2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Uykudan uyanırken ya da tekrar dalmaya çalışırken yapıyor genelde. 1 aydır falan yapıyor 5. Ayın dolmasına 8 gün kaldı. Uyanıkken yapmıyor.

Uykudan uyanırken ya da tekrar dalmaya çalışırken yapıyor genelde. 1 aydır falan yapıyor 5. Ayın dolmasına 8 gün kaldı. Uyanıkken yapmıyor.
Bilmiyorum bu çıktı bizimde . Oynuyo beni görüyor gülüyo başını sallıyor . Babasını görüyor sallıyo . Mama yiyecek sallıyo .. yeni başladı . Endişe etmeliyim bilmiyorum

Kızlar ek gıda tadımlarına başlayan varmı ben yoğurt veriyorum bi tatlı kaşığı alışsın diye bu ay minik minik tadım yapayım diyorum doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi 5 bitiminde kimisi 6 bitiminde başlanmalı diyo
Kimiside 6 dan sonra zor oluyor diyo
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz

Bu bebelerin her şeyi yeme isteği ne olacak:) umarım ek gıdada da aynı performansı gösterir
Aynını yazacaktım bugün biliyor musun, özellikle bugün arşa çıktı her şeyi alıp ağzına sokmak istiyor ve bugün kahvaltıda masada ilk defa her şeye dokunmak istedi ayy resmen 1 günde fazla büyüdü yaa

Bizim dr da 6.ayda dedi ama haftaya annemlere gideceğim memlekete bende orda ufaktan yoğurt tadımı yaptırmayı düşünüyorum 5 buçuk aylık olmuş olacak

Ben salatalık ve elma verdim bayılarak emdi Emdi diyorum çünkü meyve emzigin içine koydum tadını alsın diye tüm suyunu çekmiş posası kalmış

Doktorum kesinlikle başlatma dedi bana haftaya c.tesi 6 oluyoruz zaten bir hafta daha sıkıcaz dişimizi

Bizim doktor 5.5 aylıkken başlayın tadımlara dedi. Her doktorun görüşü başka

Kızlar benim lohusalık bitmedi yarım saattir ağlıyorum ya, kızımla babası oynuyordu, elinde çıngırak vardı. Oyundan alıp burnunu SF ile çektim, baya ağladı çırpındı. Burun temizleme işim bitti baktım çıngırak hala elinde sımsıkı. Ya bunu görmek beni çok üzdü kalbim sızladı. Anne olmayan anlamaz. Çırpınış, aglayis ama cingiragi sahipleniş

Bence de yavaştan minik minik tadım yaptırabiliriz ya, 6. Ay da tadımların miktarı artacak çünkü

Ayy öyle bi yazmışsınız ki okurken bende duygulandım kıyamam ya. Annelik hep bi vicdan muhasebesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…