O zaman ne alırdın örnek verdaha ek gıdaya başlamadan pişman olmuşsun
Ben de ilk defa denedim molfix pure&soft u. Sadece bir gece çiş sızdırdı onun dışında sızdırma yapmadı ve memnundum yalnız dün bebeğimin belinde şöyle birşey farkettim sizce bez mi yaptı bunu? Alerjik birşey mi acaba bilgisi olan var mı? Küçük kırmızı sivilce gibi kabarıklar var.Ya bu arada kötü bir haberim var, ben artık pure and soft kullanmicam elimdekiler bitince.
Kızım haftada bir sesli kaka yapıyordu o zamanlar bir hevesle kaka yaptığı saniye altını alıyordum ve hiç sizdirdigini farketmemistim. Hiç pişik de olmayınca (ki bence bu bepantholun pişik kremiyle alakalı, bezle değil) molfixi çok sevmiştim.
Ama artık kızım 2-3 günde bir güzel kakasını yapıyor ve sessiz yapıyor artık. Yani ne zaman yaptigini farketmiyorum, arada bir siziyordu çok yaptığı içindir diyordum. Ama dün şok oldum.
Banyoya girmistim eşim bebekle ilgileniyordu, çıkar çıkmaz kapıda onları gördüm. Bebemizin kakası pacasindan sızıyor dedi ben şok. Ya çiş gibi akitmis ve salonda halıyı berbat etmiş. Bir açtım baktım normal bir kaka ishal falan değil sulu değil, ama yanlardaki lastiklerden iki yandan da pacasindan aşağı süzülmüş kaka. Kesinlikle bitti benim için. Sabah da çiş yanlardan akmış deli oldum. Güzel bağlıyorum ama kaka sızdırıyor yani. O yüzden ben de artık gooncu olabilirim. Ortalama 8 kg bebeye kaç numara gidiyor@esdia
Mantıklı aslında, ikeanınkine benziyor. İkeanınkini aldığımda zaten ayak koyma yeri ve minder alacaktım. Fiyat olarak çok bir fark etmiyor o yüzden.Ben bunu aldım cnm
İkea düşünüyodum sonra arkadşım bunu önerdi önü fln çıkabiliyo çokta yer kaplayanbişey olsun istemedim birkaç kez oturttum daha dik oturamıyo devriliyo tabi
Kraft Tapas Mama Sandalyesi Bej Fiyatı 7352 / BEJ
Kraft Tapas Mama Sandalyesi Bej en uygun fiyatlarla civilim.com'da. SipariÅ ver, hızlı güvenli bir Åekilde evine gelsin.www.civilim.com
Ya bu arada kötü bir haberim var, ben artık pure and soft kullanmicam elimdekiler bitince.
Kızım haftada bir sesli kaka yapıyordu o zamanlar bir hevesle kaka yaptığı saniye altını alıyordum ve hiç sizdirdigini farketmemistim. Hiç pişik de olmayınca (ki bence bu bepantholun pişik kremiyle alakalı, bezle değil) molfixi çok sevmiştim.
Ama artık kızım 2-3 günde bir güzel kakasını yapıyor ve sessiz yapıyor artık. Yani ne zaman yaptigini farketmiyorum, arada bir siziyordu çok yaptığı içindir diyordum. Ama dün şok oldum.
Banyoya girmistim eşim bebekle ilgileniyordu, çıkar çıkmaz kapıda onları gördüm. Bebemizin kakası pacasindan sızıyor dedi ben şok. Ya çiş gibi akitmis ve salonda halıyı berbat etmiş. Bir açtım baktım normal bir kaka ishal falan değil sulu değil, ama yanlardaki lastiklerden iki yandan da pacasindan aşağı süzülmüş kaka. Kesinlikle bitti benim için. Sabah da çiş yanlardan akmış deli oldum. Güzel bağlıyorum ama kaka sızdırıyor yani. O yüzden ben de artık gooncu olabilirim. Ortalama 8 kg bebeye kaç numara gidiyor@esdia
Pamuk kullanıyorum .. dışarda da uni babyİhtiyaç duyarsan silersin canım, bakarsın duruma göre. Alt değiştirirken hangi ıslak mendili kullanıyorsun?
