Ben 55 günlükken götürmüştüm ilayı. Çok sevmişti çok rahatlamıştı vücudu derin derin uyumuştu. Süt banyosu ve masajda yapılmıştı. 6. Ayında yine götüreceğimKızlar bebeğini spaya götüren oldu mu? Ben 6. Aydan sonra götüreyim diyorum nazenin çok seviyor suyu. Bir işe yarıyor mu??
Ben 6. Aylık olunca başlayacağım, oğlumda da öyle yapmıştım hiç zor olmadıKızlar ek gıda tadımlarına başlayan varmı ben yoğurt veriyorum bi tatlı kaşığı alışsın diye bu ay minik minik tadım yapayım diyorum doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi 5 bitiminde kimisi 6 bitiminde başlanmalı diyo
Kimiside 6 dan sonra zor oluyor diyo
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
Ben bakıcıyla yalnız biraktim bugün yine beni gördüğünde ki hali gözümün önünden gitmiyorBenim de gözümün önünden gitmiyor ya kurban olurum verene
Ayy harika bi hizmet teşekkürlerBu karışımı ve şampuanı kullanacağım.
Şampuanı daha 2 kere kullandım bakalım .
Serumu henüz yapmadım
Reçete ile mi verildiler acabaBu karışımı ve şampuanı kullanacağım.
Serumu henüz yapmadım
Öss'de hepimizi geçecek eyvahSizce kim bütün kankileri mışıl mışıl uyurken harfleri ve renkleri çalışıyoooorrr
Sadece şampuanı kullansak işe yarar mıBu karışımı ve şampuanı kullanacağım.
Serumu henüz yapmadım
Ay bilmiyorumSadece şampuanı kullansak işe yarar mıben şampuanı sipariş verip basliyim Cok teşekkürler
Yani reçete derken doktor işaretledi eczaneden aldım . Reçete den kastınız anlamadım doktor tavsiyesi . Önce saçıma baktı sonra şampuan verdi belki saça göredir bilemem tabiReçete ile mi verildiler acaba
gaviscon 1 yaş altına verilmez dedi. Daha iyi bir çocuk doktoruna gitsin bebeğin teşhisi iyi konsun sonra ilaç başlasınlar dedi. Geçmiş olsun gülüm
2.aydan beri istahsizlik meme reddi kusma az kilo alma ile ugrasiyoruz. Gitmedigimiz doktor denemedigimiz yontem kalmadi. Bazi bebekler boyle kabullenmek lazim galiba.Canim bizim 5. Ay kontrolumuzde aynı soruyu sordum kızımın hala kusmasi devam ediyor dedim bize doğal bisey yazdı iyi geldi emzirdikten 5 dk sonra veriyorsun iyi geldi dene istersen
Benim kizim 2.aydan beri emmek istemediginden ek gida da boyle olur diye erken basladim. Hergun yemek saatinde bizimle oturup izlemesini sagliyorum. Ona uygun birsey varsa cay kasiginin 3/1 i kadar veriyorum. Yogurt, avokado, pismis havuc, pekmez, haslanmis patates gibi seylerin tadina bakti. Miktar cok cok az oldugu icin ve zaten emmeyi reddettigi icin bari dil tomurcuklari uyarilsin dedimKızlar ek gıda tadımlarına başlayan varmı ben yoğurt veriyorum bi tatlı kaşığı alışsın diye bu ay minik minik tadım yapayım diyorum doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi 5 bitiminde kimisi 6 bitiminde başlanmalı diyo
Kimiside 6 dan sonra zor oluyor diyo
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
Ben kullanıyorum canım ama hemen etki etmez böyle şeyler. Hala dökülüyor qma daha çok yeni kullanıyorum şampuanınzatenAy bilmiyorumdeneyin tabi .. buradaki bi arkadaş bi şampuan daha önerdi aslında . Kullanıyordu işe yaradı mı acaba ki kimdi isim hatırlayamadım ama şampuan buydu..
