2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben bunu aldım cnm
İkea düşünüyodum sonra arkadşım bunu önerdi önü fln çıkabiliyo çokta yer kaplayanbişey olsun istemedim birkaç kez oturttum daha dik oturamıyo devriliyo tabi
O zaman ne alırdın örnek ver daha ek gıdaya başlamadan pişman olmuşsun

Ben de ilk defa denedim molfix pure&soft u. Sadece bir gece çiş sızdırdı onun dışında sızdırma yapmadı ve memnundum yalnız dün bebeğimin belinde şöyle birşey farkettim sizce bez mi yaptı bunu? Alerjik birşey mi acaba bilgisi olan var mı? Küçük kırmızı sivilce gibi kabarıklar var.

Eklentiler

• IMG_4080.jpeg
    45,3 KB · Görüntüleme: 49
Mantıklı aslında, ikeanınkine benziyor. İkeanınkini aldığımda zaten ayak koyma yeri ve minder alacaktım. Fiyat olarak çok bir fark etmiyor o yüzden.

Bende primadan pure and softa geçerim diyodum ama sanırım biraz daha devam etcm primaya

Bez sıkmış olabilir

Ben de ilk kullandığimda olmuştu belinde pişik kremi sürdüm hemen geçti. Çok sıktım bandı diye düşünmüştüm acemiydim

Yemek yerken yanında nemli bir bez de tutabilirsin. Pamuk suyunu nasıl hazırlıyorsun? Ben de tekrar pamuk kullanmak istiyorum
Suyu kaynatıp pamukları az az ıslıyoruj.. tupperware kap var onu pamuk kabı yaptım.. kaynar suyu döküyorum soğuyunca kullanıyorum.. çok sulu olursa da sıkıyorum suyu.

Sağol canm bir inceleyelim biz de bu tarz alacağız

Bende primadan pure and softa geçerim diyodum ama sanırım biraz daha devam etcm primaya
Ben de primadan geçtim 3 kat fiyat farkı olunca
Ben de ilk kullandığimda olmuştu belinde pişik kremi sürdüm hemen geçti. Çok sıktım bandı diye düşünmüştüm acemiydim
Aynen pişik kremi sürüyorum ben de doğru mu yapıyorum acaba diyerek

Kızlar ek gıda geliyor bol bol ıslak mendil lazım olacak hangisini alsak ya el ağız silmeye?
Ya ben kızımın totişine bile daha bir kere ıslak mendil suremedim dışarda da pamuk kullaniykrum Ağzına yüzüne de pamuk kullanirim heralde ya da nemli pamuk örtü ile silerim pamuk ağzını

Bende primayı bırakayım istiyorum ama vajinal yapışıklık oldu açtırdık ıslak kalmaması gerekiyo vs bırakabilcek miyim bilmiyorum primada fiyatlar uçtu hamileyken aldıklarım şimdi 2 kat pahalı olmuş
Ben de primadan geçtim 3 kat fiyat farkı olunca

Aynen pişik kremi sürüyorum ben de doğru mu yapıyorum acaba diyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…