2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar bu arada bu sene ebebek şubat indirimleri hiç içaçıcı değil ve 15 şubata kadar. Ay sonuna kadardı önceden. Krizden baya etkilenilmiş belli

Bebekler en kolay memede uyuyor sanırım.anne kokusuyla güvende sıcacık yorucu olsa da hepsi göz açıp kapayınca ya kadar geçiyor geriye iyikiler kalıyor.keşke dememek için biraz yorulmak lazım sanırım
Mama sandalyesi kızımda pilsan kullanıyorum büyüdüğü için ön tablasını çıkarıp masaya yaklaştırdım sandalye gibi kullanıyor.oğlana yeni mi alsam büyüğünü mü bıraktırsam bilemedim. Salon Kadini olsa ona sorardım ne yapacak diye

Nazenin diş çıkardığı geceki alametler. Kanamamıştı ama eli sürekli kulağındaydı.
Şimdi geldim doktordan diş alametleri dedi bu dönemde kulağa vurur dedi hafif enfeksiyon yapmış dedi
Peditus ve augmentin verdi bide diş jeli yazmış onu almadım
Daha 1.5 ay önce antibiyotik kullandık yine yazıldı çok üzgünüm

Nasıl ya asgari ücret yetmiyor mu;( istanbul dw öyledir o zaman yandık vallahi.. daha ne istiyorlar acaba

Tam ben yazacaktım belki enfeksiyon değildir diştir diye ama enfeksiyon da varmış.. ne yapalım kuzum hastalık gelince mecbur kullancağız keşke gelmese ama diş yakınmıymış peki

11 şubatta tüm tekstil ürünlerinde %29 indirim olacak. 1,5 yaş olur heralde yazlıklar için. Ben alırım bişeyler o tarihte
Benim bakacaklarım. Ama işe yarar bir şey buluruz inş

4 şubatta da alt açma örtüleri
6 şubat goon
9 şubat promalt.
10 şubat korbell(poşet)
11 şubat tekstil
13 şubat mama sandalyesi(belki)

Bence diş cıkarıyor onun huzursuzluğu
Bizde de joi mimzy vsr basta kqtlı duruyordu su an açık cunku mutfaga gittiğinde oturtuyorsun sonucta ama kolay katlanıyor. Yine de sen şkeayı alcan bence en sonunda
Kızlar ben yazın bisikletime şöyle bişi taktırip kızımla sürmek istiyorum, sizce 11 aylık, ya da 1 yaşına henuz girmiş bir bebek için uygun mu?Eki Görüntüle 3379548
Bence olur oturabiliyor olcak ama ben bazen cok panikliyoruk bisiklet surerken insanlar bu aparatla gezerken kendimi düşünürdüm bekarken bile ay ben yapamam diye, hala da oyle. Seni eymirde görürsem bakıp yapamam dicem gjggj
Su an bence kucukler daha ya. Ben gecen tepsiyi taktım kafası carpcaktı az daha 2 aya biraz daha bpy atacaklar biraz daha saglam oturacaklar
Bu paraya kendine kanepe alıp isterse yatarak yiyebilir, bazalı alırsa oyuncaklarını da koyar fkfjfj
Sabah edilmiş bir günden merhaba
Saat başı uyandı kulaklarına vurdu başını salladı kulak içini kanatmış

Kulak enfeksiyonu olabilir hastaneye gidiyoruz
Bence diş diyecektim ki karışıkmış
Napsak yazlıkları alsak mı şimdiden bir daha indirim falan olur mu bir yerlerde
Bence yazlık kıyafetleri yazım almalıyız ben 3 6ları yazın aldım hepsi incecik. Pamuklu penyr bile olsa incelik kalınlık faekı oluyor. Şimdi aldıklarımız da kalın gelecek mesela su an o incecik tulumlar yok. Bana gelen kıyafetler var ailenin buyuyen bebeklerinden onları aylara göre kategoriledim sevdigim bişeyler olursa ya da eksik bi sey olursa gidip mevsiminde alıyorum artık

Benim bakacaklarım. Ama işe yarar bir şey buluruz inş

4 şubatta da alt açma örtüleri
6 şubat goon
9 şubat promalt.
10 şubat korbell(poşet)
11 şubat tekstil
13 şubat mama sandalyesi(belki)
Bencr goona hala internetten bak ara ara belki daha eski uretimdir ama ben gecen bi sitede 2.59a 3 numara 3 tlye 4 numara aldım, korbelle de bambam poşet kullanıyorum ben orijinalini hiç kullanmadım ama koku yok

Üzülecek bir şey yok doğal bir süreç yaza kalmadan diş çıkıyor hem antibiyotik sayesşnde acı da çekmez hafif atlatır Allah beterinden korusun

Fjfjfj size bi de alt açma yorumlayayım ya bu zamana kadar hiç konuşmadık.

