Biz yanlış da kullanıyor olabiliriz emin değilimBizim ki niye 65teadama 65 çok dedim , olması gereken bu dedi .
İyi ki vermemişim. Teşhisten emin olamadı zaten. Ben de dönem dönem gaviscon kullandığım için bir şaşırdım. Çok teşekkür ederim. Özele gidiyorduk değiştirelim.gaviscon 1 yaş altına verilmez dedi. Daha iyi bir çocuk doktoruna gitsin bebeğin teşhisi iyi konsun sonra ilaç başlasınlar dedi. Geçmiş olsun gülüm
Anne sütü alıyor canım.Kaka tahlili biz de yaptırdık bir şey çıkmadı. Diyette de bir fark olmadı. Süt alerjisi anne için de bebek için de çok zor.Ben büyük kızıma bebekken Bebelac Gold thickener kullanıyordum çok aspire oluyordu anne sütü veriyorsan kaşıkla yada mama ise biberon içinde veriliyor. Gaviscon infant vermiştik etki etmeyince onu önermişti doktoru, çocuk gastroenteroloji yakınlarda yok diye Kozyatağı acıbadem e gidip araç içinde tahlil için kaka nöbeti tutmuştuk tüm günher gazında o bez heyecanla açıldı ve hergün istisnasız kaka yapan bebe o günü pas geçti hey gidi günler neyse sonunda ertesi gün babası taksiyle yetiştirmişti süt alerjisi olduğu anlaşıldı sonrası 2 yıl diyet ve diyet açma halleri
Hemen bakayım canım. Sizin kusması nasıl? Fazlasını çıkarır gibi mi yoksa fışkırarak mı?Canim bizim 5. Ay kontrolumuzde aynı soruyu sordum kızımın hala kusmasi devam ediyor dedim bize doğal bisey yazdı iyi geldi emzirdikten 5 dk sonra veriyorsun iyi geldi dene istersen
Fazlasini çıkarıyor bizim kızın fazlası hiç bitmiyorİyi ki vermemişim. Teşhisten emin olamadı zaten. Ben de dönem dönem gaviscon kullandığım için bir şaşırdım. Çok teşekkür ederim. Özele gidiyorduk değiştirelim.
Anne sütü alıyor canım.Kaka tahlili biz de yaptırdık bir şey çıkmadı. Diyette de bir fark olmadı. Süt alerjisi anne için de bebek için de çok zor.İyi atlatmışsınız o günleri.
Hemen bakayım canım. Sizin kusması nasıl? Fazlasını çıkarır gibi mi yoksa fışkırarak mı?
Bizimki 50 imiş.Ay valla merak ediyorum . Adam bizimkini 65 dereceye ayarladı . Burası sabit kalacak siz termostattan yapacaksınız dedi
Eee bizim niye 65. Adama 65 çok dedim benBizimki 50 imiş.
Ben her istediğinde memeyi verme taraftarıyım canım, her gününüz de böyle geçecek değil ama şuan sana ekstra ihtiyacı var. Onu kendinden mahrum etmeKızlar felaket bir gece geçirdim. 22.00 da uykuya geçiş. 01.00 02.30 ve 03.20 uyanma. Ardından sabah 7.30akadar 20 dkda bir uyanmaAllah aşkına üstüme 5. Ayı atın.
Doktora dün söylediğimde her uyandığında meme verme dedi. Gece 3 saatte bir emzirmen yeterli dedi. Ama benim kız meme olmadan aslaaa durmuyor. Emziği atıyor çığlık atarak ağlamaya başlıyor. Meme vermeden asla sakinleşmiyor. Ne yapayım ben
Eşim de çok dedi 65 eEee bizim niye 65. Adama 65 çok dedim ben
Valla oğluma dokunamıyoruz elimizi yakaladığı gibi ağzına götürüyor bi de fena kıstırıyor daha 5 aylık bebe4. Ay kontrolünde doktor dişlerin gelmesi yakındır dedi
Zaten eller hep ağızda salya her yer
Ne bulsa ağzına sokuyor yanağımı omzumu emiyor
Senin bebe sana çekmiş bizimki kime çekti bilmem uykuyu çok severiz eşimde bende
Ah ben de kendi yatağında yatacağı zamanları iple çekiyorum böyle hiç iyi uyuyamıyorum
Kızlar felaket bir gece geçirdim. 22.00 da uykuya geçiş. 01.00 02.30 ve 03.20 uyanma. Ardından sabah 7.30akadar 20 dkda bir uyanmaAllah aşkına üstüme 5. Ayı atın.
Doktora dün söylediğimde her uyandığında meme verme dedi. Gece 3 saatte bir emzirmen yeterli dedi. Ama benim kız meme olmadan aslaaa durmuyor. Emziği atıyor çığlık atarak ağlamaya başlıyor. Meme vermeden asla sakinleşmiyor. Ne yapayım ben
Ya bizimki kendi etrafında dönüyor ayrı ama . Bi bakıyorum beni gördüğü zaman yada mama yemeye başladığı zaman kafasını sağa sola çeviriyor . Daha dönmeye başlamadı ..Yok cnm benimki yapmıyor herhalde fark etmedim öyle bir şey. Yan dönüp yatıyor artıı
Heh aynen ya valla garip geldi bana da bilmiyorumEşim de çok dedi 65 e
Uykuya dalarken yapıyorKızlar sizin bebeğiniz kafasını sağa sola sallıyor mu yattığı yerden 5 aylığız . Yeni çıktı bu da ..
Sürekli mi çeviriyor yani arka arkaya mı?Ya bizimki kendi etrafında dönüyor ayrı ama . Bi bakıyorum beni gördüğü zaman yada mama yemeye başladığı zaman kafasını sağa sola çeviriyor . Daha dönmeye başlamadı ..
Evet benimki uykudayken yapıyor bir sağa bir sola çeviriyor arka arkaya.Kızlar sizin bebeğiniz kafasını sağa sola sallıyor mu yattığı yerden 5 aylığız . Yeni çıktı bu da ..
Benimki acıktığı zaman yapıyor gece ama gündüz de başladı merak ettim bendeUykuya dalarken yapıyor
Evet mesela kalkıyo duruyor gülüyoruz benimle konuşuyor fln sonra sağa sola çeviriyor arka arkaya bi süre duruyo . Akşam mama vereceğim o zamanda yapıyor …Sürekli mi çeviriyor yani arka arkaya mı?