Bez sıkmış olabilirBen de ilk defa denedim molfix pure&soft u. Sadece bir gece çiş sızdırdı onun dışında sızdırma yapmadı ve memnundum yalnız dün bebeğimin belinde şöyle birşey farkettim sizce bez mi yaptı bunu? Alerjik birşey mi acaba bilgisi olan var mı? Küçük kırmızı sivilce gibi kabarıklar var.
Yemek yerken yanında nemli bir bez de tutabilirsin. Pamuk suyunu nasıl hazırlıyorsun? Ben de tekrar pamuk kullanmak istiyorumPamuk kullanıyorum .. dışarda da uni baby
Ben de ilk kullandığimda olmuştu belinde pişik kremi sürdüm hemen geçti. Çok sıktım bandı diye düşünmüştüm acemiydimBen de ilk defa denedim molfix pure&soft u. Sadece bir gece çiş sızdırdı onun dışında sızdırma yapmadı ve memnundum yalnız dün bebeğimin belinde şöyle birşey farkettim sizce bez mi yaptı bunu? Alerjik birşey mi acaba bilgisi olan var mı? Küçük kırmızı sivilce gibi kabarıklar var.
Mantıklı aslında, ikeanınkine benziyor. İkeanınkini aldığımda zaten ayak koyma yeri ve minder alacaktım. Fiyat olarak çok bir fark etmiyor o yüzden.
Suyu kaynatıp pamukları az az ıslıyoruj.. tupperware kap var onu pamuk kabı yaptım.. kaynar suyu döküyorum soğuyunca kullanıyorum.. çok sulu olursa da sıkıyorum suyu.Yemek yerken yanında nemli bir bez de tutabilirsin. Pamuk suyunu nasıl hazırlıyorsun? Ben de tekrar pamuk kullanmak istiyorum
Oturma yerinin genişliği de aynı mı acaba?Ben 2 ay evel almıştım 900 flndı o zmn ikea nınkine baya benziyor zten bu daha kullanışlı geldi bana
Kapağını açık mı kapalı mı tutuyorsun?Suyu kaynatıp pamukları az az ıslıyoruj.. tupperware kap var onu pamuk kabı yaptım.. kaynar suyu döküyorum soğuyunca kullanıyorum.. çok sulu olursa da sıkıyorum suyu.
Sağol canm bir inceleyelim biz de bu tarz alacağızBen bunu aldım cnm
İkea düşünüyodum sonra arkadşım bunu önerdi önü fln çıkabiliyo çokta yer kaplayanbişey olsun istemedim birkaç kez oturttum daha dik oturamıyo devriliyo tabi
Kraft Tapas Mama Sandalyesi Bej Fiyatı 7352 / BEJ
Kraft Tapas Mama Sandalyesi Bej en uygun fiyatlarla civilim.com'da. SipariÅ ver, hızlı güvenli bir Åekilde evine gelsin.www.civilim.com
Soğuduktan sonra kapalı tutuyorum. Az miktarda hazırlıyorum zaten çokta ıslak kalmasın bir lKapağını açık mı kapalı mı tutuyorsun?
Ben de primadan geçtim 3 kat fiyat farkı oluncaBende primadan pure and softa geçerim diyodum ama sanırım biraz daha devam etcm primaya
Aynen pişik kremi sürüyorum ben de doğru mu yapıyorum acaba diyerekBen de ilk kullandığimda olmuştu belinde pişik kremi sürdüm hemen geçti. Çok sıktım bandı diye düşünmüştüm acemiydim
Ya ben kızımın totişine bile daha bir kere ıslak mendil suremedim dışarda da pamuk kullaniykrumKızlar ek gıda geliyor bol bol ıslak mendil lazım olacak hangisini alsak ya el ağız silmeye?
Doğru yapıyorsun bir günde biseyi kalmaz, sıkı baglamissindir canimBen de primadan geçtim 3 kat fiyat farkı olunca
Aynen pişik kremi sürüyorum ben de doğru mu yapıyorum acaba diyerek
Kızım çok kaka yapmadığı için bu denli sizdirdigini farketmemistim, yan lastiklerden sızdırıyor bildiğin canimBende primadan pure and softa geçerim diyodum ama sanırım biraz daha devam etcm primaya
Oturma yerinin genişliği de aynı mı acaba?
Ben de primadan geçtim 3 kat fiyat farkı olunca
Aynen pişik kremi sürüyorum ben de doğru mu yapıyorum acaba diyerek