- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
Ben büyük kızıma bebekken Bebelac Gold thickener kullanıyordum çok aspire oluyordu anne sütü veriyorsan kaşıkla yada mama ise biberon içinde veriliyor. Gaviscon infant vermiştik etki etmeyince onu önermişti doktoru, çocuk gastroenteroloji yakınlarda yok diye Kozyatağı acıbadem e gidip araç içinde tahlil için kaka nöbeti tutmuştuk tüm günBugün 5. Ay kontrolüne gittik. 15 gündür Süt ürünleri diyeti yapıyordum. Bir değişiklik olmadığı için diyeti açıyoruz ama kızımın gün içindeki huzursuzluğu ve sık kusması geçmediği için reflü olabilir dedi. Ben artık ne olabilir bilmiyorum, fikir de yürütemiyorum. İlaç olarak gaviscon verdi. Doktor da pek emin olamadı o yüzden ilaç konusunda şüphe ediyorum. Ne yapmalıyım sizce? @Melikeben melike rica etsem eşine sorabilir misin?
Fjfjf paniklettin bizi
Ben sizi denedim iyi takip ediyor musunuz diyeYani o nur yüzlü hanıma da guvenemiceksek yandık biz dicektim agshd
Canim bizim 5. Ay kontrolumuzde aynı soruyu sordum kızımın hala kusmasi devam ediyor dedim bize doğal bisey yazdı iyi geldi emzirdikten 5 dk sonra veriyorsun iyi geldi dene istersenBugün 5. Ay kontrolüne gittik. 15 gündür Süt ürünleri diyeti yapıyordum. Bir değişiklik olmadığı için diyeti açıyoruz ama kızımın gün içindeki huzursuzluğu ve sık kusması geçmediği için reflü olabilir dedi. Ben artık ne olabilir bilmiyorum, fikir de yürütemiyorum. İlaç olarak gaviscon verdi. Doktor da pek emin olamadı o yüzden ilaç konusunda şüphe ediyorum. Ne yapmalıyım sizce? @Melikeben melike rica etsem eşine sorabilir misin?
Termostat bizde var . Adam kombi den 65 dereceyi ayarladı . Ama termostat dan 22 derece .. sizde de öyle mi ? Bize 1600 tl geldi deGeçen ay 1 hafta evde yoktuk. 45te yaktık. bizde termostat var omu aldığımızdan beri fatura bariz düştü. Sizde yoksa tavsiye ederim bence faydalı
Ben dün oldum sanırım kahverengi akıntı geldi ama belirti yoktu . 5. Ayda olduk sanırım bakalımBelim feci ağrıyor karnım da ağrımaya başladı, adet mi geliyor
Biz de termostat kullanıyoruz, gerçekten tasarruflu oluyor. ( Tasarruflu hali 1700 TLTermostat bizde var . Adam kombi den 65 dereceyi ayarladı . Ama termostat dan 22 derece .. sizde de öyle mi ? Bize 1600 tl geldi de
Ya tamam bizde termostattan İstediğimiz dereceyi ayarlıyoruz ama sürekli 22 yetiyor ama ben anlamadım eşim termostat yokken daha az ödüyorduk dediBiz de termostat kullanıyoruz, gerçekten tasarruflu oluyor. ( Tasarruflu hali 1700 TL)
Biz manuel ayarlıyoruz istediğimiz dereceye. Sabah akşam ayarı da yapabiliyoruz. Sabah şöyle, akşam şöyle olsun diye.
Belki termostattan sonra havalar soğumuştur öyle denk gelmiştir. Bizim kombide değil ev O yüzden bilmiyorum ama babamlarda termostat ve kombi var Biz kızımla oradayken evi 24 derecede tutuyorduk bizim odamız soğuk orasını artsın diye termostatın olduğu o da 24 25 dereceydi Ona rağmen 1.500 geldiYa tamam bizde termostattan İstediğimiz dereceyi ayarlıyoruz ama sürekli 22 yetiyor ama ben anlamadım eşim termostat yokken daha az ödüyorduk dedi
Benim sorduğum kombi de ki dereceniz kaçta ?
Yok cnm benimki yapmıyor herhalde fark etmedim öyle bir şey. Yan dönüp yatıyor artııKızlar sizin bebeğiniz kafasını sağa sola sallıyor mu yattığı yerden 5 aylığız . Yeni çıktı bu da ..
Ona baksın eşim soruyumYa tamam bizde termostattan İstediğimiz dereceyi ayarlıyoruz ama sürekli 22 yetiyor ama ben anlamadım eşim termostat yokken daha az ödüyorduk dedi
Benim sorduğum kombi de ki dereceniz kaçta ?
4. Ay kontrolünde doktor dişlerin gelmesi yakındır dediDiş çıkarma emareleri mi bunlar diyecem de benimkinin doğduğundan beri çok hafif uykusu bende öyleyim eşim sana çekmiş diyor
Uyumayınca her yolu deniyoruz ama ben hala korkuyorum yanımda yatırmaya kiii yatacağı zamanları iple çekiyorum
Ben de dün regl oldumBen dün oldum sanırım kahverengi akıntı geldi ama belirti yoktu . 5. Ayda olduk sanırım bakalım
Aynen bizde de kombi 45te termostat 22deTermostat bizde var . Adam kombi den 65 dereceyi ayarladı . Ama termostat dan 22 derece .. sizde de öyle mi ? Bize 1600 tl geldi de
Ay valla merak ediyorum . Adam bizimkini 65 dereceye ayarladı . Burası sabit kalacak siz termostattan yapacaksınız dediOna baksın eşim soruyum
Heh hoşgeldin diyelim o zamanBen de dün regl oldumhiç özlememişim
Bir haftadır midem bulanıyordu bundanmış demek
Bizim ki niye 65teAynen bizde de kombi 45te termostat 22de