Normal zamanda peki . Yoktu 5.ayda başladı ..Evet benimki uykudayken yapıyor bir sağa bir sola çeviriyor arka arkaya.
BilmiyorumUykudan uyanırken ya da tekrar dalmaya çalışırken yapıyor genelde. 1 aydır falan yapıyor 5. Ayın dolmasına 8 gün kaldı. Uyanıkken yapmıyor.
Belki heycanlanıyordur mama yiyeceği için filan :)Evet mesela kalkıyo duruyor gülüyoruz benimle konuşuyor fln sonra sağa sola çeviriyor arka arkaya bi süre duruyo . Akşam mama vereceğim o zamanda yapıyor …
Ay inşallah öyledir heyecan dan yapıyordurBelki heycanlanıyordur mama yiyeceği için filan :)
Evet bir aydır linada aynı şekilde özellikle uykuya dalmak için uykusu olunca yapıyorKızlar sizin bebeğiniz kafasını sağa sola sallıyor mu yattığı yerden 5 aylığız . Yeni çıktı bu da ..
Yok benim ki uykuya dalma konusunda değil gündüz yapıyorEvet bir aydır linada aynı şekilde özellikle uykuya dalmak için uykusu olunca yapıyor
Herkesinki yapıyormuş nerdeyse şimdi yapmayanlar düşünsünAy inşallah öyledir heyecan dan yapıyordur
Aynını yazacaktım bugün biliyor musun, özellikle bugün arşa çıktı her şeyi alıp ağzına sokmak istiyor ve bugün kahvaltıda masada ilk defa her şeye dokunmak istedi ayy resmen 1 günde fazla büyüdü yaaBu bebelerin her şeyi yeme isteği ne olacak:) umarım ek gıdada da aynı performansı gösterir
Bizim dr da 6.ayda dedi ama haftaya annemlere gideceğim memlekete bende orda ufaktan yoğurt tadımı yaptırmayı düşünüyorum 5 buçuk aylık olmuş olacakKızlar ek gıda tadımlarına başlayan varmı ben yoğurt veriyorum bi tatlı kaşığı alışsın diye bu ay minik minik tadım yapayım diyorum doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi 5 bitiminde kimisi 6 bitiminde başlanmalı diyo
Kimiside 6 dan sonra zor oluyor diyo
Sizlerin bu konudaki düşünceleri nelerdir
Keyifle yesinlerr inşallahBizim dr da 6.ayda dedi ama haftaya annemlere gideceğim memlekete bende orda ufaktan yoğurt tadımı yaptırmayı düşünüyorum 5 buçuk aylık olmuş olacak
Ben salatalık ve elma verdim bayılarak emdiKızlar ek gıda tadımlarına başlayan varmı ben yoğurt veriyorum bi tatlı kaşığı alışsın diye bu ay minik minik tadım yapayım diyorum doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi 5 bitiminde kimisi 6 bitiminde başlanmalı diyo
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
Doktorum kesinlikle başlatma dedi bana haftaya c.tesi 6 oluyoruz zaten bir hafta daha sıkıcaz dişimiziKızlar ek gıda tadımlarına başlayan varmı ben yoğurt veriyorum bi tatlı kaşığı alışsın diye bu ay minik minik tadım yapayım diyorum doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi 5 bitiminde kimisi 6 bitiminde başlanmalı diyo
Bizim doktor 5.5 aylıkken başlayın tadımlara dedi. Her doktorun görüşü başkaKızlar ek gıda tadımlarına başlayan varmı ben yoğurt veriyorum bi tatlı kaşığı alışsın diye bu ay minik minik tadım yapayım diyorum doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi 5 bitiminde kimisi 6 bitiminde başlanmalı diyo
Bence de yavaştan minik minik tadım yaptırabiliriz ya, 6. Ay da tadımların miktarı artacak çünküKızlar ek gıda tadımlarına başlayan varmı ben yoğurt veriyorum bi tatlı kaşığı alışsın diye bu ay minik minik tadım yapayım diyorum doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi 5 bitiminde kimisi 6 bitiminde başlanmalı diyo
Ayy öyle bi yazmışsınız ki okurken bende duygulandımKızlar benim lohusalık bitmediyarım saattir ağlıyorum ya, kızımla babası oynuyordu, elinde çıngırak vardı. Oyundan alıp burnunu SF ile çektim, baya ağladı çırpındı. Burun temizleme işim bitti baktım çıngırak hala elinde sımsıkı. Ya bunu görmek beni çok üzdü kalbim sızladı. Anne olmayan anlamaz. Çırpınış, aglayis ama cingiragi sahipleniş
Benim de gözümün önünden gitmiyor ya kurban olurum vereneBence de yavaştan minik minik tadım yaptırabiliriz ya, 6. Ay da tadımların miktarı artacak çünkü
Ayy öyle bi yazmışsınız ki okurken bende duygulandımkıyamam ya. Annelik hep bi vicdan muhasebesi
Ay öyleymiş evet yykuya dalarken değil ama normalde yapıyorHerkesinki yapıyormuş nerdeyse şimdi yapmayanlar düşünsün