2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
gaviscon 1 yaş altına verilmez dedi. Daha iyi bir çocuk doktoruna gitsin bebeğin teşhisi iyi konsun sonra ilaç başlasınlar dedi. Geçmiş olsun gülüm
İyi ki vermemişim. Teşhisten emin olamadı zaten. Ben de dönem dönem gaviscon kullandığım için bir şaşırdım. Çok teşekkür ederim. Özele gidiyorduk değiştirelim.
Ben büyük kızıma bebekken Bebelac Gold thickener kullanıyordum çok aspire oluyordu anne sütü veriyorsan kaşıkla yada mama ise biberon içinde veriliyor. Gaviscon infant vermiştik etki etmeyince onu önermişti doktoru, çocuk gastroenteroloji yakınlarda yok diye Kozyatağı acıbadem e gidip araç içinde tahlil için kaka nöbeti tutmuştuk tüm gün:KK70: her gazında o bez heyecanla açıldı ve hergün istisnasız kaka yapan bebe o günü pas geçti hey gidi günler:KK70: neyse sonunda ertesi gün babası taksiyle yetiştirmişti süt alerjisi olduğu anlaşıldı sonrası 2 yıl diyet ve diyet açma halleri
Anne sütü alıyor canım.Kaka tahlili biz de yaptırdık bir şey çıkmadı. Diyette de bir fark olmadı. Süt alerjisi anne için de bebek için de çok zor.😅 İyi atlatmışsınız o günleri.
Canim bizim 5. Ay kontrolumuzde aynı soruyu sordum kızımın hala kusmasi devam ediyor dedim bize doğal bisey yazdı iyi geldi emzirdikten 5 dk sonra veriyorsun iyi geldi dene istersen
Hemen bakayım canım. Sizin kusması nasıl? Fazlasını çıkarır gibi mi yoksa fışkırarak mı?

İyi ki vermemişim. Teşhisten emin olamadı zaten. Ben de dönem dönem gaviscon kullandığım için bir şaşırdım. Çok teşekkür ederim. Özele gidiyorduk değiştirelim.

Anne sütü alıyor canım.Kaka tahlili biz de yaptırdık bir şey çıkmadı. Diyette de bir fark olmadı. Süt alerjisi anne için de bebek için de çok zor.😅 İyi atlatmışsınız o günleri.

Hemen bakayım canım. Sizin kusması nasıl? Fazlasını çıkarır gibi mi yoksa fışkırarak mı?
Fazlasini çıkarıyor bizim kızın fazlası hiç bitmiyor 😄 kusmuksuz kıyafetim yok

Kızlar felaket bir gece geçirdim. 22.00 da uykuya geçiş. 01.00 02.30 ve 03.20 uyanma. Ardından sabah 7.30akadar 20 dkda bir uyanma 😪😪 Allah aşkına üstüme 5. Ayı atın. 🙄

Doktora dün söylediğimde her uyandığında meme verme dedi. Gece 3 saatte bir emzirmen yeterli dedi. Ama benim kız meme olmadan aslaaa durmuyor. Emziği atıyor çığlık atarak ağlamaya başlıyor. Meme vermeden asla sakinleşmiyor. Ne yapayım ben 😭😭
Ben her istediğinde memeyi verme taraftarıyım canım, her gününüz de böyle geçecek değil ama şuan sana ekstra ihtiyacı var. Onu kendinden mahrum etme

4. Ay kontrolünde doktor dişlerin gelmesi yakındır dedi
Zaten eller hep ağızda salya her yer
Ne bulsa ağzına sokuyor yanağımı omzumu emiyor 😅
Senin bebe sana çekmiş bizimki kime çekti bilmem uykuyu çok severiz eşimde bende
Ah ben de kendi yatağında yatacağı zamanları iple çekiyorum böyle hiç iyi uyuyamıyorum
Valla oğluma dokunamıyoruz elimizi yakaladığı gibi ağzına götürüyor bi de fena kıstırıyor daha 5 aylık bebe😄
Annesi daha kalkıp yatağından yanımıza gelecek uyku yok bize 🥹🫠

Canım aynı durumdayız akşam uykusuna geçiremiyorum resmen tükenmiş durumdayım dün 12.30 da uyudu napcağımı şaşırdım artık
5.ayda geçecek diyolar ama ben artık hiç inanmıyorum ya ağustos grubuna bakıyorum hala uykuyla savaşıyolar 1 yaşına kadar gidecek böyle bence düzen hiçbirşey olmuyo
Desteksiz uyutcam dedim dün gündüz bi şekilde uyudu ama gece uykusu asla olmuyo kıyamet kopuyo bende sık emzirmek zorunda kalıyorum 3 saatten evel acıkmıcağnı bilsemde doymuyomu diye düşünmeye bile başladım yani 😞
İşin kötüsü destekle uykuya döndryodum yine dalıyodu şimdi öylede uyumuyo akşam uykusu mu gelmiyo ben anlamadım yani
Kızlar felaket bir gece geçirdim. 22.00 da uykuya geçiş. 01.00 02.30 ve 03.20 uyanma. Ardından sabah 7.30akadar 20 dkda bir uyanma 😪😪 Allah aşkına üstüme 5. Ayı atın. 🙄

Doktora dün söylediğimde her uyandığında meme verme dedi. Gece 3 saatte bir emzirmen yeterli dedi. Ama benim kız meme olmadan aslaaa durmuyor. Emziği atıyor çığlık atarak ağlamaya başlıyor. Meme vermeden asla sakinleşmiyor. Ne yapayım ben 😭😭

Yok cnm benimki yapmıyor herhalde fark etmedim öyle bir şey. Yan dönüp yatıyor artıı 🤣🤣
Ya bizimki kendi etrafında dönüyor ayrı ama . Bi bakıyorum beni gördüğü zaman yada mama yemeye başladığı zaman kafasını sağa sola çeviriyor . Daha dönmeye başlamadı ..

Kızlar çok güzel bir videoya denk geldim.Anneye yapışan bebekler hakkında videonun uzun hali YouTubeda bakmak isterseniz.

X