2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bugün 5. Ay kontrolüne gittik. 15 gündür Süt ürünleri diyeti yapıyordum. Bir değişiklik olmadığı için diyeti açıyoruz ama kızımın gün içindeki huzursuzluğu ve sık kusması geçmediği için reflü olabilir dedi. Ben artık ne olabilir bilmiyorum, fikir de yürütemiyorum. İlaç olarak gaviscon verdi. Doktor da pek emin olamadı o yüzden ilaç konusunda şüphe ediyorum. Ne yapmalıyım sizce? Melikeben melike rica etsem eşine sorabilir misin?

Hadi daha iyiymiş bugün sevindim. Bir günde alışmasını bekleyemeyz zaten. Annelerimiz bile baksa aynı sıkıntıları yaşarız. Sallama olayını da yapar anneler filanda. Yapma diye alıştırman lazım ama bebeklerde annede sakinlediği gibi sakinlemiyor ki başkasında

ddlklc Hope3535 bu yapisiklik isinden kardesim cok cekti kizina 2 kere elle acma 1 kerede kesme islemi yaptirmak zorunda kaldi.
dikkat ediyorsunuzdur ama kuru kalmasi cok onemli islak mendil, pamuk veya banyodan sonra mutlaka yumusak bir pecete ya da havlu ile kurulamanizi oneririm. Hormon iceren kremleri de baya bir sure kullanmisti ise yaramisti. Cok gecmis olsun

gaviscon 1 yaş altına verilmez dedi. Daha iyi bir çocuk doktoruna gitsin bebeğin teşhisi iyi konsun sonra ilaç başlasınlar dedi. Geçmiş olsun gülüm

Doktor bizede açsakta kapanma ihtimali çok yüksek o yüzden çok silme orayı ıslaksa kurula her alt açmadada ayır dedi yapıyorum sürekli eti yapışmaya çok müsait gerçketen ayırmasam yapışcak gibi 1.5 2 yaş gibi yapışma ihtimali azalıyomuş birdaha yapışmaz umarım

Yaa hikayeyi bir izle istersen :)
Ben izledim aile hekimi asistanı demek şu; 3 sene eğitim alıcak uzman aile hekimi olacak demek.
Diş hekimi asistanlığı gibi değil. Benim eşimin branşı acil mesela şuan acil asistanı. Acil asistanlığının eğitim süresi 4 sene 4 sene sonra acil uzmanı olacak.
Doktorlar fakülteyi bitirince mecburi hizmetleri olur gittikleri yere göre süre değişir ama 1,5 2 senedir o süre zarfında pratisyen hekim olur. Tus yani tıpta uzmanlık sınavına girerler puana göre branş seçerler. Çocuk kadın doğum vs. Hepsinin eğitim süresi farklıdır o süre boyunca genel cerrah asistanı ne bileyim işte ürüloji asistanı olurlar eğitim bitince uzman olurlar. İşleyiş bu şekilde

Altlara baktığında herhangi bir iz varmı ben bakıyorum sanki hafif bi beyazlık var iki tane ama şişlik kabartı yok

Aynen biliyorum sistemi canım. Tam3 arkadaşım yazmış bana bende sessiz dinledim bebek uyuyor diye sen yazdıktan sonra dinledim ) gökçe hanıma mesaj attım sonra yanlış anlayanlar oldu diye açıklama yapayım dediyqzmış

Vaktimiz az kaldı yarın daha iyi olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…