- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
Ben büyük kızıma bebekken Bebelac Gold thickener kullanıyordum çok aspire oluyordu anne sütü veriyorsan kaşıkla yada mama ise biberon içinde veriliyor. Gaviscon infant vermiştik etki etmeyince onu önermişti doktoru, çocuk gastroenteroloji yakınlarda yok diye Kozyatağı acıbadem e gidip araç içinde tahlil için kaka nöbeti tutmuştuk tüm gün her gazında o bez heyecanla açıldı ve hergün istisnasız kaka yapan bebe o günü pas geçti hey gidi günler neyse sonunda ertesi gün babası taksiyle yetiştirmişti süt alerjisi olduğu anlaşıldı sonrası 2 yıl diyet ve diyet açma halleriBugün 5. Ay kontrolüne gittik. 15 gündür Süt ürünleri diyeti yapıyordum. Bir değişiklik olmadığı için diyeti açıyoruz ama kızımın gün içindeki huzursuzluğu ve sık kusması geçmediği için reflü olabilir dedi. Ben artık ne olabilir bilmiyorum, fikir de yürütemiyorum. İlaç olarak gaviscon verdi. Doktor da pek emin olamadı o yüzden ilaç konusunda şüphe ediyorum. Ne yapmalıyım sizce? @Melikeben melike rica etsem eşine sorabilir misin?