Şimdi 60x60 ve 60x90 ili farklı boyutu da kullandım. Kedim elele madrenim alt acma istasyonunu tırmaladığı için alıyorum basta 60x60 kullqnıyordum sonra eski üretim olabilir sleepynin 60x90 larınj stokladım. Sızdırmazlığı ve kuruluğu iyi ama güncel ürün olmayabilir.

Babyme 60x60 gayet güzel kalınlık ve emicilikte ama asırı zamlandı yani 49dan 84e cıkmıstı en son baktıgımda o yuzden muadillere bakayım dedim.

Molfixin alt acması tank gibi, ama biraz fazla kalın bez cantasında yer kaplıyor. Fiyatı da bu sayacaklarım arasında en fazla olanı.

Sokun bebelandi var 50 tl gibi bişey ama ince ve kurumuyor dolayısıyla almadım bi daha. Çiş uzerine gelimce evet alta gecirmiyor ama elimize geliyor o ıslaklık pamugu ince yani

Migrosun minnies ve carrefourun kemdi marlası var gorunumu de kalınlığı da aynı yine 50 tl minnies 54 mü ne carefourdu en son bunlar tam fiyat performans. Cok kalın değil ama ıslak kalmıyor emiciliği de yüksek. F/p de minnies öneririm.

Şimdi aklıma geldi acaba sj minniesin bezini de denesem mi

Bencr goona hala internetten bak ara ara belki daha eski uretimdir ama ben gecen bi sitede 2.59a 3 numara 3 tlye 4 numara aldım, korbelle de bambam poşet kullanıyorum ben orijinalini hiç kullanmadım ama koku yok
Ben geçen sene korbelli Şubat indiriminden aldım. O zaman inceledim muadillerinden daha ucuza gelmişti yani şimdi bu sene nasıl olur bilmiyorum ama bakacağım Tabii muadilleri ile karşılaştırıp öyle alacağım.. GoOnda zaten benim elimde 4 numara var yeter diye tahmin ediyorum Bir tane de 5 var fazladan almıştım zamanında.. şimdi bu indirimde bakacağım ya fiyat ne kadara düştüğüne bağlı direk hiçbir zaman almıyorum zaten hep mutlaka değerlendiriyorum

Ben indirimde bulunca beynimi'yi alıyorum onları dışarıda kullanıyorum ince olduğu için çantada yer kaplamıyor bir de 60'a 90 her yere Serince bebeğin altını kaplıyor Onun dışında evde de Şok'unjini kullanıyorum yani emici olmaması benim için bir şey ifade etmiyor zaten çocuk çiş yaptığı gibi çekiyorum değiştiriyorum altını yani o ıslak ıslak üstüne yatmıyor çocuk.. ama Migros'ta carrefour'u bilmiyordum onlarda da ucuz varsa onlardan biri alıp denerim

Kızlar ek gıda geliyor bol bol ıslak mendil lazım olacak hangisini alsak ya el ağız silmeye?

Tam ben yazacaktım belki enfeksiyon değildir diştir diye ama enfeksiyon da varmış.. ne yapalım kuzum hastalık gelince mecbur kullancağız keşke gelmese ama diş yakınmıymış peki
Sordum o bünyesiyle alakalı belki bir güne belki üç aya çıkar dedi tamamen kalsiyum düzeyi ve bünyesine bağlı dedi

Hanımlar bugün bebişi babaya bırakıp kayınvalidemle Lohusa filmini izlemeye gittik .Babanın da bağımsız bakabileceğini görmesi iyi oldu cesaretlendi adam
Ahh ne güzel darısı bizim babaya. Benim yanımdan hiç ayrılmadı daha velet..
Ben de kayınvalideye bırakacağım ama 3 gündür o kadar huysuz ki her uyuma ağlayarak ve kucağımda koynumda dikey pozisyonda sarılarak uyumaya başladı. Benden başka kimse ona bakamayacakmış gibi geliyor.
İzmir’de ben de ajansla görüştüm. 4 gün için 17000 ₺ 5 gün için 20000 ₺ dediler. Bir maaş da ajansa ödeyecekmişiz. Tanıdık vasıtasıyla bulalım dedik onu da bulamadık, denk getirmek aşırı zor.
Nasıl ya asgari ücret yetmiyor mu;( istanbul dw öyledir o zaman yandık vallahi.. daha ne istiyorlar acaba
Maalesef yetmiyor, o yüzden yabancı piyasası oluşmuş. En azından yatılı kalıp her işini de yapıyorlar.
Ben epeydir minnies kullanıyorum gayet memnunum. O da zamlanmış dün gördüm 62,5 ₺ olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…