Ya bu arada kötü bir haberim var, ben artık pure and soft kullanmicam elimdekiler bitince.
Kızım haftada bir sesli kaka yapıyordu o zamanlar bir hevesle kaka yaptığı saniye altını alıyordum ve hiç sizdirdigini farketmemistim. Hiç pişik de olmayınca (ki bence bu bepantholun pişik kremiyle alakalı, bezle değil) molfixi çok sevmiştim.
Ama artık kızım 2-3 günde bir güzel kakasını yapıyor ve sessiz yapıyor artık. Yani ne zaman yaptigini farketmiyorum, arada bir siziyordu çok yaptığı içindir diyordum. Ama dün şok oldum.
Banyoya girmistim eşim bebekle ilgileniyordu, çıkar çıkmaz kapıda onları gördüm. Bebemizin kakası pacasindan sızıyor dedi ben şok. Ya çiş gibi akitmis ve salonda halıyı berbat etmiş. Bir açtım baktım normal bir kaka ishal falan değil sulu değil, ama yanlardaki lastiklerden iki yandan da pacasindan aşağı süzülmüş kaka. Kesinlikle bitti benim için. Sabah da çiş yanlardan akmış deli oldum. Güzel bağlıyorum ama kaka sızdırıyor yani. O yüzden ben de artık gooncu olabilirim. Ortalama 8 kg bebeye kaç numara gidiyor
esdia