2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben büyük kızıma bebekken Bebelac Gold thickener kullanıyordum çok aspire oluyordu anne sütü veriyorsan kaşıkla yada mama ise biberon içinde veriliyor. Gaviscon infant vermiştik etki etmeyince onu önermişti doktoru, çocuk gastroenteroloji yakınlarda yok diye Kozyatağı acıbadem e gidip araç içinde tahlil için kaka nöbeti tutmuştuk tüm gün her gazında o bez heyecanla açıldı ve hergün istisnasız kaka yapan bebe o günü pas geçti hey gidi günler neyse sonunda ertesi gün babası taksiyle yetiştirmişti süt alerjisi olduğu anlaşıldı sonrası 2 yıl diyet ve diyet açma halleri

Canim bizim 5. Ay kontrolumuzde aynı soruyu sordum kızımın hala kusmasi devam ediyor dedim bize doğal bisey yazdı iyi geldi emzirdikten 5 dk sonra veriyorsun iyi geldi dene istersen

Eklentiler

• 20240202_012815.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 73
Geçen ay 1 hafta evde yoktuk. 45te yaktık. bizde termostat var omu aldığımızdan beri fatura bariz düştü. Sizde yoksa tavsiye ederim bence faydalı
Termostat bizde var . Adam kombi den 65 dereceyi ayarladı . Ama termostat dan 22 derece .. sizde de öyle mi ? Bize 1600 tl geldi de

Termostat bizde var . Adam kombi den 65 dereceyi ayarladı . Ama termostat dan 22 derece .. sizde de öyle mi ? Bize 1600 tl geldi de
Biz de termostat kullanıyoruz, gerçekten tasarruflu oluyor. ( Tasarruflu hali 1700 TL )
Biz manuel ayarlıyoruz istediğimiz dereceye. Sabah akşam ayarı da yapabiliyoruz. Sabah şöyle, akşam şöyle olsun diye.

Biz de termostat kullanıyoruz, gerçekten tasarruflu oluyor. ( Tasarruflu hali 1700 TL )
Biz manuel ayarlıyoruz istediğimiz dereceye. Sabah akşam ayarı da yapabiliyoruz. Sabah şöyle, akşam şöyle olsun diye.
Ya tamam bizde termostattan İstediğimiz dereceyi ayarlıyoruz ama sürekli 22 yetiyor ama ben anlamadım eşim termostat yokken daha az ödüyorduk dedi
Benim sorduğum kombi de ki dereceniz kaçta ?

Kızlar sizin bebeğiniz kafasını sağa sola sallıyor mu yattığı yerden 5 aylığız . Yeni çıktı bu da ..

Ya tamam bizde termostattan İstediğimiz dereceyi ayarlıyoruz ama sürekli 22 yetiyor ama ben anlamadım eşim termostat yokken daha az ödüyorduk dedi
Benim sorduğum kombi de ki dereceniz kaçta ?
Belki termostattan sonra havalar soğumuştur öyle denk gelmiştir. Bizim kombide değil ev O yüzden bilmiyorum ama babamlarda termostat ve kombi var Biz kızımla oradayken evi 24 derecede tutuyorduk bizim odamız soğuk orasını artsın diye termostatın olduğu o da 24 25 dereceydi Ona rağmen 1.500 geldi

4. Ay kontrolünde doktor dişlerin gelmesi yakındır dedi
Zaten eller hep ağızda salya her yer
Ne bulsa ağzına sokuyor yanağımı omzumu emiyor
Senin bebe sana çekmiş bizimki kime çekti bilmem uykuyu çok severiz eşimde bende
Ah ben de kendi yatağında yatacağı zamanları iple çekiyorum böyle hiç iyi uyuyamıyorum

Kızlar felaket bir gece geçirdim. 22.00 da uykuya geçiş. 01.00 02.30 ve 03.20 uyanma. Ardından sabah 7.30akadar 20 dkda bir uyanma Allah aşkına üstüme 5. Ayı atın.

Doktora dün söylediğimde her uyandığında meme verme dedi. Gece 3 saatte bir emzirmen yeterli dedi. Ama benim kız meme olmadan aslaaa durmuyor. Emziği atıyor çığlık atarak ağlamaya başlıyor. Meme vermeden asla sakinleşmiyor. Ne yapayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…