2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yaa ben sana dedim normal diye şimdi rahatlamıştır için canım çocuğu az kalsın endokrinlere falan götürüyordun:) aile hekimi Sanırım bu hastanede de doktora gidecek misin?
Canım şuan acil görünen bişey yok . Ben evde 64 cm ölçmüştüm zaten ya en son
Eşim de 65 ölçmüştü. Normalde bu ay kontrol vermemişti ben meraklı olduğum için gittim zaten. Çocuk doktoruna gitmek için şuan gözlemledigim bişey yok. Ama yine de belli olmaz belki giderim

Nazenin diş çıkardığı geceki alametler. Kanamamıştı ama eli sürekli kulağındaydı.
Ya bizde benzerini yaşadık öyleki kulağnın içini çizmiş tırnağıyla kanatmış kabul tutmuş hatta, dün gece de berbat uyudu çok sık uyandı hep emzirdim ve hafifte ateşi var dünden beri başı yanıyor sadece ateşte 37.3 gördüm en fazla acaba diş mi diye düşündüm

Olabilir böyle olunca sabahına dişini görmüştüm nazenin in

Diş galiba canım baktın mı? Bizi de bilgilendir

Premium soft olanını kullanıyorum, prima kadar olmasada hiç aratmıyor

Kaç kilo senin bebe

Premium softcuyuz sarı paket. Mytlu bebek olanı denemedim ebebekte ikisi de aynı fiyat mutlu bebek fiyatına internetten sarı paket alabiliyorum yorumlarında pişik yaptı vs diyen var onlara da sarı paket yolluyo firma denesinler diyr
Galiba goonda hiç taşmadı. 1 parmak bosluk kalacak sekilde baglıyorum acaba 4 buyuk geliyo da ondan mı taşıyo ki
Bunun da mı iki çeşidi varmış. Hakkaten hangisini alalım
Sarı olandan sasma
Kaç kilo senin bebe
4 ay kontrolunde 6080 cıktı kendi persentilinde ufak ufak gidiyo bence cok orantılı ve normal bi bebek ama grubun diger bebeklerine kıyasla düşük kilosu o yuzden oyle yazdım

Ahahahaha şok oldum nasıl anladın senden korkulur evet ben Black hatta tekrar değiştirmeyi düşünüyorum bi türlü içime sinmiyor ama bu sefer değiştirdiğimi açıklarım, zaten kimse tanımıyor diye gerek duymamıştım

Aşk olsun tanıyoruz işte ben cevaplarından bile anlamıştım ajajaj du bi bakayım dedim pesimist çıktı
Ee ha black lover ha pesimist sen bahar bahçe bişeyler yok anca öyle anlamayız ajajja

Dikloron bizim bebeler çok benziyor huyları suları
Kerem de asla derin uyuyamıyor çok nadirdir derin uyuduğu zamanlar
Eli hep yüzünde,gözünde..
ayaklarını dikeltip vuruyor yere, ayaklarını kaldırıp gaz çıkartıp geri indiriyor sıpa
Ve çok yanlış biliyorum ama gece ilk uykusundan sonra sabaha kadar yanımda uyuyor yatağında yatmıyor ağlayıp duruyor pes edip yanıma alıyorum

Diş çıkarma emareleri mi bunlar diyecem de benimkinin doğduğundan beri çok hafif uykusu bende öyleyim eşim sana çekmiş diyor
Uyumayınca her yolu deniyoruz ama ben hala korkuyorum yanımda yatırmaya kiii yatacağı zamanları iple çekiyorum

P Purple91 senden başka kimse senin gibi bakamaz zaten o kısım doğru, büyük kızıma annem bakıyordu ama benim asla yapmam dediğim ne varsa yaptı müdahale edersem kendin bak diyordu borç çoktu. Bakıcı bugün düne göre daha çok çaba gösterdi ayağında sallayarak uyuttu koltuğa koydu ben evden çıktım çünkü büyük kızım asla insan gibi durmuyor. Kıskançlık yüzünden gözü döndü sesli oyuncaklar abuk sabuk bağırma halleri vb. kadın bakacagı varsada bakamayacaktı başbaşa kalsınlar dedim. Kameradan sürekli takip ettim uyanıp ağlamaya başladığında geri döndük. Açıkçası o yükselmiş haline tepkisini de merak ettim nasıl susturacak diye baya çabaladı ama ben olsam sanırım 1 dk bile ağlamazdı. Daha ben sağdan sola kucağımda sallamıs değilim ama o baya panikledi çok ağlayınca ileri geri hızlı biçimde sallamış o kısma canlı denk gelmemiştim sonra kayıtta gördüm ilk uyanış nasıldı diye yarın nasıl susturmak gerekiyor onu tekrar göstereceğim. Kızımın decoderi var ama bende işte

Yok ya anakucağından o.. sadece ondayken oluyor çünkü. 3 te kullandım bacaklarda iz oluyor :)

Goon çok gördüm burda sleepy hiç düşnmedm bende goon

bi denemek lazım ya
Canım bizdede yapışıklık vardı estriol adında östrojen içeren bir krem vermişti doktor 1 haftadır kullanıyorduk. (Östrojen eksikliğindede yapışıklık olabiliyormuş) bizdeki yapışıklık idrara engel değildi ilerlemesin diye krem verdi kontrole gelin demişti. Bugün kontrole gittik eliyle biraz açtı bende 2 günde bir açacakmışım tekrar yapışmasın diye. Bu arada bizim doktor ıslak mendil kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz dedi ama benim gözüm korktu artık ıslak pamukla hallediyorum
Bende goon kullanıyorum uzun bir süredir hiç sorun yaşamadım
Bunun da mı iki çeşidi varmış. Hakkaten hangisini alalım
Premium soft baya iyi ben mutlu bebek serisindende aldım o premium soft kadar yumuşak ve kalın değil. Daha ince ve iç dokusu daha naylonumsu ama o da pişik taşma sızma yapmadı. Gündüz mutlu bebek gece premium soft kullanabilirim ilerleyen zamanda

Bizimde elle açtı doktor kesme işlemi olmadı ama tam yapışmıştı bizim
Banada her alt açmada elinle aç orayı kapanmasın dedi bana kullanma dedi demesede ben geçtim pamuğa yani risk almıcam artık
Goona bir bakayım o zmn elimde biraz daha prima var şuan sonrası içşn alabilirim

Evet bakıcı bakmasının avantajı da bu en azından isteklerini söyleyebiliyorsun annelerde ise onların söz hakkı oluyor. Umarım iyi olur bakıcınız Benim bebeğim artık insanları yabancılayıp ağlıyor. Ananesine dedesine yaptı. En son da bir akraba gelmişti, yeni uykudan uyandığında yanına gitti almaya. Daha çok korkup ağlamaya başladı. Belki sizinki de öyle olmuştur. Önce iyice alışıp sonra uykudan uyandığında yanına gitse daha iyi olur mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…