2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Ya bana kafayı yedirecek bu kız gerçekten
Yaaa maşallahhh
Bende hep koyu kahve oluyor maviyi hiç görmedim
Maşallah Allahım bu saçlar ne koyabilirsem ben de kızımın saçlarını koyayım
Eki Görüntüle 3381962

Ben de bilmiyorum. Umarım iyidir ve yakın zamanda haber verir.
Yaaa bu hanımefendide tam sarı papatyaymış maşallah

Kuzum yanlış yönlendirmek istemem ama hünnap bir ara kaldırılmıştı piyasadan sanırım pekmezlerinden dolayı. Gıda dedektifi diye bir sayfa vardı markaları araştıran onla davalık olmuştu. Sen detaylı araştır istersen.

Kaç aylık canım

Evet pekmezi için mahkeme olayı olmuştu biliyorum onu

Sabah kaçta uyanıyor cnm

Ha evet çok dolu az doluya göre değişiyor olabilir belki Doğru dedin ya da paketten göre de değişebilir şu anki pakette hep mavi oluyor sanki sabah yine hatırlamıyorum ama bu açtığım paket hep mavi çıktı sanki.. yarın sabah ilk beze dikkat edeceğim..
Bence de eşi filan kapattırmış olabilir ya da biri fark etmiş olup bir sıkıntı çıkmış olabilir pat diye çıkması Garip yani

Kızlar benim oğlum doğduğundan beri 2 saatte bir kalkıyor. Bu ayda saat başı yarım saatte bir kalkıyor böyle olunca ben çok uykusuz kalıyorum. Grupta bebeği böyle olanlar var sanırım ne yapmayı düşünüyorsunuz bu hep böyle gitmeyecek değil mi?

Ayyyy şu an altını açmıştım yatakta en altta alt açma bezi var üstünde eski bezi duruyor Hala üstünü açtım sadece altında duruyor oradan çiş yaptı Benim ayağım çorabım yatak çarşaf onun çorapları her yerde iş oldu bacağıma bir sıcaklık gelince hissettim tam size cevap yazıyordum ya gruba bakacağım derken çocuğa işettirdik

4.ay uyku gerilemesinde saat başı kalkıyordu onu atlattık şimdi 5.ayda 2saatte bi kalkıyor . Bende fenayım merak etme tek değilsin . Senin ki de emiyor sanırım aç oldukları için değil meme istedikleri için kalkıyorlar bende anlamıyorum . Bütün gün Leyla Leyla geziyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…