Tek değilsin ya ama sanki ben biraz daha iyiyim . Dışarı çıkamamazlık yalnız kalamamazlık fln . Yada bebeğim biraz daha tepki veriyor gülüyo oynuyo . Sanki benimle ilgilen der gibi gözümün içine bakıyo fln . Onunla oynamaya başladım yabancı müzik açıyorum beraber oynuyoruz . Hee gerçi bu hafta ben evde kalmadım pek eşim sağolsun yok doktor yok aşı yok benim kontrolüm yok saçım dökülüyor dermatolojiye yok hasta ziyaretine derken baya baya hafta bittiKızlar benim lohusalık bitmediyarım saattir ağlıyorum ya, kızımla babası oynuyordu, elinde çıngırak vardı. Oyundan alıp burnunu SF ile çektim, baya ağladı çırpındı. Burun temizleme işim bitti baktım çıngırak hala elinde sımsıkı. Ya bunu görmek beni çok üzdü kalbim sızladı. Anne olmayan anlamaz. Çırpınış, aglayis ama cingiragi sahipleniş
Ya biz 5 aylık olduk daha yeni hatta olmadık şubat 5inde olacağız . Doktor 180 günü tamamlayalım dedi beklemedeyiz . Ek gıda için kriterler varmış . Dik oturma başını sabit tutma gibi bunlar az çok var ama hala destekli olarak oturuyoruz . BilmiyorumKızlar ek gıda tadımlarına başlayan varmı ben yoğurt veriyorum bi tatlı kaşığı alışsın diye bu ay minik minik tadım yapayım diyorum doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi 5 bitiminde kimisi 6 bitiminde başlanmalı diyo
Kimiside 6 dan sonra zor oluyor diyo
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz
Ben 6 dolunca başlama taraftarıyım. Bu ay da yeterli kiloyu aldıysa 1 ay daha sadece anne sütü içsin bebişim.. acelemiz yok. zaten ömrü boyunca yemek yiyecekKızlar ek gıda tadımlarına başlayan varmı ben yoğurt veriyorum bi tatlı kaşığı alışsın diye bu ay minik minik tadım yapayım diyorum doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi 5 bitiminde kimisi 6 bitiminde başlanmalı diyo
Benimki hiç yapmıyor üstüme gelmeAy öyleymiş evet yykuya dalarken değil ama normalde yapıyor
Oyy minnoşum yaa bu annen bir rahat bırakmıyor seni ya oyun oynamana da izin yokKızlar benim lohusalık bitmediyarım saattir ağlıyorum ya, kızımla babası oynuyordu, elinde çıngırak vardı. Oyundan alıp burnunu SF ile çektim, baya ağladı çırpındı. Burun temizleme işim bitti baktım çıngırak hala elinde sımsıkı. Ya bunu görmek beni çok üzdü kalbim sızladı. Anne olmayan anlamaz. Çırpınış, aglayis ama cingiragi sahipleniş
Ay yok gelmiyorumBenimki hiç yapmıyor üstüme gelme
Eşim de aynısını dedi ona da agladım zatenOyy minnoşum yaa bu annen bir rahat bırakmıyor seni ya oyun oynamana da izin yokzalim annne gaddar anne ahaha azcıkta ben ağlatayım
benim kız daha 4 ay 10 günlük o yuzden doktor bişey demedi henuz bi baska doktor 6. Ay demişti. Ben de blw yapmak istiyorum henuz araştırmalarım okumalarım kendimi tatmin edecek seviyede değil yani hazır değilim bence o yuzden 6. Ayı beklemek istiyorum bir de blwde gereken palmar tutuş da 6. Ayda gelişiyor yazıyordu bir kitaptaKızlar ek gıda tadımlarına başlayan varmı ben yoğurt veriyorum bi tatlı kaşığı alışsın diye bu ay minik minik tadım yapayım diyorum doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi 5 bitiminde kimisi 6 bitiminde başlanmalı diyo
Benimde saçlarım çok dökülüyor hatta sırf dökülmesin ve kolaylık olsun diye hayatımda ilk defa kısa kestirdim yine de dökülmeye devam bunun için kullandığınız bir ürün var miTek değilsin ya ama sanki ben biraz daha iyiyim . Dışarı çıkamamazlık yalnız kalamamazlık fln . Yada bebeğim biraz daha tepki veriyor gülüyo oynuyo . Sanki benimle ilgilen der gibi gözümün içine bakıyo fln . Onunla oynamaya başladım yabancı müzik açıyorum beraber oynuyoruz . Hee gerçi bu hafta ben evde kalmadım pek eşim sağolsun yok doktor yok aşı yok benim kontrolüm yok saçım dökülüyor dermatolojiye yok hasta ziyaretine derken baya baya hafta bittibununla etkisi olabilir tabi ..
Ben başladım 4bucuk aylıkken yoğurda hele kafa atıyor yemek içinKızlar ek gıda tadımlarına başlayan varmı ben yoğurt veriyorum bi tatlı kaşığı alışsın diye bu ay minik minik tadım yapayım diyorum doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi 5 bitiminde kimisi 6 bitiminde başlanmalı diyo
Yurt dışında arkadaşlarım var onlara da sormuştum tadımlara 4 aylıkken başlanıyormuşBen başladım 4bucuk aylıkken yoğurda hele kafa atıyor yemek için
10 gün sonra ev yoğurduyla başlamayı düşünüyorum tatlım. Bence vakti geldi artıkKızlar ek gıda tadımlarına başlayan varmı ben yoğurt veriyorum bi tatlı kaşığı alışsın diye bu ay minik minik tadım yapayım diyorum doktorlar bu konuda ikiye ayrılmış durumda kimisi 5 bitiminde kimisi 6 bitiminde başlanmalı diyo
Ben küçükken götürdüm ( şimdi çok büyük ya) bilmiyorum devam etmedik bir kere gittik. Eşim her şey gibi bununda insanların para kazanmak için uydurduğuna inandıKızlar bebeğini spaya götüren oldu mu? Ben 6. Aydan sonra götüreyim diyorum nazenin çok seviyor suyu. Bir işe yarıyor mu??
Benimkide yoğurda bayılıyoBen başladım 4bucuk aylıkken yoğurda hele kafa atıyor yemek için
Benim arkadaşım götürdü hemde 2 defa 4 ve 5 aylıkken yine götürecek . Gayet iyi geldiğini söyledi bapırsaklarını baya temizliyormuş çok iyi gelmiş bende götüreceğim havalar biraz soğuk sadeceKızlar bebeğini spaya götüren oldu mu? Ben 6. Aydan sonra götüreyim diyorum nazenin çok seviyor suyu. Bir işe yarıyor mu??
Ya ben doktora gittim bu konuda saç dökülmesi için şampuan ve serum verdi du bakayım da atayımBenimde saçlarım çok dökülüyor hatta sırf dökülmesin ve kolaylık olsun diye hayatımda ilk defa kısa kestirdim yine de dökülmeye devam bunun için kullandığınız bir ürün var mi
Bu karışımı ve şampuanı kullanacağım.Benimde saçlarım çok dökülüyor hatta sırf dökülmesin ve kolaylık olsun diye hayatımda ilk defa kısa kestirdim yine de dökülmeye devam bunun için kullandığınız bir ürün var mi
Ben 40 günlükken götürdüm. O kadar küçüktü ama çok çok sevdiKızlar bebeğini spaya götüren oldu mu? Ben 6. Aydan sonra götüreyim diyorum nazenin çok seviyor suyu. Bir işe yarıyor mu??