umarım iyidir ve yakın zamanda haber verir.
Kuzum yanlış yönlendirmek istemem ama hünnap bir ara kaldırılmıştı piyasadan sanırım pekmezlerinden dolayı. Gıda dedektifi diye bir sayfa vardı markaları araştıran onla davalık olmuştu. Sen detaylı araştır istersen.Eki Görüntüle 3381982 Eki Görüntüle 3381982 Kızlar bunlardan kullanan oldu mu daha önce bebişler sevmiş . Bir de hünnapkeciboynuzlu bebe bisküvisi aldım sitede 150 tl ama bimde aynısı 50 tl haberiniz olsun
Kaç aylık canımBu arada ben öğlenleri su vermeye başladım. Kendim çok su içmediğimden sanırım bebeğimin dudakları kurumaya başladı.8 10 çay kaşığı veriyorum ne kadar içebilirse..hazır sulardan da mikrop kapabileceğini duydum o yüzden kaynatıp soğutuyorum.kaynatınca da minerallari ölüyor diyorlar 1 yaş sonrası hazır su veririm.
Bende bundan var arkadaşım verdi
Evet pekmezi için mahkeme olayı olmuştu biliyorum onuKuzum yanlış yönlendirmek istemem ama hünnap bir ara kaldırılmıştı piyasadan sanırım pekmezlerinden dolayı. Gıda dedektifi diye bir sayfa vardı markaları araştıran onla davalık olmuştu. Sen detaylı araştır istersen.
Zıpzıp aldık. Ben yemek yaparken biraz oyalanıyorYürütece başlamış mı süslü hanım
2 çocuk demesen tam beni anlatıyordu2 çocuklu bir arkadaşerkek
Yelek nasıl denk gelmiş öyle canımAynı yelek ve bandananin bizde de olması
Bimdevarsa alimAy evet açılmıyormuş Og natural hurma ezmesi ve yulaf unu
Uzun süre sonra süt sağdım.. artık kızım çok şükür 10 bucuk gibi uyumuş oluyorben ve kızlar bir boş kalabildik ben de sağayım dedim. Artık böyle uyursa sağacağın inş. Kenarda dursun nolur nolmaz insanlık hali en kötü yoğurt yaparız
Ha evet çok dolu az doluya göre değişiyor olabilir belki Doğru dedin ya da paketten göre de değişebilir şu anki pakette hep mavi oluyor sanki sabah yine hatırlamıyorum ama bu açtığım paket hep mavi çıktı sanki.. yarın sabah ilk beze dikkat edeceğim..Derin nefes alıp verdim kendimi kasmadım acımadı hiç.bu sırada zaten muhabbet ediyorduk nerelisin falan filankayıp hamile olanlar ben de duydum bu yüzden geri çekilme oluyor biri 2yaş2 aylık, diğeri 4 aylık olunca çift önlem gerekiyor
Hiçbir fikrim yok ama sanki eşi kapattırmış gibi geliyor
Çok dolu olunca koyu kahve gibi oluyor.az yapınca mavi gibi sanki
4.ay uyku gerilemesinde saat başı kalkıyordu onu atlattık şimdi 5.ayda 2saatte bi kalkıyor . Bende fenayım merak etme tek değilsin . Senin ki de emiyor sanırım aç oldukları için değil meme istedikleri için kalkıyorlar bende anlamıyorum . Bütün gün Leyla Leyla geziyoruz işteKızlar benim oğlum doğduğundan beri 2 saatte bir kalkıyor. Bu ayda saat başı yarım saatte bir kalkıyor böyle olunca ben çok uykusuz kalıyorum. Grupta bebeği böyle olanlar var sanırım ne yapmayı düşünüyorsunuz bu hep böyle gitmeyecek değil mi?
İyi yapmışsın ya benim de aklım onda kaldı çok güzel olur hoşuma gitti Güle güle kullan canımBen bunu aldım epey kullanışlı Gibi ama garajda şuan daha evde denemedim. 10 gün sonra çıkarıcam
Ay yok ben bunu demedim ya Birazdan bakacağım şimdi bulamadım da böyle kendi olduğu yerde etrafında dönüyordu araba koltukları gibi
Onlar yok malesefBimdevarsa alim
8 civarı bu ara canımSabah kaçta uyanıyor cnm