Hadi daha iyiymiş bugün sevindim. Bir günde alışmasını bekleyemeyz zaten. Annelerimiz bile baksa aynı sıkıntıları yaşarız. Sallama olayını da yapar anneler filanda. Yapma diye alıştırman lazım ama bebeklerde annede sakinlediği gibi sakinlemiyor ki başkasında@Purple91 senden başka kimse senin gibi bakamaz zaten o kısım doğru, büyük kızıma annem bakıyordu ama benim asla yapmam dediğim ne varsa yaptı müdahale edersem kendin bak diyordu borç çoktu. Bakıcı bugün düne göre daha çok çaba gösterdi ayağında sallayarak uyuttu koltuğa koydu ben evden çıktım çünkü büyük kızım asla insan gibi durmuyor. Kıskançlık yüzünden gözü döndü sesli oyuncaklar abuk sabuk bağırma halleri vb. kadın bakacagı varsada bakamayacaktı başbaşa kalsınlar dedim. Kameradan sürekli takip ettim uyanıp ağlamaya başladığında geri döndük. Açıkçası o yükselmiş haline tepkisini de merak ettim nasıl susturacak diye baya çabaladı ama ben olsam sanırım 1 dk bile ağlamazdı. Daha ben sağdan sola kucağımda sallamıs değilim ama o baya panikledi çok ağlayınca ileri geri hızlı biçimde sallamış o kısma canlı denk gelmemiştim sonra kayıtta gördüm ilk uyanış nasıldı diye yarın nasıl susturmak gerekiyor onu tekrar göstereceğim. Kızımın decoderi var ama bende işte
gaviscon 1 yaş altına verilmez dedi. Daha iyi bir çocuk doktoruna gitsin bebeğin teşhisi iyi konsun sonra ilaç başlasınlar dedi. Geçmiş olsun gülümBugün 5. Ay kontrolüne gittik. 15 gündür Süt ürünleri diyeti yapıyordum. Bir değişiklik olmadığı için diyeti açıyoruz ama kızımın gün içindeki huzursuzluğu ve sık kusması geçmediği için reflü olabilir dedi. Ben artık ne olabilir bilmiyorum, fikir de yürütemiyorum. İlaç olarak gaviscon verdi. Doktor da pek emin olamadı o yüzden ilaç konusunda şüphe ediyorum. Ne yapmalıyım sizce?Melikeben melike rica etsem eşine sorabilir misin?
ddlklc Hope3535 bu yapisiklik isinden kardesim cok cekti kizina 2 kere elle acma 1 kerede kesme islemi yaptirmak zorunda kaldi.
dikkat ediyorsunuzdur ama kuru kalmasi cok onemli islak mendil, pamuk veya banyodan sonra mutlaka yumusak bir pecete ya da havlu ile kurulamanizi oneririm. Hormon iceren kremleri de baya bir sure kullanmisti ise yaramisti. Cok gecmis olsun
Ben ediyorum doktor ama çocuk doktoru değil aile hekimliğinin uzmanlığını okuyor. Doktor yaniKızlar instada annebebekdoktorunu takip eden var mı?? Doktor değilmiş
Yorum güncellemeBen ediyorum doktor ama çocuk doktoru değil aile hekimliğinin uzmanlığını okuyor. Doktor yani
Ben izledim aile hekimi asistanı demek şu; 3 sene eğitim alıcak uzman aile hekimi olacak demek.Yaa hikayeyi bir izle istersen :)
Ben takip ediyorum. Nasıl değilmiş?Kızlar instada annebebekdoktorunu takip eden var mı?? Doktor değilmiş
Yorum güncellemehee asistanım demiş şimdi anladım ben direk hemşire sandım.. dr ama aile hkimi olacak heh anladım .. günahını aldım
Aaaa ya neymişşKızlar instada annebebekdoktorunu takip eden var mı?? Doktor değilmiş
Altlara baktığında herhangi bir iz varmı ben bakıyorum sanki hafif bi beyazlık var iki tane ama şişlik kabartı yokYa bizde benzerini yaşadık öyleki kulağnın içini çizmiş tırnağıyla kanatmış kabul tutmuş hatta, dün gece de berbat uyudu çok sık uyandı hep emzirdim ve hafifte ateşi var dünden beri başı yanıyor sadece ateşte 37.3 gördüm en fazla acaba diş mi diye düşündüm
Aynen biliyorum sistemi canım. Tam3 arkadaşım yazmış bana bende sessiz dinledim bebek uyuyor diyeBen izledim aile hekimi asistanı demek şu; 3 sene eğitim alıcak uzman aile hekimi olacak demek.
Diş hekimi asistanlığı gibi değil. Benim eşimin branşı acil mesela şuan acil asistanı. Acil asistanlığının eğitim süresi 4 sene 4 sene sonra acil uzmanı olacak.
Doktorlar fakülteyi bitirince mecburi hizmetleri olur gittikleri yere göre süre değişir ama 1,5 2 senedir o süre zarfında pratisyen hekim olur. Tus yani tıpta uzmanlık sınavına girerler puana göre branş seçerler. Çocuk kadın doğum vs. Hepsinin eğitim süresi farklıdır o süre boyunca genel cerrah asistanı ne bileyim işte ürüloji asistanı olurlar eğitim bitince uzman olurlar. İşleyiş bu şekilde
Ben takip ediyorum. Nasıl değilmiş?
Doktormuş yaa çocuk doktoru değilim demiş. :) doktor doktor korkmayalımAaaa ya neymişş
Fjfjf paniklettin biziKızlar instada annebebekdoktorunu takip eden var mı?? Doktor değilmiş
Yani o nur yüzlü hanıma da guvenemiceksek yandık biz dicektim agshdDoktormuş yaa çocuk doktoru değilim demiş. :) doktor doktor korkmayalım
Vaktimiz az kaldı yarın daha iyi olur umarımEvet bakıcı bakmasının avantajı da bu en azından isteklerini söyleyebiliyorsun annelerde ise onların söz hakkı oluyor. Umarım iyi olur bakıcınızBenim bebeğim artık insanları yabancılayıp ağlıyor. Ananesine dedesine yaptı. En son da bir akraba gelmişti, yeni uykudan uyandığında yanına gitti almaya. Daha çok korkup ağlamaya başladı. Belki sizinki de öyle olmuştur. Önce iyice alışıp sonra uykudan uyandığında yanına gitse daha iyi olur mu acaba.
Bende baktım hatta elimle kontrol ettim normal geldi banadaAltlara baktığında herhangi bir iz varmı ben bakıyorum sanki hafif bi beyazlık var iki tane ama şişlik kabartı yok