:)Ben kullanıyorum canım ama hemen etki etmez böyle şeyler. Hala dökülüyor qma daha çok yeni kullanıyorum şampuanınzaten
Teşekkür ederim canım bir doktor arkadaşa daha sorduk. O da doktor gerekli muayeneyi yapmıştır. 2 aylık bebeklerde bile gerekirse kullanılır dedi. 2-3 gün gaviscon deneyeceğim faydası olursaYaselii Gaviscon infant formu reflusu olan bebekler icin veriliyor. Ama tabi uzman bir doktorun teshisi konusuna katiliyorum.
2.aydan beri istahsizlik meme reddi kusma az kilo alma ile ugrasiyoruz. Gitmedigimiz doktor denemedigimiz yontem kalmadi. Bazi bebekler boyle kabullenmek lazim galiba.
Gastrotuss motis aguline gaviscon infant hepsini denedik bir sure iyi gelip sonra tekrar atak seklinde devam etti. Suan bebelac gold thickener kullaniyoruz, baya ise yaradi. Anne sutunu sagip 100ml 1 olcek olacak sekilde eklenip biberon ile veriyorum. Gunde 2 defa bu sekilde verip diger ogunlerini emziriyorum kusmasi cok cok azaldi.
Ama istahsizlik ve meme reddi devam.. sadece uykuda ya da uyku halinde yedirebiliyorum.
Benim kizim 2.aydan beri emmek istemediginden ek gida da boyle olur diye erken basladim. Hergun yemek saatinde bizimle oturup izlemesini sagliyorum. Ona uygun birsey varsa cay kasiginin 3/1 i kadar veriyorum. Yogurt, avokado, pismis havuc, pekmez, haslanmis patates gibi seylerin tadina bakti. Miktar cok cok az oldugu icin ve zaten emmeyi reddettigi icin bari dil tomurcuklari uyarilsin dedim
İnşallah.. siz hangi doktora gittiniz yani bunun için hangi doktora gidilir:)aynen öyle zamanla ..
inş düzelir saçlarımız
Ay mutlaka gidin . Benim baş dönmelerim ve göz kararmalarım başlamıştı. Önce dahiliye gittim kan tahlili verdim . D vitaminim ve b12 düşükmüş ondan da dökülür ve baş dönmelerin olur dedi . İşte bir sürü hap ve b12 iğnesi verdiİnşallah.. siz hangi doktora gittiniz yani bunun için hangi doktora gidilirbelki ben de giderim ilerde şu vitaminlere filan bir baksınlar
Canım çok geçmiş olsun ;( nu konuda hep uyarıyorlar demekki çok kişinin başına geliyor üzme kendini üstümüzde çok yük var bazen yetişemiyor insan.. doktora bir göstersemiydiniz acaba? Bir kremi filan vardır belkiKızlar çok kötüyüm 1 gündür oğlum çok huysuz gece de durmadı diş zannettim eli hep ağzında.bu sabah üstünü değiştirirken fark ettim ayak parmağına saç dolanmış boğum olmuş neredeyse parmağı kopacakmış.banyoda yaptırdım nasıl görmedim diye kendime kızıyorum.fito sürdüm inşallah geçer.annemle kardeşim yanıma geldi her şeye yetişmeye çalışmaktan kafam yerinde değil.
Kendinı suçlu hissetme nerden bilebilirdin ki?Kızlar çok kötüyüm 1 gündür oğlum çok huysuz gece de durmadı diş zannettim eli hep ağzında.bu sabah üstünü değiştirirken fark ettim ayak parmağına saç dolanmış boğum olmuş neredeyse parmağı kopacakmış.banyoda yaptırdım nasıl görmedim diye kendime kızıyorum.fito sürdüm inşallah geçer.annemle kardeşim yanıma geldi her şeye yetişmeye çalışmaktan kafam yerinde değil.